2014. június 30., hétfő

Valcman Nyalókakirály minden figyelmeztetés dacára úgy döntött, hogy nem hosszabbitja meg a tűzszünetet.

Ösztökélte őt erre a döntésra “ellenfele” is-Gázos Julcsa! A ribanc egyenesen a hadiállapot kihirdetését követeli Donbasszban, orosz katonai invázióra hivatkozva.
Jelentések szerint a mai “előcsatározások”, a hihetetlen kijevi erőösszpontositás nagyon komoly, és nagyon közeli összecsapások kirobbanását feltételezik. Megfigyelők minden eddiginél pusztitóbb “Hurrikán” tipusú reaktiv tüzérség felvonulását jelentették. Ezek közül egy Szlavjanszk méretű város kettő perc alatti lerombolásához négy-öt ilyen rakétavető elegendő!
Nem kétséges: Valcman és társai a tűzzel játszanak!
Szlavjanszk és Donbassz elszántságára mi sem jellemzőbb, hogy ma kiállitották a városban a “Sztálin-tankot”-mint az ellenállás szimbólumát.
sztá
Igor Sztrelkov az ünnepélyes kiállitáson kijelentette: “órákon, vagy egy napon belül nagy támadásra számitunk! Nem hátrálunk, nem félünk!”
Az elkövetkező egy-két nap akár nagyon komoly fordulatot is hozhat-akár-a Donyecki és a Luhanszki Népköztársaságok és Újoroszország sorsában.
DE!-AKÁR A VILÁG SZEKERÉNEK RÚDJA IS ÚJ IRÁNYBA FORDULHAT!

http://balrad.wordpress.com/2014/06/30/sztalin-ott-all-szlavjangradnal/


Az illegitim kijevi hiénahatalom főnöke-Valcman-hétfő este életbe léptette “B”-tervét.
Hétfőn még telefonon egyeztetett Angela Merkellel és a francia elnökkel, de beszélt Vlagyimir Putyinnal is a donbasszi helyzetről.
Kora este összeröffentette ún. “nemzetbiztonsági tanácsát”-ahol Gázos Julcsa óhaja szerinti döntés született. Jöjjön hát a “B”-terv! Donbassz lakosainak tömeges legyilkolása, a városok és falvak földdel egyenlővé tétele.

Hogy ez a “B”-terv nem tegnap este került kiötlésre-az már biztos. Csak a “törvényi szentesités” látszatát húzták rá. Hiszen az elmúlt napokban olyan mértékű pusztitó hatású hordaerő-összpontositás volt megfigyelhető Donbassz irányába, amire Európa történelme során a II.vh. óta nem volt példa.
Valcman és hordatársainak stratégiai elképzelése a “nem fogunk tömeges katonai műveleteket végrehajtani, de a donbassziak tömeges veszteségeket fognak elszenvedni” már a “tűzszünet” lejárta (magyar idő szerint tegnap este 10-ór) után alig fél órával megmutatkozott.
Kramatorszkra több száz sorozatvető gránát és nehéztüzérségi lövedék kezdett el záporozni. A város Ordzsonikidze utcájának minden háza lakótömbje elpusztult. Rengeteg a civil halott. Kramatorszk televiziós átjátszótornya mint egy zászlórúd zúgott a levegőben. Ahol földet ért, kő-kövön nem maradt.
Szlavjanszk szintén a valcmani-amerikai népirtás első hullámába került. A városra tüzérségi gránáteső hull tegnap este óta. A város lángokban áll.
Valcman és felbujtói meggyújtották a bomba kanócát!
Emlékeztetőül: Vlagyimir Putyin Bécsben a következőket mondta egy újságirói kérdésre: “miért tennék le a fegyvert az ellenállók? Hogy elevenen égessék el őket, mint Odesszában?”
Arról ugyanis az utóbbi napokban nem érkeztek hirek, hogy az alig két hete beriadóztatott orosz KKK csapatok és a társult egységek visszaindultak volna állandó állomáshelyükre.
Bizony könnyen meglehet, hogy nem csak Valcmannak volt “B”-terve!
Lehet-könnyen lehet-hogy az Orosz Föderáció elnökének is volt-van ilyen. Sőt! Meglehet, hogy van ott “V”-meg “G”-terv is!
Hosszú ám az orosz ABC is. Ami igy kezdődik: A, Б, В, Г,…


http://balrad.wordpress.com/2014/07/01/beindult-a-b-mint-barbarossa-terv/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése