2013. május 27., hétfő

“Szép Új Világ” – Országszerte fokozott rendőri ellenőrzésre számíthatunk

…”Újabb lépés a teljes diktatúra felé… New World Order…” – Ej, de nagyon megijedtek az emberek…

Fokozott ellenőrzést rendelt el Magyarország teljes területére ma hajnaltól legkésőbb július végéig az országos rendőrfőkapitány – olvasható a rendőrség honlapján.
A fokozott ellenőrzés célja az illegális migrációval, vagyis az engedély nélkül Magyarországra érkezőkkel kapcsolatos jogsértések visszaszorítása, kezelése, valamint a közterületen elkövetett bűncselekmények és szabálysértések visszaszorítása.
Az akció további célja a motorkerékpárosok, a kerékpárosok és a gyalogosok közlekedésbiztonságának javítása, a rájuk vonatkozó szabályok betartatása, a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzése, valamint az ittas vagy bódult állapotban közlekedő gépjárművezetők kiszűrése.
MTI
Megjegyzés:
Már meg is van az ürügy. Újabb lépés a teljes diktatúra felé. “Szép új világ” – New World Order…
Érzi a hatalom az emberek egyre nagyobb elkeseredettségét, és az egyre jobban parázsló indulatokat és bosszúvágyat. – Gondolják, ennek jobb elejét venni.
És itt kéne beszarni a népnek? – Van egy régi jó római mondás: “Ki a padlón van, lejjebb már nem eshet.” – Vajon a kilakoltatott, vagy arra váró embereknek, van-e még veszteni valójuk?
A második negyedévben megint közel négyezer ingatlan jut a végrehajtók kezére. És minden ötödik adós nem tud fizetni! Az pedig a lakosság számához viszonyítva: 2 millió bedőlő adósság.
Csoda-e hát, hogy fél a hatalom? Most megtanulják. – Mert most már egyre inkább ők félnek, nem az emberek.
SzRTI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése