2014. március 6., csütörtök

Rakétakomplexumokat loptak Ukrajnában


Ukrajnában a közelmúlt kaotikus eseményei közepette több tucat Igla típusú hordozható légvédelmi rendszert loptak el, - az esetről egy magas rangú ukrán tiszt nyilatkozott az újságíróknak. A Kijevben átszervezett új Honvédelmi Minisztérium vezetése állítólag mindez idáig titkolta a történteket, de most nyilvánosságra hozták. Az Igla hordozható rakétarendszer alacsonyan repülő célok megsemmisítésében vesz részt, az ellopott készlet a Kijevtől 45 kilométerre állomásozó 27. mobil rakéta dandár készlete volt.
Az ellopott rakétakomplexumok valószínűleg a nyugat által szervezett oroszellenes terrorista csoportokhoz kerültek. Korábban, Líbia felforgatásakor Bengáziban a nyugatiak szintén katonai objektumok kifosztásával, mobil rakétarendszerek ellopásával juttatták saját rakétarendszerekhez a lázadóikat. Szíriában ugyanezt a módszert alkalmazták a nyugati felforgatók, és most Ukrajnában szintén a szokványos menetrend alapján járnak el.
Líbiában, Szíriában a lázadóik számára összelopott fegyvereket azért cserébe adták a kezükbe, hogy háborús provokációt folytassanak a szomszédos országok határai mentén. Vagyis feltételezhető, hogy Ukrajnában is erre készülnek, vagy a hasznos-idióta jobboldallal, vagy a krími tatárok felfegyverzésével háborús provokációt akarnak kezdeni dél és kelet Ukrajnában valamint az orosz határ mentén.

http://www.hidfo.net/2014/03/08/raketakomplexumokat-loptak-ukrajnaban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése