2014. március 6., csütörtök

A Radnóti-díj magyargyűlöletért jár?

A múmia visszatért! Konzerválta a magyarok iránti ős-gyűlölet. Most a megkapott Radnóti díj apropóján kapott meghívást a sátáni megszállás alá tartozó ATV-be. Itt aztán ontotta a betegebbnél betegebb rémtörténeteket, rasszizmusról, nácizmusról és persze csodaszámba menő megmenekülésekről.
Hídfő.net | A Radnóti-díj magyargyűlöletért jár?Heller Ágnes
A Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége által alapított díjat most ez a kirekesztő, uszító és gyalázkodó, mumifikált kreatúra kapta. Szánalmas tobzódás kíséri végig, szomorú és -sajnos- meglehetősen hosszú életét. Heller elmondta, hogy nagyon örül a sok túlélő hiteles és pontos beszámolójának a vészkorszakból. Szerinte a "bűnös európai ember csak így tanúsíthat megbánást". Éreztette a televízió nézőivel, hogy valójában mind vétkesek vagyunk a holokauszt miatt, azok is, akik akkor meg sem születtek. Saját holokauszttal kapcsolatos élményeit is elmesélte. Ha a kedves néző ezekben felfedezett lódítást vagy esetleg hazugságot, akkor kezdje el megbánni bűnös gondolatait rögvest. Mert ilyet nem lehet. Heller szavaiban nem kételkedhetünk.
Mi sem kételkedünk. Ugyanúgy mesél rémtörténeteket, mint évekkel ezelőtt, csak most ezekhez még sátánibb külső társul. Teljesen eltorzította fizikai énjét a gyűlölet. Ha ez a hazug szipirtyó így utálja a magyarokat, miért nem fogja a Radnóti díját és tér vissza az ígéret földjére? Oda, ahol megtűrik az ilyen torz lelkeket.
Dunai István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése