2014. május 15., csütörtök

ВСТАВАЙ РОССИИ! Amerika orosz Majdant készit elő!

Egészen félelmetes hir érkezett Oroszországból.
Május 18-ra Moszkvába, Leningrádba, Tulába, Toliattiba, Sztavropolba, Szmolenszkbe, Szaratovba, Szamarába, Rosztov-na-Donuba, Permbe, Omszkba, Novoszibirszkbe, Nyizsnyij Novgorodba, Nyevinnomiszkba, Naberezsnyije Cselnyibe, Kumertauba, Krasznojarszkba, Kraszodarba, Kirovba, Kalugába, Kazanyba, Jekatyerinburgba, Voronyezsba, Volgogradba, Vlagyivosztokba, Brjanszkba, Cseljabinszkba hirdetett meg Majdan jellegű felvonulásokat Alekszej Navalnyij, a “népszerű orosz liberális blogger”!
Az Amerika által apanázsolt Aljoska ugyanolyan gyújtogatásokra-gyilkosságokra készül és szervezkedik Oroszország városaiban, mint azt tették “eszmetársai” Kijevben. Szórólapok millióin hivja 18-ra tüntetni a liberális érzelmű oroszokat!
Olyasmiket terjeszt ez a féregfajzat, hogy kétszázezer futballfanatikus fogja országszerte segiteni az általa szervezett felfordulást.
США готовят майдан в России
Az értesités küldője azzal fordul minden Oroszországgal szimpatizáló egyénhez, szervezethez, médiumhoz, hogy tegyék közzé az alábbi felhivást:
“Navalnyij és bandájának szórólapjait-bárhol is bukkannak rá-semmisitsék meg azonnal. A tervezett demonstrációk szinhelyéül megnevezett városokban a szülők ne engedjék május 18-án a 18 év alatti korú gyermekeiket az utcákra. Tartsák őket otthon, nehogy áldozatául essenek esetleges provokációknak!
CSAK EGY PUTYIN NEM TUDJA ŐKET MEGÁLLITANI!
FOGJUNK ÖSSZE AZ ÖTÖDIK HADOSZLOP ELLEN!
-Nos, a Bal-Rad ennyit tud tenni! És bizunk abban, hogy Oroszország népe összefog a Sátán ellen-és eltapossa azt!
ВСТАВАЙ РОССИИ!
http://balrad.wordpress.com/2014/05/15/%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%B9-%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%B8-amerika-orosz-majdant-keszit-elo/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése