2013. szeptember 5., csütörtök

A Pentagon provokációja volt a vegyi támadás

Orosz sajtó tudósítások számoltak be róla, hogy feltörték egy amerikai tiszt levelezését, aki ezredesi rendfokozatban szolgál a Pentagonban, és bizonyítékokat találtak arról, hogy a Pentagon tudott a vegyi támadásról. Antony J. McDonald ezredesnek egy barátja augusztus 22-én gratulál a vegyi támadás sikeres kivitelezéséhez, és linket küld egy cikkről, amelyben már arról írnak, hogy Asszad hajtotta végre a támadást.
Nyilvánvaló, hogy az USA minden eszközt igyekszik bevetni, hogy kiprovokálja a lehetőséget a bombázásra Szíria ellen. Egy másik hír arról is beszámol, hogy még a vegyi támadás előtt, vagyis augusztus 21-ét megelőzőleg már megkezdték az amerikai hadihajók összevonását a térségben, tehát egy tudatos provokációról van szó, amelyben az amerikaiak főszereplőként vettek részt.
Az említett hacker feltörte az ezredes feleségének levelezését is, és ott további bizonyítékokat is talált. Eszerint az ezredes feleségének tudomása volt róla, hogy egy család gáztámadás miatti szenvedését bemutató film nem a helyszínen készült, hanem az amerikai hírszerzés által egy megrendezett jelenet. Az írás szerint lelkiismeret furdalása van emiatt (a videó rosszul sült el?). Mindenesetre az ezredes levelezését mellékelték a közvélemény elé tárt cikkben. A hacker nyilvánosságra hozta ezen kívül több amerikai magas rangú tiszt nevét, akiknek a levelezését még eddig nem tudta teljesen átnézni, de amint több bizonyítékot talál, azt is nyilvánosságra hozza.
Első levélváltás:
Küldött szöveg:
Ahogy látható, én már távol állok ettől a dolgotól, de tudom hogy a srácaink mindent megtettek. Örültem, hogy el tudtalak csípni. Remélem hamarosan megint találkozunk.
Tisztelettel,
Jamie

Amire válaszolt:
Teljesen igazad van. Egyszerre kell dolgoznunk a szükséges színházon [azaz a sajtókamu] és a szervezettel akivel leszerződtünk, de biztosítani kell hogy ne legyen se túl sok se túl kevés alvállalkozó.
Egyébként, láttam a legújabb sikeredet, gratulálok:
[washington post link]

Üdvözlet,
Gene

Második:
Jó reggelt Jennifer,
Gondolom visszaértél MA-ból, remélem minden jól ment. 12 órakor fogom felvenni a gyerekeket a vasútállomáson. Gondolom nem akarnak majd hazajönni. Úgy fest hogy nagyon jól érezték magukat NYC-ben.
Tudod, még mindig eszembe jutnak azok a szír gyerekek. Hálistennek életben maradtak. Remélem kapnak majd valami szép ajándákot vagy valamennyi készpénzt.
Ma délután vagy holnap lenne megfelelő, ha hívni akarsz. [...]
Válasz erre:
Szia Mary,
Énis láttam és nagyon megijedtem. Tony megnyugtatott, hogy senki nem sérült meg, mindez csak a kamerák kedvéért volt megrendezve. Ne aggódj kedvesem.
Jó lenne lejutni NC-be, hogy lássam az apádat és Lee-t. [...]
Harmadik:
[...]
Még mindig azon a szőrnyű szíriai gáztámadáson gondolkozok. Láttad azokat a kisgyerekeket? Nagyon sírtam... Megmérgezték őket, meghaltak. Mikor lesz ennek vége? Még álmomban is látom az arcukat. Mit mondott Tony erről?
[...]
Hídfő.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése