2014. március 8., szombat

Stralsundbol kaptuk reggel a hírt


A kikötöt lezárták a civilek előtt, s ott ugy nyüzsögnek a NATO hadihajók, mintha születésnapi partyra keszülnének. Valamennyi NATO felségjel megtalálható a tömegben - kivétel nélkül. Ez a "készülödés", nyüzsgés napok óta tart, kiterjedt Rügen-re is - ott is minden lezárva a civilek előtt. Egyenlőre ennyi, de várjuk a további hireket is - mert az itteni sajtó nagyon hallgat mindenről, de azért az ott élő barátainktól megkapjuk a szükséges értesüléseket. A lengyelek már mozgósítanak - nálunk egyenlőre nincs ilyen jellegű híradás - meg a barátainktól sem érkezett ilyen jellegű hír - tehát nagyon titokban tartják, amit csinálnak. De azért a szemtanuknak hiszünk!!
Ezt a hirt pedig egy szemtanutól kaptam!



Lvovból szombaton-Rovno irányába, tehát Kelet-felé-elindult a városban állomásozó ejtőernyős alakulat menetoszlopa. Senki információkkal a lakosság felé nem fordult, semmiféle tájékoztatás nincs a kivonulás okát illetően!


FELTÉTELEZIK, hogy Kelet-Ukrajnába készülnek, ahol a tegnapi nap az Oroszországhoz való csatlakozásért demonstrációk jegyében telt, és jelenleg is ilyen demonstrációk zajlanak.
Egyre nyilvánvalóbbnak látszik, hogy Ukrajna területén hamarosan háború fog kitörni!
Az is világos és nyilvánvaló, hogy az Ukrajnát behabzsolni vágyó cionatlantista hiénahorda állkapcája görcsbe zárult a zsákmányba való beleharapáskor, és nem hajlandó az elengedni, csak ha agyonverik!
Magyarország is készülődik a konfliktusban való részvételre! A “honvédelmi miniszter” a Golyófejű bejelentette, hogy már Magyarországon ápolnak több, a Majdanon a cionista horda által felbérelt orgyiklosok tűlélő áldozatát. (Ezzel nyilván segédkezet is nyújtanak a tettesek kilétének elsikálásához!)
A mai napra viszont világossá vált: a “magyar haderő” legfeljebb a NATO aknataposójává és szanitécalakulatává silányodott a rendszerváltás óta. A magyar érdekek védelmét ellátni semmilyen szinten nem képes, azt a politikai maffiára kell bizni!
Kétségünk atekintetben ne legyen, hogy milyen elhivatottságot és eredményt várhatunk el tőlük. (Azaz: semmi jóra nem számithatunk!)
EZT A SEMMI JÓT VISZONT KI IS ÉRDEMELJÜK-ÉRDEMELTÜK!
Magunknak köszönhetjük a bajt!
(B-R )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése