2014. április 18., péntek

Turcsinov-kijevi klánfőnök-szabadjára enged mintegy 26 000 köztörvényes bűnözőt Ukrajnában.



Az erről szóló rendelkezést már tegnap alá is irta. A megfogalmazás szerint a “kisebb” súlyú bűncselekmények, valamint a “nem erőszakos” bűncselekmények elkövetőit fogják szabadon engedni. De szabadulhatnak az adócsalók és a kábitószerkereskedők mellett azok is, akiknek kiskorú gyermekük vagy fogyatékkal esetleg súlyos betegséggel küszködő hozzátartozójuk vár a “szabad világban”!
Amnesztiák-úgy általában-szoktak lenni egy-egy adott országban, egy-egy jeles alkalomra. Valami nagy ünnep, vagy valami választási diadal után a nyertes amnesztiát hirdet.
Ám nem jellemző, hogy választások előtt, és egy szinte polgárháború dúlta országban hirdet “korlátozott” közkegyelmet egy JELÖLT, aki ráadásul maga is bűncselekmény elkövetése árán került hatalomba. Mint pl. Turcsinov és rablóbandája.
Persze nagyon is “kilóg a lóláb” az amnesztia alól.
Május 25-én választások lesznek Ukrajnában, és hát a mostani kijevi hatalom is aspiránsként lép a választási szoritóba, és szeretné illegitim hatalmát legitimre váltani. Amihez pedig minden szavazatra szükségük van. Még a “piti” bűnözőkére is. (Akik bűncselekményei nagyságrandekkel múlják alul az amnesztiát adók bűneit.)
Nem is beszélve arról a körülményről, hogy Kelet-Délkelet Ukrajnában égetően nagy szükség lenne “szorgos munkáskezekre” az oroszok ellen terrorhadjáratot folytató hordáknak. Hiszen a hadsereg és a térség rendőrei sorban fordulnak szembe a kijevi juntával, és hát valakikkel vissza kéne kaparintatni az elvesztett hatalmat. Azaz: fegyverfotgatókra van égetően szüksége a Turcsinov-vezette hordának.
Most mindent egy lapra téve hirdetnek “amnesztiát”! Valószinűleg el is magyarázzák a “kiszabaditottaknak”: fiúk, foggal-körömmel, bottal-késsel-lőfegyverrel-szavazattal-bármivel-harcolnotok kell az oroszok ellen! Magatokért és ÉRTÜNK!
Mert Turcsinovék jól tudják: ha veszitenek, a most általuk kiszabaditottakkal együtt mennek a börtönbe.
TURCSINOVÉK AMNESZTIÁJA A RETTEGÉS SZÜLTE AMNESZTIA!
(Forrás:http://tvzvezda.ru/)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése