2014. április 22., kedd

A Balkán gondja a világ gondja

Ha most még nem is tűnik annak, hamarosan az lesz, ha a cionista Nyugatnak sikerül Oroszországot háborúba rángatnia.
A többes haszon reményében erre a célra használja fel Ukrajnát, ahol egy fasisztoid puccs támogatásával sikeresen megosztotta az ott élő népeket, mesterséges egyenetlenséget szítva köztük. Egyebek közt azzal, hogy azzal lefizethető politikusain keresztül rájuk erőltetné az EU kifosztó gépezetét a NATO fegyvereinek árnyékában, valamint azzal, hogy az orosz akjú lakossággal szemben agresszív és látványos rasszizmust támogat, sőt fegyveres terror támadásokat is.
A „minden mindennel összefügg” elve alapján bármilyen kényelmes is lenne, ma már egyetlen országot sem lehet izoláltan kezelni sem Európában, sem Amerikában, sem a Közel-Keleten, vagy Ázsiában.
De szinte sehol a világban.
Amikor a cionista Nyugat pusztán gazdasági és pénzügyi érdekeiért háborúkat, felkeléseket provokál, népeket fordít szembe egymással, akkor ezek ritkán maradnak meg egy adott ország mesterséges határai között.
A Balkán gondja a világ gondjaAz Alter Information március 21-én arról adott hírt, hogy Bulgária és a Balkán iszlamista kiképző táborrá változott. Azt írták, hogy hamarosan közel 10 ezer afrikai érkezik Bulgáriába, hogy amerikai katonai bázisokon kiképezzék őket, az al-Kaida terroristáit pedig Craiovában a bulgár határ közelében.
A cél, a Washington terveit kiszolgáló iszlamisták és terroristák kiképzése és ellenőrzés alatt tartása.
Ez bevett módszere az Egyesült Államoknak, Izraelnek, Angliának Franciaországnak és más terrorista szövetségeseiknek, ezeket alkalmazták az Arab országok, Észak-Afrika és Közel-Kelet elleni fegyveres támadásokban is, a gázai elleni támadásokban, a szíriai háborúban a lázadók oldalán. (ez mai is folytatódik) A stratégiai célok kiterjedtek, és felhasználták ezeket a kiképzett terroristákat egész Eurázsia destabilizációjához.
A Balkán gondja a világ gondja_Iszlám_elterjedéseEnnek a stratégiának a fő csapásiránya az Egyesült Államok és a NATO fő ellenfeleinek számító Oroszország és Kína destabilizálása, „bekerítése” iszlám radikálisokkal a határaikon.
Ez különösen igaz az Orosz Föderációra, ahol az utóbbi években növekvő problémát jelentenek az iszlamisták. Nem véletlen, hogy erős támogatást kapnak bizonyos csecsen csoportok és vezetők.
Fiona Hill – amerikai hírszerző tiszt volt a felelőse (George Bush idején) eurázsia ügyeknek, mely kiterjedt Ukrajnára i s. Megkönnyítette számos csecsen terrorista szervezet által végrehajtott támadásokat Oroszországban.
A múlt évben Kristian Vigelin külügyminiszter Washingtonba látogatott, hogy megvitassa a Bolgár vízum eltörlésének lehetőségét, cserében vállalta, hogy bulgáriai amerikai bázisokon 5-8000 afrikait képezzenek ki. A a politikai ügyek államtitkárával, Wendy Shermannal és, az európai és eurázsiai ügyekért felelős helyettes államtitkárral Paul Jones-szal történt találkozón a külügyminiszter feltehetőleg kapott „utasításokat” is arra nézve, hogy Bulgária milyen álláspontot képviseljen Ukrajnával kapcsolatban.
Craiova_Bezmer2müholdA törékeny béke megsemmisítésében Bulgáriának is fontos szerepet szántak azzal, hogy területükön a NATO egyik hídfőállását alakították ki, egyebek között az Oroszországra mérendő amerikai és NATO katonai csapások érdekében. A NATO be akarja kapcsolni a „Bezmer” légibázist, amely a déli szárnyon a katonai műveletek kiindulópontja, és ehhez kb. 60.000.000$-al fog hozzájárulni. Ez a bázis csak 25km-re van a „New Vilage”-től, ahol az amerikai szárazföld erők és a 10.000, (köztük főként Líbiából és Szíriából elmenekült) afrikai al-Kaidás fegyveresek lesznek.
Az Alter Information a legnagyobb veszélyt abban látja, hogy a NATO hatástalanította Bulgáriát, még azelőtt, hogy ők ezt elfogadták volna. Így egyre világosabban látszik, hogy Bulgária nem „partner”, csak a Nyugat ellenőrzése alatt tartott hídfőállás.
Megjegyezzük ez ügyben a Bolgárok nincsenek egyedül. Hiszen a legtöbb gazdasági, katonai, pénzügyi szempontból gyenge „partner” véleménye, akarata nem számít, hiszen csak önkéntes kiszolgálókként tekintenek rájuk.
A Balkán gondja a világ gondja_Oroszország_bekerítéseUgyanakkor a honlap emlékeztet arra, hogy el kell gondolniuk azon, milyen szerepet szánnak maguknak a balkáni népek és országok az elkövetkező 10 évben?
Mi pedig arra emlékeztetjük olvasóinkat, hogy a hasonlóság kiveri a szemünket. Az amerikaiak, Lengyelországban „képezték” ki a fasizált majdanista hordát, illetve az IDF veteránok és amerikai zsoldosok beszivárogva Ukrajnába hajtották végre ugyanezt a piszkos munkát.
nato2_invazionEközben Európát köztük hazánkat elözönlik, a NATO és egyéb kétes kilétű fegyveresek. Magyarországot meg rajtuk kívül még a Brüsszelnek engedelmeskedő rendőrök ezrei is megszállják, ennek titkolt célja, hogy a népre felesküdött rendőröket Eurogendfor csendőreivel vállvetve leváltsák, abban az esetben, ha esetleg esküjükhöz híven viselkednének valami éles szituációban.
Így nem csak a balkáni népeknek van min elgondolkodniuk, talán nekünk sem ártana.

Audie – Szabad Riport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése