2013. december 23., hétfő

Ma 100 éves a FED: nem Kis Miska, hanem Mágnás Miska


Az egész finanszírozott XX. század szinte egy lélegzetvételnyi időt sem hagyott nyugalomra áhító teremtményeinek. Mozgásba lendült a Pénz és mozgásban tartotta a kifulladni látszó törekvést (ez az eredeti „kerékvágás”, „a mindennek megvan a maga ideje” népnyelven), sőt, törtetéssé fokozta azt. Az elmúlt 100 év az emberiség hajszolt történetének a legvéresebb korszaka volt: két világháború, hidegháború, megszámlálhatatlanul sok felszított helyi összetűzés, nagyhatalmi intervenció, népirtás, terrorizmus, éhínség, a társadalmi különbségek növekedése és a természeti erőforrások kétségbeejtő kimerítése fémjelzi.
Carpe Diem! Szándékra sugallva, mintha holnapra elmúlna a világ, tehát élj a mának! – divat-diktált szlogennel. Ezzel üzemeltetjük a gépezet motorját – a kőolaj és földgáz csak részletkérdés. Vágy a szükségtelenre, a gyenge jellem, a ferde hajlam, a rossz szándék tartja életben. A gépezet védjegye a DEI (latinul Feljebbvalót jelent) márkanév. Vagyis „Divide Et Impera” (szintén latin) szó szerinti fordításban „oszd szét, és/de birtokold”… motorja a PÉNZ (latinul: BANCO – BANK-PÉNZHÁZ)!
Ebben a szellemiségben ültek boszorkánycsillaggal osztott kerekasztalhoz 1913. december 23.–án a vérrel áldozók, hogy sátáni erőiket immár összevonva, egy uralmi rend mellett kötelezzék el magukat és kötelezzék le a világot, jó szorosan és lehetőleg örökre. Ez a jól kidolgozott zsarnokság két hatalmat hozott ekkor létre. Egy láthatót és egy láthatatlant. Ez az eddigi ismert történelem legnagyobb szabású és érvényű csalása a világ igába hajtásának kísérletére. A látható rész lett az, amit most névleges választmányi kormányoknak (demokrata-republikánus-liberál, stb.) látunk és ismerünk. A láthatatlan pedig a függetlenség homályába burkolózó Mentsvár, a FED kizárólagos kibocsátási joggal, minden és mindenki feletti oriens control-gyakorlattal. Tehát felette már nem őrködik senki, ő a szem a piramis csúcsa.
Független márpedig, hogy lehet, mikor konkrét személyekhez köthető, jól meghatározható ideológia és faji alapú besorolás szerint? Egyszerű paraszti ész kell csupán ahhoz, hogy tudjuk bármelyik cég vagy gyár magán hordozza a főnöke/tulajdonosa személyiségjegyeit. Ezt a világformáló eseményt az amerikai Kongresszus vitte keresztül az akkori törvénykezésen e hatalmas össze-esküdt oligarchia iszonyú nyomására és játszotta kezére a világi pénzrendszer összevont felügyeletét. Az akkori elnök Woodrow Wilson, aki pedig maga szentesítette aláírásával a Federal Reserve (FED) létrehozásáról szóló törvényt, 1916-ban már pontosan tudta döntésének súlyos következményeit, ennek az iszonyú monstrumnak mindössze 3 esztendő kellett ahhoz, hogy érezhetővé váljon az úgynevezett joggyakorlata: „Ezt a nagy ipari nemzetet most már a pénzhitel rendszere ellenőrzi. A hitelek nyújtása központosítva lett. Ezáltal az ország növekedése, és valamennyi tevékenység ellenőrzése néhány ember kezébe ment át. A legrosszabb uralom alá kerültünk, kormányzatunk egyike a civilizált világ leginkább ellenőrzött és dominált kormányzatának. Ez a kormány többé nem a választók szabad döntésének, hanem befolyásos csoportok véleményének és kényszerének megfelelően cselekszik”
Mivel még a függetlenségi mítosz teljes lerombolásának úgy látszik nem jött el az ideje a részükről (ők erre találták ki az Összeesküvés-elméletet) és még nem hirdetik országok, a világ előtt (pont azért mert még országok vannak és még nem csak egymagában az Új Világrendnek hívják), így ezt a Centenáriumot ma még csak néhány kiváltságos üli meg és tartja világi torját (Hála Istennek!) FÜGGETLENÜL!

Íme, a díszes társaság névsora
Befolyással rendelkező klánok az alábbiak: a New York-i Goldman Sachs, a Rockefeller, Lehmans, Kuhn Loebs, a párizsi és a londoni Rothschild, a hamburgi Warburg, a párizsi Lazard és a római Israel Móses Seif családok.
A Federal Reserve Bank mind a tizenkét fiókját a következő tíz bank tartja ellenőrzése alatt: a londoni NM Rothschild, a berlini Rothschild Bank, a hamburgi Warburg Bank, az amsterdami Warburg Bank, a New York-i Lehman Brothers, a párizsi Lazard Brothers, a New York-i Kuhn Loeb Bank, az olaszországi Izrael Moses Seif Bank, a new yorki Goldman Sachs és a szintén New York-i JP Morgan Chase Bank.
A Fed-részvények nagy részét négy személy birtokolja: William Rockefeller, Paul Warburg, Jacob Schiff és James Stillman. (A Schiffek szoros kapcsolatban állnak a Kuhn Loebs családdal. A Stillmanek pedig a XX. század fordulóján beházasodtak a Rockefeller klánba.)

Várhegyi Kálmán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése