2014. április 15., kedd

Donbassz védői segítséget kérnek!



Donbassz védői segítséget kérnekKedves Barátom!
Ha van lehetőség, segítsetek anyagilag Donbassz felkelőinek-védőinek! Segítsen ki hogy tud. A május 11-ig történő kitartáshoz szükségük van a védőknek:
Homokzsákokra, esőkabátokra, 95-ös benzinre a generátorokhoz, gyógyszerekre és kötszerekre, maszkokra, lámpákra, sisakokra, meleg ruhákra, hálózsákokra, akkumulátorokra, termoszokra, tűzifára, gumiabroncsokra, testvédő protektorokra, stb.
Aki pénzt tud küldeni segítség gyanánt, a Yandex segitségével pay-pal megteheti: yandex: 41001524179420
Kérjük, ha van rá lehetőség, osszátok meg ezt a felhívást!
A kérés eredeti nyelven:
- Forwarded message -
From: xxxx@yandex.ru>
Date: 2014-04-15 11:32 GMT+02:00
Subject: Fwd: x
To: balrad@yandex.ru
Дорогие друзья!!! ЕСТЬ РЕАЛЬНАЯ ВОЗМОЖНОСТЬ ПОМОЧЬ НАРОДНОМУ ОПОЛЧЕНИЮ ДОНБАСА МАТЕРИАЛЬНЫМИ СРЕДСТВАМИ!! Помогайте кто сколько сможет. Сейчас нужна любая помощь для удержания позиций чтоб 11 мая состоялся референдум… Список необходимого на что собираем средства:
(Продовольствие- Мешки строительные- Дождевики- Бензин 95 (для генератора)- Медикаменты -Маски- Противогазы- Фонарики- Балаклавы- Каски-Бронежилеты- Рации- Вещи- Покрышки- Дрова- Пенопласт- Термосы с горячим чаем или кофе- Налокотники и наколенники- Палатки- Спальные мешки- Гвозди- Скотч- Батарейки пальчиковые- Тёплые вещи)
(номера карт писать опасно поэтому собираем деньги через электроннные платежные системы)
Яндекс деньги: 41001524179420
(Просьба по возможности распространить информацию)

A Donyecki Népköztársaság Kormányának Nyilatkozata
2014 április 15. 18:15.
Ma, 2014 április 15-én Ukrajna katonai agressziót követett el a fiatal Donyecki Köztársaság ellen.
Az az ukrán vezetés, amely alkotmányellenesen, fegyveres puccs által ragadta magához a hatalmat, a Donyecki Népköztársaság területén katonai műveleteket inditott, ukrán katonai erők, és az Egyesült államok által finanszirozott illegális fegyveres csoportok és külföldi magánhadseregek bevetésével.
Az Egyesült Államok és Nyugat Európa által támogatott és finanszirozott ukrajnai fasiszta rezsim tényleges népirtásba kezdett az oroszajkú lakosság ellen a Donyecki Népköztársaság területén.
Akcióját hamis állitásokkkal igazolva, terrorellenes műveletként tálalja, sőt azt háborúellenesnek minősiti, miközben nehéz haditechnikát és repülőgépeket vet be, ártatlan emberek életét veszélyeztetve. Kijev szerint van lehetőség “megelőző jellegű” rakéta és bombatámadásokra városok ellen.
A Donyecki Népköztársaság az objektiv valóság.Az alkotmányellenes puccs következtében elveszett ukrán államiság utáni szükséghelyzetben a szabadság, alkotmányos és polgárjogokat biztositja a területén élő polgároknak.
Tudjuk, hogy mi vagyunk az utolsó akadály az agresszor számára orosz emberek elpusztitásának útján. A Donyecki Népköztársaság polgárai és vezetése, hadseregének személyi és parancsnoki állománya az agresszort megfelelő válaszban részesiti.
Követeljük, hogy az Egyesült Államok és Nyugat-Európa, amelyek áldásukat adták Kijev katonai akciójához, állitsák le az agressziót, és szüntessék be Ukrajna illegális kormányának támogatását és finanszirozását.
Mi most a soknemzetiségű Orosz Föderációhoz, orosz testvéreinkhez, az Orosz Föderáció kormányához, és személyesen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elnökhöz fordulunk.
Nyújtson a Donyecki Népköztársaságnak diplomáciai, humanitárius, és ha lehetséges-katonai segitséget. Vállaljon kezességet a biztonság megteremtése érdekében, fékezze meg az agressziót, és teremtse meg a békét, hogy az ország nyugalomban tarthassa meg a népszavazást.
Megkérjük a soknemzetiségű Orosz Föderáció népeit, az orosz testvéreinket, Oroszország kormányát, és Vlagyimir Putyint, hogy ismerjék el a Donyecki Népköztársaságot mint a nemzetközi jog alanyát, és kössön velünk politikai, gazdasági, és katonai együttműködési megállapodást.
Mi, Donbassz 180 nemzetiséget átfogó laskói, oroszok és oroszországi születésűek, oroszul élünk, ha pedig kell meghalunk!
Isten és Oroszország velünk van!
Az ellenség vereséget fog szenvedni!
Miénk lesz a győzelem!
(Forrás: http://putnik1.livejournal.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése