2013. december 16., hétfő

Ausztriában élnek még osztrákok is?

Lezajlottak az osztrák választások, mint arról hallhattunk a sajtóból, majd hosszas huzavona következett, mert senki nem állhatott önmagában az ország élére, csak koalícióval. A szociáldemokraták és a Néppárt végül megegyezett, így ketten alkották a nagykoalíciós szövetséget, éppen hogy 50 % feletti támogatottsággal. Megnézvén a képeket az ifjú külügyminiszterről és kompániájáról, felmerül a kérdés hogy élnek Ausztriában még osztrákok is, vagy csak zsidók és bevándorlók? Az új külügyminiszter, Sebastian Kurz igencsak szép cionista karriert futott már be 27 éves kora ellenére. Kezdett egy integrációs álamtitkári pozícióval, ahol a jelmondata az volt, hogy "A sikeres bevándorlókkal Ausztria csak nyerhet". Tapasztalatot biztos.

Hídfő.net | Sebastian Kurz és barátaiSebastian Kurz és protezsáltjai, hiszen ha ők sikeresek, Ausztria is az. A tábla mögöttük fennhangon hirdeti az integrációt, mert az a "jövő záloga".

Az osztrák népesség keveredése olyan szintű, hogy azt magyar ésszel még fel sem tudjuk fogni. Kis pontosításra szorulunk azért itt, mert azért a zsidó keveredés itthon is igen nagy arányú. Azonban Ausztriába és Németországba olyan sebességgel érkeznek a bevándorók Afrikából, hogy nem kell meglepődni ha egy-egy osztrák nagyvárosban színesbőrűek pózolnak bajor népviseletben, mert érthető módon ők már osztrákok. Németországról meg jobb nem is beszélni, szerencsétlen német népet bosszúból a háború után egy totális agymosásnak vetették alá, ezzel együtt megindult a különféle déli és keleti népek betelepítése, akik a sikeres integráció után alig várják a szociális segélyek megérkezését. Magyarországra az évi 10.000 menekült befogadásával, amit a kormány nagy bőszen támogat atlantista kenyéradóik nyomására, hasonló sors vár.

http://www.hidfo.net/2013/12/16/ausztriaban-elnek-meg-osztrakok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése