2013. október 22., kedd

Bábel szimptómái

Elég egy pár perces séta a Judapestté torzult fővárosban, hogy az ember meggyőződjön arról, mivé lett a teremtés koronája. A nyüzsgő tömeg kavalkádja, a kávézók zsúfoltsága azt jelzi, hogy munkavégzés itt bizony nem folyik. Minek is? A vidék eltartja a fővárost. Messziről érződik a cigányok orrfacsaró bűze, az aluljárók penetráns vizeletszaga, ahol a kábulat mámorában fetrengenek a liberalizmus elárultjai. Kézről-kézre jár a boros flakon az egyik régen bezárt gyár előtt, ahol már csak az egyik izraeli(?) cég biztonsági őrei posztolnak. Feltűnően sok a szemét mindenhol, üvegszilánkok roppannak a cipőm alatt. A fiatalok láthatóan boldogok, még nem tudják, nekik milyen sorsot szánt a Talmud népe. Valószínűsíthetően tele vannak tervekkel, de végül az aluljáróban végzik, hacsak nincsen olyan szerencséjük, hogy elmennek külföldre mosogatni. Fehér gyermekeket csak elvétve látok, cigányt annál inkább, és persze a mára a városképhez szorosan hozzátartozó négereket is.
Méregdrágán árulják a szemétnek sem aposztrofálható ruhaféléket és élelmiszert. Egyedül a turkálóknak nevezett ruhaboltok olcsóak, ahol a gazdaggá hízott Nyugat szemete közül lehet válogatni. Ökölbe szorul az ember keze, amikor egy félállat jön kézen fogva egy fiatal, fehér lánnyal. Az óriásplakátokon látható, hogy a kulturális életet kik fedik le teljesen. Az arany, ezüst és antikvitások felvásárlása nagyban folyik, nagy a szegénység, enni kell, most jól jár Zuckerberg és Hirsch.
Családok szétverve, lezüllesztve, alkoholizmusba, kábítószerekbe és depresszióba taszítva. Munka nélkül vagy éhbérért robotolva. Sion népe mindent elborító terror áraszt, a szellemi rothadás pedig fortyog és a pokol kénköves gőzét árasztja. Az anarchia tombol, a nép pedig tűr és tűr, a bűn imádata már majdnem össznépi mulatság. A szabadjára engedett, féktelen tivornya visszafordíthatatlan hatással van az ifjúságra. Diszkóknak nevezett szórakozóhelyek tömkelegével aljasítják a jövő magyarságát. Ezek pedig nem mások, mint a boszorkányszombatok mai megfelelői, ugyanazokkal a fény és hang hatásokkal, szabad szerelemmel, narkotikumokkal, beteges nemi elferdülésekkel.
Bábel zűrzavara figyelmeztető erejű, de ugyanakkor inspiráló is számunkra. Tudjuk azt is, kik a felforgatók és értjük, miért szabadították ránk ezeket a démonokat. Az igazság a mi oldalunkon áll és velünk az erő! Az erő várja az érvényesülési időt, a pillanatot, amikor kiteljesíti az igazságot. Nem lehet feltartóztatni, de sürgetni sem. Jön és forgószélként söpri el a bűnt, az eltévelyedettek hadát. Irgalmat nem ismer, nem osztogat kegyelmet. Auri Sacra Fames-világa pedig oda kerül, ahová való, a történelem szemétdombjára. Nem történhet másként!
"Ti akartátok, hogy csatára keljen,
Ti, hogy véres legyen az áldozat!
Reszkessetek, mert harca szörnyű lészen,
Az igaz ügy szent diadalt arat!
És mint a phönix hamvadó porából,
kelend ki a magyarnak népe a csatából.
/Garay János/

Balassa Viktor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése