2014. január 10., péntek

A Honvédség után: cigányokat a Külügybe (is)!

Hende Csaba és remek honvédsége után a cégéres gazember Martonyi szerint is eljött az ideje az együttműködésnek  az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) és a Magyar Külügyminisztérium (MKM - ezt is hogy kifordították, régen KMK volt, Közveszélyes Munkakerülés jogcímen...) között. Így a külpolitikának is egyre inkább részévé válhat a társadalmi felzárkóztatás - jelentette be e ránk nézve nagyszerű hírt tegnap Budapesten. Ennek, mint korábban már jeleztük a bevándorlási írásunkban az EU kiváltképp örülhet. Főleg az egyik vezető tagállam: Franciaország! Az a baj, hogy a cigánykérdés mivel szinte nálunk a legnagyobb probléma, mert itt ugye ráadásul nem csak menekültek, hanem betelepültek is, így ezt csak nálunk lehet eladni "hitelesen". Már se szlovák feleink, se a szerbek nem emelik ezt politikai szintre. Sőt! Megoldják egyszerű befalazós vagy fájdalmasan az egész bandát végigverős formában, ha netalántán felmerül valami. Hiszen ezek a lények sehol sem tartják be az alapvető emberi-társadalmi normákat, így milyen joga lehetne bárhol is, főleg a külügyben? 
A sajtótájékoztatón többek között a bilderberges matróna kiemelte: a megállapodás részeként igyekeznek megteremteni a feltételeit annak is, hogy a jövőben egyre több "roma munkatársat" foglalkoztathassanak a diplomáciai munkában.
Farkas Flórián az MTI-nek hangsúlyozta: a cigányság integrációja összeurópai kérdés, és az ezen a területen elért magyar eredményeket be kell mutatni más európai országoknak is. A "legnagyobb rasszizmus országában" ezek szerint van érdemleges és követendő eredmény? A közpénz sikkasztáson kívül is. Hajrá!

Gölöncsér Miklós

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése