2014. május 23., péntek

2014 május 24. Új ország születik!


Holnap-azaz 2014 május 24-én szombaton-egy új ország születik.
Donyeckben holnap kerül megrendezésre a Donyecki Népköztársaság és a Luhanszki Népköztársaság képviselőinek részvételével az a gyűlés, amely kimondja a két Népköztársaság unióját. Ezt még tegnap jelentette be a Luhanszki Népköztársaság vezetője Valerij Bolotov.

http://www.youtube.com/watch?v=-7pFj7e7rPA
A mostani két független Népköztársaság fúziójából kialakuló ország az Új Oroszország nevet fogja majd kapni. Ha pedig az új ország lakossága támogatja a határozatot!-miért is tennénk meg ezt a lépést?
A holnapi kongresszuk ki fogja dolgozni az új állam alapelveit, és azt a közeljövőben be fogják mutatni Harkov és Zaporizzsja-régiókban is. Bolotov hangsúlyozta, hogy Új Oroszország nyitva hagyja a csatlakozás lehetőségét más-most még Ukrajnához tartozó-régiók előtt.
(Szveta B-R )



Ukrajna dél-keleti megyéi Újoroszország néven egyesülnek


Paul Gubarev, a Donbasz Népi Milícia vezetője bejelentette, hogy sikeresen zajlottak a Luganszki és Donyecki Népi Köztársaság közti tárgyalások. A donyecki kongresszus megalapította az új népfrontot, amely egyesíti és egységes vezetés alá helyezi az Ukrajna dél-keleti régióiban működő felkelők népi milíciáit.
Hídfő.net | Paul GubarevA Donbasz Népi Milícia vezetője Szlavjanszkban
A két ország vezetői ma aláírták a dokumentumot, amely kimondja, hogy a Donyecki és Luganszki Népi Köztársaság független államok, melyek föderációként egyesülnek Novorosszija, azaz Újoroszország néven. Az új államalakulathoz a térség más megyéi is csatlakoznak, így Ukrajna fele függetleníti magát az atlantista fegyveres puccs által hatalomra jutott kijevi kormány fennhatósága alól.
Hídfő.net | Újoroszország

http://www.hidfo.net/2014/05/24/ukrajna-del-keleti-megyei-ujoroszorszag-neven-egyesulnek


Donyeckben 2014. május 24-én, szombaton a Donyecki Népköztársaság és a Luhanszki Népköztársaság képviselői aláirták a két Népköztársaság fúziójáról szóló megállapodást.
Az új állam neve a mai naptól “Новороссия-Újoroszország”
A Donbassz-régióban frissen alakult új államhoz a közeljövőben várhatóan csatlakozni várják a ma még Ukrajna területéhez tartozó Nyikolajev, Herszon, Dnyepropetrovszk, Odessza, Zaporizzsja és Harkov-régiók.
Az alapitó dokumentumot Oleg Carjov a Verhovna Rada egykori elnökhelyettese, visszalépett elnökjelölt, a Donyecki Népköztársaság miniszterelnöke Alekszandr Borodaj, és a Luhanszki Népköztársaság vezetője Alekszej Karjakin irták alá.
Az alapitó kongresszus Délkelet-Ukrajnából érkezett 145 küldöttje egyhangúlag megválasztotta a föderáció elnökévé Konsztantyin Dolgovot.
Bejelentették, hogy egyúttal megalakult az Ukrajna föderális átalakitását szorgalmazó “Egységes Nemzeti Front”
(Szveta B-R )


Van mit tanulnunk még szabadságharcból! A donyecki és luhanszki népköztársaság jelenlegi népi vezetői dokumentumot írtak alá szombaton, ami szerint a két kelet-ukrajnai megye közös független államot hoz létre Novorosszija, magyarul Új Oroszország néven. Gratulálunk! Lám, lehet ezt így is! Kivonni egy idejében ébredő, szabad népet a rabszolgaság előrevetített jövőképe alól és valódi lehetőségekkel felvértezni! Valahogy mi is így képzeljük el a nemzeti magyar valóságot itthon!
Az URA-Inform Donbassz internetes portál helyszíni tudósítása szerint a dokumentumot a Donyeck városában lévő "Sahtar Plaza" nevű szállodában írta alá az orosz állampolgárságú Alekszandr Borodaj, a donyecki népköztársaság miniszterelnöke és Alkeszij Karjakin a luhanszki népköztársaság köztársasági gyűlésének elnöke. A hotelben a kelet- és dél-ukrajnai megyék "népi képviselőinek" kongresszusát tartották szombaton, amelyen mikolajivi, odesszai, herszoni, dnyipropetrovszki, zaporizzsjai, és donyecki, valamint luhanszki többségi orosz ajkú népi vezetők vettek részt. A kongresszus végén látták el a donyecki és a luhnaszki szeparatista vezetők kézjegyükkel az egyesülésről szóló dokumentumot.
A hírportál tudósítása szerint az aláírási ceremónia zárt ajtók mögött zajlott, kizárva az atlantista média hivatali torzítóit - csak az orosz Rosszija 24 tévécsatorna munkatársai lehettek jelen az eseményen.
A két kelet-ukrajnai megyében május 11-én tartottak az illegitim "ukrán jogszabályok szerint törvénytelenné minősített, de a helyiek erre magasról tettek" népszavazást a terület önállóságáról, majd másnap a referendum eredményére hivatkozva mindkét megyében a népi milicisták bejelentették és ki is kiáltották a megye függetlenné válását a nyugatterrorista Ukrajnától. Jelezték továbbá, hogy a két megyében nincs helye ukrán elnökválasztásnak, hiszen azok már nem Ukrajna részei, hanem "szomszédos államok".
Helybéli informátorunk szerint a nép önfeledt és felszabadult hangulatban tölti a fellélegzett időt. De mindenki tisztában van azzal, hogy még nem teljes a győzelem és vannak még az újonnan kikiáltott területen megtorlásra kész ellenséges egységek. Az egyesített népi miliciák - közös döntés alapján - összehangolt akciókkal számolják fel ezen gócokat a következő hét folyamán és vonják felelősségre vagy kitoloncolásra kárhoztatva őket.
Az atlantista-vezérelt, bérenc Nyugat-Ukrajnában (bár Kelet-Ukrajna már nem létezik idő közben) ma tartják az előre hozott illegitim elnökválasztás első fordulóját. Ébredj Kárpátalja és a maradék Ukrajna még jövőlátó népe! Vessétek le az igát nyakatokból, még nem lesz teljesen késő! Keleten kél a Nap, a Nyugatnak nincs jövőképe, csak a pusztulás vár rátok ott!
Gölöncsér Miklós


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése