2014. június 26., csütörtök

Bakteriológiai fegyvert vetett be Donbasszban a fasiszta kijevi junta



good
Birjukovo falu közelében tüzérségi tűzpárbajba keveredett tegnap délután a donbasszi milicia a latorhordával.
A lövöldözés elcsitultával a milicisták mentek a dolgukra. És egy furcsa, fel nem robbant, csak “szétesett” gránátfélére találtak. Az egyik milicista-eléggé óvatlanul-megfogta. A többiek-tapasztaltabbak lévén-rászóltak, hogy azonnal dobja el. De már késő volt.
Estére a fiatal milicistának már komoly láza és kiütései voltak. A leletet egyébként óvatosan becsomagolták, és magukkal vitték. Az elsődleges vizsgálatok eredménye: bakteriológiai gránát.
Ez az első, kézzel fogható bizonyitéka annak, hogy a kijevi hiénahatalom latorhada bakteriológiai fegyvert vet be Donbasszban.
A DNR első embere Alekszander Borodaj az esti jelentésében elmondta, hogy a Donyeck-régióban-pontosan meg nem határozott helyen-a DNR miliciája “nagy számú harckocsit és önjáró tüzérségi löveget, valamint páncélozott szállitó járművet zsákmányolt” a zsoldosbandától. Mennyiséget sem nevezett meg, és a hadizsákmány egykori kezelőszemélyzetének sorsáról sem nyilatkozott.
szerzemények
Szlavjanszk és Kramatorszk lakói már “szinte hiányolnák” az ellenség tüzérségi tüzét. A latorhorda viszont gondoskodott a hiányérzet elűzéséről. A tegnapi pusztitó milicista tüzérségi csapást követően este kilenc óra körüli időpontban még néhány lövést megeresztettek a két város felé, de gyorsan abbahagyatták velük.
Krasznyij Limanynál-szintén este kilenc tájban-a zsoldosok tüzérsége elkezdett vaktában lövöldözni. Valahová! Csak úgy. A mintegy fél órán át tartó durrogtatást senki nem értette. Viszont egy búzamező lángra kapott.
Mikolajevka-térségében egész délután zalott a tüzérségi adok-kapok! Itt két milicista elesett, egy súlyosan megsérült.
Jampol és Vasziljevka több latortalálatot kapott. Házak égnek.


https://balrad.wordpress.com/2014/06/26/bakteriologiai-fegyvert-vetett-be-donbasszban-a-fasiszta-kijevi-junta/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése