2014. május 22., csütörtök

Az eddigi legvéresebb összecsapás - offenzívában a népi milíciák


Sikeres rajtaütést hajtott végre a Donyecki Népi Milícia egyik egysége ma hajnalban, egy ellenőrző-áteresztő pont ellen Horlivka közelében. Az eddigi legvéresebb összecsapásban a Kijevhez hű fegyveres erők 10 halottat, 33 sebesültet, 3 db BMP-2-es harcjárművet és egyéb katonai járműveket vesztettek.
A támadó egység egy saját halottról tett jelentést. Az ilyen meglepetésszerű támadások azon túl, hogy érzékeny veszteségeket okoznak az ukrán erőknek, kiváló lehetőséget biztosítanak a Népi Milíciáknak, hogy fegyverkészleteiket feltöltsék, hadianyagot zsákmányoljanak.
Ellentétben a fővonalú média állításával, mely terroristának bélyegzi a fekelőkt, dél-kelet Ukrajnában a népi milíciák a lakosság teljes támogatását élvezik, ami lehetővé teszi számukra a függetlenségi harc kiterjesztését, az aszimmetrikus háború megvívását.

http://www.hidfo.net/2014/05/22/az-eddigi-legveresebb-osszecsapas-offenzivaban-nepi-miliciak



Ontja a kijevi zsidrákhorda Donbasszba a katonai erőt! Moszkva visszarendelte a hátár közelében gyakorlatozó seregrészeit-hivatkozással a közelgő “elnökválasztásra”-Kijev pedig haderővel tömi tele a határtérséget, és átfogó támadásra készül.
Az alábbi video ma kora délután készült. Páncélosok vonulnak Szlavjanszk irányába

http://www.youtube.com/watch?v=r9iivnxdyrA

A Donyeck-régióban lévő Volnohava város mellett pedig egész nap sebeit nyalogatta a latorhad. Meg szedegette össze a halottait.

http://www.youtube.com/watch?v=UL_1gbh98Kg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése