2014. március 6., csütörtök

Az illegitim kijevi cionkormány megkezdte az IMF-megszorításokat Ukrajnában

Az illegitim kijevi kormány törvényjavaslatot készített az IMF által diktált megszorító intézkedések megkezdéséről. Első lépésként a nyugdíjak megfelezését (!) tervezik azon nyugdíjasok esetében, akik a megélhetésre elégtelen nyugdíjuk mellett munkát is vállalnak. Az 50%-os csökkentést követően pedig első körben további szociális juttatások megvonására készülnek, amire már márciusban sor kerül.
A Kommerszant Ukrajna hírei szerint "a pénzügyminisztérium által készített terv március végén lép érvénybe, és tartalmazza az adókedvezmények eltörlését, valamint a szociális kiadások csökkentését is." Ukrajnában az átlag nyugdíj 35 ezer forintnak megfelelő összeg, emiatt rengetegen a nyugdíjazásukat követően is munkát vállalnak. Az IMF diktátum azzal akar álláslehetőségeket teremteni, hogy a nyugdíjasokat szabályszerűen elzavarja a munkahelyekről. Kezdetben a nyugdíjuk megfelezésével, a későbbiekben pedig olyan törvényt fognak megszavazni, ami tiltja a nyugdíj melletti munkavállalást. Mivel emellett a nyugdíjak összegét nem emelik meg, az intézkedés nagyon hamar humanitárius válsághoz vezethet Nyugat-Ukrajnában.
A kijevi pénzügyminisztérium bejelentette, hogy üres az államkassza. Az Európai Unió 11 milliárd eurós hitelt ad, az IMF szintén hitelt ad az illegitim ukrán kormánynak, ezért cserébe a szociális kiadások teljes megszüntetését kérik. A nyugat helytartóira jellemző, hogy a legkiszolgáltatottabb társadalmi csoporttól veszik el a pénzt legelőször. Persze, a felfegyverzett munkás fiatalok tömegeinek megélhetéséhez egyelőre nem mernek nyúlni. Átmenetileg megelégszenek a nyugdíjasok kifosztásával, remélvén, hogy nem ütköznek ellenállásba. Mivel a fiataloknak úgy akarnak jobb elhelyezkedési lehtőségeket teremteni, hogy a nyugdíjasok munkavállalását ellehetetlenítik, ez a generációk nyílt egymás ellen fordítása, vagyis az IMF máris megkezdte a generációk közötti szakadék kiépítését Ukrajnában.
Most kiderül, hogy az ukrán nép mekkora érzékenységet mutat az idősek felé. Ha a nyugdíjasok sanyargatása nem vált ki legalább akkora tömeges ellenállást, mint a Kijevben zajló felforgatás idején, az esetben Ukrajna valóban a nyugathoz tartozik. Erkölcsi értelemben mindenképp.

http://www.hidfo.net/2014/03/06/gyorshir-megkezdtek-az-imf-megszoritasokat-ukrajnaban



George Bush Ukrajnába tart (Megjegyzés Boszporuszon átrepül, mivel Törökország nem kockáztatja meg, hogy országuk három részre szakadjon, vagy USA átutalja a teljes aranyfedezetét Kínának, mivel másképpen gazdasága igyis meg ugyis már összeomlott? S még azt hozzátenném Amerikai Egyesült Államok semmiképpen nem tudja megakadályozni, hogy több részre szakadjon, ahogyan fő csatlósa Kanada és az Egyesült Királyság is számíthat a részekre szakadásra... Németország és Franciaország pedig ugyanolyan helyzetben van, amiről nem akarnak tudni, azt tagadják, amíg lehetőségük van, mivel az Armageddoni csata elkerülhetetlen)


A George Bush amerikai repülőgép-hordozó anyahajó befutott Görögországban a pireuszi kikötőbe - a helyi média jelentése szerint néhány napig ott tartózkodik, majd "küldetésre" indul. Az Egyesült Államok megerősíti hatodik flottáját a Fekete-tengeren - a George Bush által vezetett armada néhány napon belül a térségbe indulhat, és vele tart majd tizenhét kísérő hajó, valamint három tengeralattjáró.
A Norfolkból (Virginia) útjára indított George Bush feladata, hogy ellensúlyozza az orosz hadsereg átcsoportosításait a térségben. Vagyis az USA Szevasztopol környékén akar nyomást gyakorolni, újra egy olyan területen avatkozna be, amihez Amerikának semmi köze.
Az orosz haditengerészet várakozásai szerint a George Bush és kísérete március 7.-én lép be a Fekete-tenger térségébe. Ez részben megvilágítja a március 7.-én, Kijevben zajló tanácskozás várható eredményeit. Lehetséges, hogy az illegitim ukrán kormány bejelenti majd, hogy Ukrajna kilép a Független Államok Közösségéből, és ennek támogatásául akar az amerikai flotta kellő katonai erőt felvonultatni.

http://www.hidfo.net/2014/03/06/george-bush-ukrajnaba-tart

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése