2014. március 8., szombat

Holnap háború? Hodorkovszkij Féreg már Kijevben hörög!



Azért ajánljuk kedves olvasóink figyelmébe a video záróképeit. Azok az orosz katonai járművek nem farönköket cipelnek ám!
És hát- mint az már lenni szokott-”visszanyalt a fagyi!” Az UNIAN hírügynökség arról adott hírt ma hajnalban, hogy Kijevbe érkezett Mihail Hodorkovszkij volt volt oroszországi zsidó olajmágnás, és aki több évet töltött börtönben adócsalás miatt, majd néhány héttel a szocsi téli olimpia előtt szabadult elnöki kegyelemmel.
Hodorkovszkij a Twitter közösségi portálón közzétett üzenetében pökhendiskedett,hogy Kijevbe érkezett. “Figyelem. Kijevben vagyok. Megérkeztem”-vinnyogja a szabadon eresztett patkány!

Putyin elnök nagy hibát követett el ennek a véglénynek a szabadon eresztésével! És most “visszanyalt a fagyi!”
Amúgy pedig érdekes információ látott napvilágot:
http://iskra-news.info/news/segodnja_nochju_iz_borispolja_v_ssha_strartoval_samoljot_s_zolotym_zapasom_ukrainy/2014-03-07-9122
Az éjszaka leple alatt kimentették Kijev “Boriszpol” repülőterén kéresztül Ukrajna aranykészletét!
Március 6-ről 7-ére virradó éjszaka leple alatt, – egyszerűen ellopták az amerikai férgek, Ukrajna utolsó aranytartalékát.
A “Boriszpol” repülőtér dolgozói tájékoztatták oldalunkat (iskra-news.info ), hogy éjjel kettő órakor a repülőtérre érkezett négy páncélozott “gyűjtőautó2 és kettő Volkswagen tehermikrobusz.
Mindegyik járműről hiányoztak a rendszámok. Az autókból mintegy tizenöt fekete egyenruhát, testpáncélt és maszkot viselő gépfegyveres az ott várakozó repülőgépbe átrakodott negyven nagyobb méretű ládát.
Ezt követően egy titokzatos férfi érkezett a géphez! A sietős átrakodás után a rendszám nélküli autók elhagyták a kifutópályát, és a gép azonnal felszállt.
Minden repülőtéri “tisztviselő”-akik látták ezt a titokzatos “speciális műveletet”-azonnal kérdéssel fordultak a “Boriszpol” repülőtér vezetéséhez. Onnan azonban azt a választ kapták, hogy “erősen ajánljatos nem beavatkozni mások dolgaiba!”
Később szerkesztőségünket arról tájékoztatta egy egykori magas rangú minisztériumi tisztviselő, hogy Ukrajna “új vezetői” Ukrajna teljes aranytartalékát az Egyesült Államokba szállittatták”
-Hát eddig az Iszkra tudósitása!
A cionzsidó horda Ukrajna aranyára rátette a kezét, és azt az USA-ba szállitották!
Hogy is nyilatkozott az Ukrán Kommunista Párt elnöke Odesszában?
“A Majdan lényege, hogy egyik oligarchacsoport kezéből a másik oligarcacsoport kezébe ment át a hatalom”!
Az Ukrajnát foglyul ejtő, szélsőségesen fasisztoid cionista csürhe HÁBORÚRA KÉSZÜL!
Előbb biztonságba helyezték az aranyat!
Teleokádják a világot a hazugsáaikkal, és suttyomban lopnak!
Az eddigi ráforditásaik már megtérültek busásan!
Drága ukrán majdanovcik! Az Európai Unióba vágyó, megtévesztett-becsapott ukránok!
Ezt akartátok?
Jöhet a háború! Az ukrán arany már Amerikában!
Reméljük, ott fog elolvadni, elpárologni, vagy hamuvá válni!
HÁT AKKOR PUSZTULJON AMINEK PUSZTULNIA KELL!


http://balrad.wordpress.com/2014/03/09/%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d1%82%d1%80%d0%b0-%d0%b2%d0%be%d0%b9%d0%bd%d0%b0-holnap-haboru/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése