2014. június 30., hétfő

A NATO elhordja az ukrán aranytartalékot is

Az Ukrán Nemzeti Bank 10 év óta először elkezdte kiárusítani az ország aranytartalékát - az illegitim kormány májusban kötötte meg a szerződéseket 2,8 tonna arany eladásáról, mintegy 113 millió dollárért. Ukrajna ezen felül mintegy 40 tonna aranytartalékkal rendelkezik, amit a közeljövőben szinte teljesen kiárusítanak. Az illegitim atlantista kormány máris elkezdte Ukrajna pénzügyi függetlenségének felszámolását. Az is látható, hogy az aranytartalék kiárusítása kizárólag a nyugati érdekkörök hatalomra jutásához kötődik. Kijev utoljára 2004-ben adott el aranyat, a narancsos forradalmat követően, a nyugatbarát Viktor Juscsenko elnöksége alatt. Az atlantisták hatalomra jutásukat követően 2004-ben is azonnal hozzáfogtak az aranytartalék kiárusításához.
Hídfő.net | A NATO elhordja az ukrán aranytartalékot is
Az idei "üzletnek" további sajátossága, hogy a nyugati bábkormány a megfelelő időpontban adta el az aranyat, miután a nemesfém ára néhány nap leforgása alatt közel 12%-ot esett, - vagyis akkor, amikor a nyugati félnek az kifejezetten megérte.
Még a mai modern pénzrendszerben is a fizikai arany a pénzügyi stabilitás záloga, és a kormányok jelentős mennyiségű aranyat halmoznak fel. A NATO erőforrás-szerző hadjáratai során az aranytartalék mindig az első célpontok közt van. Líbia megszállásakor a NATO csapatok első célpontja a Líbiai Központi Bank volt, ahonnan több mint 144 tonna aranyat hordtak el. Azt követően a nemzetközi média azt tudósította, hogy Moammer Kadhafi ellopta Líbia aranytartalékát, - pedig Tripoli központja addigra már a NATO zsoldosai kezén volt.
Ukrajnában szintén az aranytartalék megszerzése az első. A legitim kijevi kormányt fegyveres puccsal eltávolították a hatalomból, az atlantista bábkormány pedig nyomot áron eladja az aranyat. A dolog érdekes vonatkozása, hogy a líbiai aranytartalék elhordása is akkor vált sürgőssé, amikor a nyugati országok sorban jelentették be, hogy haza szállíttatnák a FED-nél letétben lévő aranykészleteiket.

http://www.hidfo.net/2014/06/30/nato-elhordja-az-ukran-aranytartalekot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése