2014. június 23., hétfő

Ma úszott el a nyugat utolsó reménye Szíria lerohanására

A nemzetközi közvetítők szerint az utolsó vegyi fegyver is elhagyta a szír partokat, - az Asszád-rendszer tömegpusztító fegyvereit elszállító utolsó hajók is elhagyták az országot, miután ma délután berakodtak Latakia kikötőjében az Ark Futura dán hajóra. Az állítólagos vegyifegyver-készleteket állítólag nemzetközi vizeken megsemmisítik, az amerikai haditengerészet Cape Ray nevű hajóján. A nemzetközi megállapodások értelmében Szíria június 30-i határidővel köteles megsemmisíteni a tömegpusztító fegyvereket, - mivel ez megtörtént, a nyugati országoknak nem maradt semmilyen logikus indoka a Szíria elleni beavatkozásra.
Ark Futura - így úszik a nyugati beavatkozás utolsó reménye
Az utolsó szállítmány indulását követően, nemsokára nemzetközi megfigyelők érkeznek az országba, hogy hitelesítsék a vegyi fegyverek eltüntetését. Ha a nyugati országok legitim látszattal akarják folytatni a szíriai felforgatást, ezek a megfigyelők fognak jelezni valamiféle visszaélést. Bármely más esetben kijelenthetjük, hogy a keleti hatalmi tömb kihúzta a nyugati propagandagépezet alól a talajt.
Az USA korábban több esetben tömegpusztító fegyverekre hivatkozva kezdett szárazföldi inváziót térségi államok ellen. Szíria ellen szintén ezzel próbálkoztak, mígnem az Asszad-kormány egy rejtélyes moszkvai látogatást követően beleegyezett a nemzetközi színjátékba, hogy eltávolítsanak minden vegyi fegyvert az országból és ezt nyugati közreműködéssel tegyék. Addigra teljes gőzzel robogott a nyugati propaganda, miszerint az Asszad-kormány vegyi fegyvereket vet be a civil lakosság ellen. Most ez az agymosó-gépezet hatástalanítva lett - nyugaton senki nem tud felhozni egyetlen értelmes indokot arra, hogy miért kellene Bashar Asszadot eltávolítani a hatalomból. Annál is inkább, mivel a közelmúltban Szíria lebonyolított egy a nemzetközi jogi normáknak megfelelő elnökválasztást, amit nemzetközi megfigyelők is hitelesítettek.

http://www.hidfo.net/2014/06/23/ma-uszott-el-nyugat-utolso-remenye-sziria-lerohanasara

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése