2014. január 10., péntek

Nem menő magyarnak lenni?

"Egyszerűen nem menő magyarnak lenni", ezzel a címmel hozott le egy interjút az Index liberális hírportál publicistái által megszállt HVG. Ha a cikk tartalmával nem is foglalkozunk, ez a címadás önmagában is undorító, - hát még ha azt is mellé vesszük, hogy mindezt egy zsidó pofával nyomatékosítják.
"Egyszerűen nem menő magyarnak lenni" - egy zsidó "zenész" arcképével illusztrálták is
Ez csak egy alkalom a sok közül, amikor a feltehetően nem magyar újságíró kapva kap az alkalmon és egy célzottan kiragadott mondattal a magyarságot gyalázza, - de az utóbbi években a HVG egyébként is túlteljesített magyarellenességben.
Miközben kárörvendően tudósítanak a hazánkat egyre brutálisabb mértékben érintő elvándorlásról (pár év alatt mintegy félmillió magyar fiatal hagyta el az országot), a HVG napi rendszerességgel biztosít propagandát az elvándorlásnak azzal, hogy a nyugati országokba költözött és ott sok pénzt kereső magyar fiatalok történeteit részletesen közli és pozitív színben tünteti fel. Ezzel azt a benyomást keltik, hogy érdemes kivándorolni, mert néhány évi mosogatást követően a kivándorolt magyarnak jól menő vállalkozása lesz és akár milliomos is lehet. Persze a HVG propagandistái valamiért mégsem akarnak kimenni mosogatni, inkább itt maradnak ebben a "lepukkant országban" és folytatják a magyar fiatalok züllesztését és külföldre csábítását.
Visszatérve az eddigieknél is gusztustalanabb címválasztáshoz: igen, továbbra is "menő" magyarnak lenni.
Miért? Mert azokkal a kozmopolita szellemben nevelt fiatalokkal ellentétben, akik mindig oda költöznek, ahol épp jól lehet keresni, mi vállaltuk, hogy itt maradunk. Itt maradunk, mert ez a hazánk. Itt maradunk, mert ha addig élünk is, de a legmélyebb mocsokból is újjá fogjuk építeni ezt az országot. Amikor a külföldre menekültek újra azon gondolkoznak majd, hogy anyagi okokból megérné Magyarországra visszaköltözni, miénk a dicsőség, - mert elmondhatjuk, mi voltunk az utolsó végvár, ami a magyar népet a legnehezebb időkben is megtartotta.
Elmondhatjuk majd, hogy bármilyen reménytelen volt a helyzet, mi nem hagytunk cserben a hazánkat, mi a legnehezebb időkben is gondoltunk azokra a magyar fiatalokra, akik a nehézségek miatt gondolkodás nélkül otthagyták az országot. Magyarország a sárból és mocsokból is újjá fog születni, - mert van még rengeteg magyar fiatal, aki a megpróbáltatások ellenére hű marad, és fáradtságot nem ismerve munkálkodik azon, hogy ez az ország újra élhető legyen. Ha valamiért, hát ezért menő magyarnak lenni.
Nemsokára eljön viszont az az idő, amikor liberális drogos zsidónak (pl. indexes újságírónak) lenni egyre kevésbé lesz majd menő. Reméljük, ehhez nem kell különösebb magyarázatot fűznünk, - de azt garantálhatjuk; akkor megbánják majd, hogy még ameddig lehetett, nem mentek inkább külföldre mosogatófiúnak.
Fenyvesi Áron



Az Index belterjes tenyészetéről


Már korábban is cikkeztünk az Index néven elhíresült, magyargyűlölő hírportálról, aminek első számú feladata a magyar hírolvasók sötétségben tartása. Korábban megjelent egy videó is ezekről az ember alatti emberekről, a szerkesztőkről, a hírgyárosokról, akik nyíltan vallanak szerkesztőségi kábítószerezéseikről. Csodáljuk, hogy a rendőrség érdeklődését nem keltették fel a képsorok és az elhangzottak, de azért azt reméljük, hogy jelen pillanatban is nyomozás folyik az ügyben. Belső információkra hivatkozva, neve elhallgatását kérő személy megerősítette a drog-partykat, ami napi rendszerességgel zajlik az Index berkein belül. Nem ritkák a homoszexuális orgiák sem a szerkesztőségben, ezek a vezetőség tagjai beleegyezésével történnek, hiszen java része nyíltan vállalja diabólikus, szexuális hovatartozását. Ők látják el a népet bennünket hírekkel, ők formálnak véleményt. Informátorunk szerint nem ritkák a millió közeli fizetések. Az egész szerkesztőség inkább hasonlít egy posztapokaliptikus látomásra, mint emberek munkahelyére.
Az ominózus "szerkesztőségben szívunk" videó
Természetesen főleg származási alapon választják ki a munkatársaikat, többnyire zsidó egyedekből. Persze van néhány magyar is, aki az adott környezetbe bekerülve, bizonyítási vágytól fűtve túl akar tenni a zsidó beltenyészeten is. Ők is szereplői lesznek az orgiáknak és kábítószeres együttléteknek. Az egész egy nagy mulatság, ami a "munkaidő" után is folyik, romkocsmákban vagy ki tudja hol? Igazi közösségformáló és építő jelleggel. Ha elolvassuk az impresszumban található neveket, a magyar nyelv számára idegen, igazi nyelvtörő jellegűek. Azon túl, hogy keresztvíz nem érte ezeket az alakokat, biztosak lehetünk abban is, hogy a hazudozás és manipuláció mestereivel van dolgunk. A jobb kor beköszöntésével eljövő rend nem fog szemethúnyni a csaló, dezinformációs médiagépezetek felett. A népi alapú igazságszolgáltatás kíméletlenül lesúlyt a drogtanyákra, homokos barlangokra és a fertőző szerkesztőségekre. Felszámoljuk a magyargyűlölet intézményesítésében szerepet játszó, zsidó befolyás alatt álló pénzmosodákat. Csak idő kérdése és a bűn elnyeri büntetését.
Hadnagy Ármin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése