2014. június 23., hétfő

“Safari Ukrajnában”

A “BlackWater” nevű-természetesen az USA-ban “bejegyzett vállalkozás”-bűnbanda “utazásszervezője” a könnyű pénzkeresetben reménykedő leendő gátlástalan férgek számára meghirdetett ukrajnai “szafari” reklámjában a “munka terifáját” is közzétette.
Az “ukrajnai Szafarin” részt vevő zsoldosok látszólag nem bonyolult melót kéne hogy elvégezzenek. Csak lövöldözni kell tarackkal, meg tanklöveggel.
Наемник BlackWater опубликовал расценки по участию в карательных операциях на стороне украинских властей против мирных жителей ЛНР и ДНР
7777
Ezért a melóért az alábbi dijazás jár:
Lövöldözés (tarackkal)                   = 100 USD
Lövöldözés (tanklöveggel)            = 200 USD
Lövöldözés falura vagy városra  = 350 USD
A “szafari” résztvevői a jelek szerint (a szerszámajánlatból legalábbis úgy néz ki) nem találkoznak a levadászandókkal. A meló csak jó messziről, biztonságos távolságból való lövöldözés.
Van annál jobb móka, mint mondjuk szép nyári napokon vagy éjszakákon 10 kilométerről ágyúval lövöldözgetni egy város vagy egy falu felé?
A “szafari” szervezőjének soraiból nem derül ki, hogy a dijazás az óránként vagy naponta értendő?!
De hát nem is lényeges az! Akad elég munkanélküli, deviáns, gyilkos ösztönű, beteglelkű féreg a földkerekségen, akik boldogan vállalják még akár a napi 100 dolláros dijazásért is (+koszt-kvártély) a gondtalan durrogtatást.


http://balrad.wordpress.com/2014/06/23/safari-ukrajnaban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése