2014. június 26., csütörtök

Levadászták a lengyel vadásznőt

A Szaur-sir egy domb a donyecki-régió bányavidékén. A dombtól nem messze van egy bányaüzem.
szaur
Tegnap a bányaüzem dolgozói arra lettek figyelmesek, hogy egyikük közelében-nagyon a közelében-valami nagyot koppant a falon, és szétspriccelt a vakolat. Nem volt nehéz kitalálniuk, hogy az egy puskalövedék volt-ám lövéshang semmi. Rögtön le is vonták a következtetést: hangtompitós puskával mesterlövész dolgozik a környéken. Pillanatok alatt kikalkulálták, hogy a lövés a Szaur-sir felől jött. Egyedüli magaslatként csak az jöhetett szóba.
Telefonáltak gyorsan a népi miliciának, és vázolták a helyzetet. Fedezékükből pedig szemmel tartották a dombot. A milicia igen gyorsan érkezett, megfelelő szerszámmal felszerelkezve.
Egy NSZB “Utyjosz” nehézgéppuskával. Kiválóan alkalmas nagy távolságban lévő mesterlövész levadászására.
géppi
Néhány sorozat után megállapitották, hogy a célterületről valószinűleg már nem fenyeget veszély. Természetes kiváncsiságuknak engedve fölmentek a dombra. Kissé meglepődtek.
Némi latolgatás után arra a következtetésre jutottak, hogy a mesterlövész nő volt életében. Aztán később már nem csak a maradványokból kellett nekik kikövetkeztetni a pórul járt mesterlövész nemét illetően, hanem előkerültek iratok is. Amiből kisilabizálták még a nációját is. Lengyel volt a hölgyemény.
Egy 12,5 kaliberű amerikai gyártmányú szupermodern puska darabjait is megtalálták.
Jobban járt volna, ha Lengyelországban marad.

Úgyhogy érdemes áttanulmányozni a  http://rusvesna.su/news/1403769469 linkre kattintva mind a tudósitást, mind pedig a történelmi leckét.



https://balrad.wordpress.com/2014/06/26/levadasztak-a-lengyel-vadasznot/
Szlavjanszknál ma egy amerikai zsoldost fogott a milicia. Az amerikai úr elköhögte, hogy pénzért jött gyilkolászgatni Donbasszba. Beszállt az ukrán szafariba. Most kiszállitották belőle. De azért nem marad izgalmak nélkül. De ezekért az izgalmakért már nem utalnak a bankszámlájára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése