2014. június 30., hétfő

Tudatos hiénavérengzés Donyeckben!

Mára virradó éjszaka a Valcman-banda Donyeck-térségében ismét durva dolgot cselekedett.
A “meghosszabbitott valcmani tűzszünet” utolsó néhány órájában a kijevi latorhatalom az eddigi legsúlyosabb egyezménysértést követte el.
Donyeck (eddig pontosan meg nem nevezett) környékén egy autóbuszra nyitottak nehézfegyverből tüzet. Az autóbuszon asszonyok utaztak a sorkatonaként behivott fiaikért, hogy haza vigyék őket. A buszon velük együtt utazott az orosz “Pervüj Kanal” (“Első Csatorna”) forgatóstábja is. Anatolik Kljany operatőr azonnal meghalt, a buszsofőr-miután “megszökött” a tűz elől-néhány kilométerrel odébb és pár perccel később halt bele a sérüléseibe.

A buszon utazó asszonyok közül legalább öten különböző fokú sérüléseket szenvedtek.
Az esemény az ukrán hadsereg 1428-as számú alakulatának “műveleti területén” történt.
Véletlen eseményről-a körülmények ismeretében-szó sem lehet. A “műveleti területeken” lévő blokkposztoknál minden járművet megállitanak, és átvizsgálnak. Ráadásul éjszaka lévén-a forgalom nagyon gyér. Tehát a blokkposzton átengedett buszról-ami valószinűleg egyedül közlekedhetett az éjszakai úton-TUDNIA KELLETT a hiénacsapatnak, hogy kik és milyen célból, és hová tartanak.
Ennélfogva a buszra leadott lövések szándékosságához és MEGTERVEZETTSÉGÉHEZ kétség nem férhet.goodx
Donbasszban a latorhorda mára virradóan IS felrúgta a Valcman által “meghosszabbitott tűzszünetet”
Tábori tüzérségük lőtte Szlavjanszk külvárosát, valamint Szemjonovkát, Vasztocsnyidot és Szlavkurort falukat.
Cservonopartizanszknál tegnap este elkezdtek lövöldözni a latrok. A “csendháboritást” megunó milicia odapörkölt.
bummbumm
Három lator többé már nem fog zajongani. Négynek-talán-van esélye, hogy tolókocsival még tud majd mozogni.
Szlavkurortra fehérfoszforral töltött gránátokat lőttel. Ebben a támadásban két milicista súlyos égési dérüléseket szenvedett.
A Donyeckben állomásozó 3037 számú ukrán egység mellé rendelt “nemzeti” gárda lőszerraktárát érte aknavető találat. A lőszerraktár kigyulladt, jelenleg is lángol és robbanások hallatszanak.
Az első jelentések szerint legalább hat zsoldos odaveszett.https://balrad.wordpress.com/2014/06/30/tudatos-hienaverengzes-donyeckben/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése