2014. május 14., szerda

Tudjátok meg ukránok…

Tegnap arról értesülhettünk, hogy a fiatalabbik Biden gyerekkel erősitett az ukrajnai “BURISMA Holding”-gázkitermelésileg.
Ma kicsit tovább hizik az ügy. No nem a “Burisma”-ügye, hanem úgy az egész ukrán biznisz ügye. Mert nagy üzlet körvonalai bontakozódnak itt ki. A szemünk láttára!
A Nagy Nemzetmentő Páros-a Turcsinov-Jacenyjuk duó-egy egy szó szerint ajándékozási szerződést az IMF “nagylelkű segitségéért” cserébe. A megállapodásban benne foglaltatik, hogy Ukrajna teljes gázszállitó rendszerét a Chevron nevű amerikai cégnek át kell adniuk! Csak úgy.
A mariupoli, a zaporizzsjai, és a dnyepropetrovszki kohászati üzemek 60 százalékát pedig a német Ruhr vállalat tulajdonába adják Ukrajna demokratizálói. Donbassz bányaüzemei pedig a Ruhr cég finn leányának lészen ajándékozva.
Ám a NATO sem marad ajándék nélkül.
Harkov környékét át kell adni az amerikai rakétavédelmi rendszer telepitőinek.
Nyilvánvaló, hogy ezeket az ügyleteket igyekeztek ezidáig nagy titokban tartani. Ám ma kippattant néhány információs szikrácska. A Bal-Rad-ot erről értesitő …szerint az információ forrása Csehország lengyelországi nagykövetségének egyik magas rangú tisztviselője.
Tudja meg minden ukrán, és hát tudja meg minden ember, hogy a Kelet-Délkelet-ukrajnai területeken zajló vérontás ezen ajándékok birtokbavételéért történik.
Tudja meg minden ukrán, és minden ember a világon, hogy a kijevben hatalmat bitorló gazemberek miként fosztják ki Ukrajnát, miként számolnak fel egy országot?! (Mi-magyarok-már kitapasztalhattuk. A módszerek azóta sem finomodtak. Eléggé egysikúak.)
Hanem!
Ha az információk valósak, (a Bal-Rad-on tegnap elsőként megirt Hej, Joe cimű irásunkba foglaltakat ma megerősitette néhány “bennfentes”-de a Bal-Rad-dal egyáltalán nem szimpatizáló orgánum) akkor bizony NAGYON KOMOLY következményei lesznek az ajándékozgatási hullámnak! (Tekintettel arra, hogy ezen információink Oroszországból származnak, nagy a valószinűsége a valóságuknak. Hamarosan kiderül ez is!)
Kiváltképp a Harkov-környéki rakétatelepitgetési tervek fogják bosszantani Oroszországot.
Ettől a területtől kb. 30-40 kilométernyire-az oroszországi Belgorod-régióban Rassmussen NATO-góré nem kis aggodalmaira gyülekeznek orosz katonák.
Egyelőre még CSAK orosz területen!


http://balrad.wordpress.com/2014/05/14/tudjatok-meg-ukranok/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése