2014. június 23., hétfő

Népellenes parancsot hajtott végre a rendőrség – 74 éves nénit lakoltattak ki!

…”Nem maradnak örökké büntetlenek az erőszakkal elkövetett népellenes cselekedetek. Akárki követte is el őket, – az aki a határozatot, a végzést, vagy a parancsot kiadta, vagy akár “csak” teljesítette, – bankár, bíró, ügyintéző, végrehajtó, vagy rendőr, – egyszer a nép bírósága előtt fognak felelni azért, – hogy embereket fosztottak meg egyetlen otthonuktól.

És még örülhetnek majd, ha “csak” a bíróság vonja őket felelősségre, s nem a kilakoltatott áldozataik, vagy azok hozzátartozói. Ha egyszer a nép dühe fellángol”… – Lesújtó véleményünk a hír után olvasható.

- Hír és vélemény -
Hír: “Rendőri segítséggel lakoltatták ki a 74 éves nő Kecskésen – írta a Szegedma.hu

...”Egy 74 éves nő Kecskés-telepen lévő otthonához hívta a nyilvánosságot reggel 9 órára Tóth Péter, a Jobbik szegedi és megyei elnöke. Az idős asszonyhoz az invitálásnak eleget tevőkön kívül egy végrehajtó iroda képviselői, illetve az iroda által hivatalosan segítségül kért rendőrségi szervek látogattak el. Mint kiderült, a ház – immáron volt – tulajdonosa még 2005-ben vett fel devizaalapú jelzáloghitelt lánya vállalkozásának megsegítésére, de az ügy, negatív irányt véve, azóta egészen odáig gyűrűzött, hogy a jelzálog által terhelt ingatlant elárverezték a feje fölül. A hétfő délelőtt pedig már a kilakoltatás időpontját foglalta magában.

‘Mentségére’ legyen szólva, – az eljárást lefolytató végrehajtó szakmája egyik legjobbja lehet, legalább is a fellépése ezt türközte. Hiába kérlelték őt szép szóval, kérték őt jogszabályi érvelésekkel, hajthatatlannak bizonyult a halasztást illetően. Másfél órán át tartó tortúra révén végül átléphette a telek határát, miközben az idős nő lányát rendőrök kísérték el sokadik felszólítás után erőszakkal a kapu elől.
kilakoltatas06_gs
Az ajtózárat lakatos tette ártalmatlanná, így a néni már tehetetlenül kellett, hogy végignézze, amint a több mint 50 éve az otthonául szolgáló házat a végrehajtó és az új tulajdonos birtokba veszik – sebtében elvégzett seregszemlénk szerint közel egy tucatnyi rendőr kíséretében.
„Egy újabb szomorú történetnek lehettünk ma itt szemtanúi. Folytatódnak a kilakoltatások, de el kellene gondolkodni azon, hogy talán nem csak a devizahiteles ügyekben lenne fontos a moratórium, hanem minden egyéb ügyben is. Ha igaz, amit a végrehajtó mondott, közel 20 ezer eljárás van folyamatban jelenleg, csak itt a környékben. Azt gondolom, megdöbbentő, ha idős emberek, akik egy életet becsülettel dolgoztak végig, ilyen körülmények közé jutnak. Ebből is jól látható, hogy a bankok diktátumai, egyoldalú szerződései miként hatnak, míg a kormány továbbra is cselekvőképtelen. Keményen kell harcolnunk, mert a jelenlegi helyzet fenntarthatatlan” – fogalmazott a történtek kapcsán Tóth Péter.
„Azt gondolom, szükséges lenne a végrehajtási szakág államosítására. Sajnos vannak olyan végrehajtók – általánosságban mondhatom, legalább 90 százalékuk -, amelyek különböző maffiamódszerekkel, másokkal összejátszva kizsákmányolnak még idős embereket is. A szakág államosítása mellett szintén fontos lépés lenne a végrehajtás sikerdíját minimalizálni törvényileg” – tette hozzá Rácz Tibor, jobbikos önkormányzati képviselő.”
szeged1szeged2szeged3szeged4szeged5szeged6

A rendőrség siralmas közleménye, az ‘Ügyintézés’ rovatban:

“Bírósági végrehajtásnál működtek közre
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. június 23. 15:18
Két embert előállítottak.
A végrehajtást foganatosító bíróság végzése alapján működött közre egy bírósági végrehajtásnál a Szegedi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség Szegeden a Kandó Kálmán utcában 2014. június 23-án.
A rendőrség a helyszínről két személyt állított elő, akik a rendőri felszólítás ellenére is akadályozták a bírósági végrehajtó eljárását. Ellenük jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt indult eljárás.”

A Szabad Riport – Bal-Rad véleménye:

Micsoda kemény férfiak ezek a rendőrök! Szolgálnak és kilakoltatnak! Nem a nép érdekében intézkednek, – hanem az embertelen végrehajtó, a fosztogató bank és a hiéna ‘új tulajdonos’ érdekében.

Ezt tudja a készenléti rendőrség: Öreg nénikkel, rokkantakkal keménykedni, – de amikor az egyszerű magyar állampolgárnak szüksége lenne rájuk, nincsenek sehol. Gyáván megbújnak, későn érkeznek. Közben pedig a bűnözők gyilkolnak, rabolnak, kifosztanak. Több városban fényes nappal kockázatos az utcán lenni anélkül, hogy az embert ne a kifosztás, az agyonverés, vagy a meglincselés veszélye fenyegetné, – eközben a magyar rendőrség öreg néniket lakoltat ki egyetlen otthonukból.
Ezek a ‘férfiak’ nem rendőrök már, – hanem a hiénák őrzői, – bankőrök, a kifosztó piszkos kapitalista rendszer hűséges pribékjei. Bűnlajstromukat most újabb idős és beteg néni kilakoltatásával tetézték.
De pillantsunk csak bele, – milyen bátrak is voltak ezek rendőrnek nevezett emberek az elmúlt években:
484369_428906510508277_324417497_n
És egy másik mélységesen ember alatti bűntett:
Fotó Etam Samat, 2012. júl. 02.

De nem maradnak örökké büntetlenek ezek az erőszakkal elkövetett népellenes cselekedetek. Akárki követte is el őket, -az aki a határozatot, a végzést, vagy a parancsot kiadta, vagy akár “csak” teljesítette, – bankár, bíró, ügyintéző, végrehajtó, vagy rendőr, – egyszer a nép bírósága előtt fognak felelni azért, – hogy embereket fosztottak meg egyetlen otthonuktól.

És még örülhetnek is majd, ha “csak” a bíróság vonja őket felelősségre, s nem a kilakoltatott áldozataik, vagy azok hozzátartozói. Ha egyszer a nép dühe fellángol… akkor itt kő kövön nem marad.

Nagy a pusztítás – Vége a bank legyőzhetetlenségi mítoszának
Vége lett a bank legyőzhetetlenségi mítoszának, hiába tesznek úgy, mintha nem történt volna semmi. - A robbantónak hiába tűztek ki a fejére 10 milliós vérdíjat, – a rendőrségnek ez a feladat meghaladta erejét.
12360_589010407815030_134958282_n
Ámde az idősek és rokkantak kilakoltatásában példás eredményeket tud a rendőrség felmutatni.
Ennyit érnek, ilyen kemények, – a gyengékkel és védtelenekkel szemben. – De, amikor a valódi bűnnel és agresszivitással találják szembe magukat, – az egész testület egy nagy nulla!
Tovább folytatódik tehát a magyar emberek kifosztása, a családok megsemmisítése. – Az úgynevezett ‘Kilakoltatási moratórium’ egy nagy humbug. És nem is tartják be. – Amúgy sem vonatkozik eredetileg a számlaadósokra, a forint hitelesekre, és a devizahitelesekből lett albérlőkre, akik saját otthonukban lettek albérlői az ‘új tulajdonosnak’, – aki a banktól szerezte meg potom pénzen az ő otthonukat. – Mert bizony a végrehajtási eljárások egyetlen percre sem álltak le.
A fosztogatók, a hiénák és a burzsoázia nem nyugszanak, míg ki nem provokálják a társadalmi összeomlást. – Otthontalanok és éhezők ezrei, tízezrei, sőt milliói bolyonghatnak majd zombiként az utcákon, vagy szerveződnek szabadcsapatokba, – s kezdhetik majd el gazdagék kifosztását, így fizetvén kamatostul az évtizedes nyomorukért, s a kezeletlen betegségben, éhségben, s a kilakoltatás után elpusztult családtagjaikért. – Na uraimék, és hölgyek, nemzetessyék, – akkor aztán lehet jajgatni, ajvékolni, – ha lángolnak a paloták.
De nem a néptől kell félnie elsősorban a fosztogató burzsoáziának, – hanem saját magától. Hiszen a társadalmi válságot ők maguk idézik elő, ők az eredői mindennek. – A mindenképpen bekövetkező pénzügyi összeomlásban tekintélyes vagyonok olvadnak majd semmivé, szinte órák alatt. – Nem lesz már pénz semmire, – s dominó máris dőlni is kezd.
Lehetetlennek tűnik. Nem az.
Ha a kormánykörök – és velük együtt, az eddig mindig napos oldalon járó, s minden hasznot kizárólagosan élvező bankár, végrehajtó és befektetőnek nevezett hiénák, – Magyarország ukrajnaizálását akarják, – hát a legjobb úton vannak afelé.

Szabad Riport/Fort András – Bal-Rad/Bohun – Népköztársaság Mozgalom

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése