2014. május 19., hétfő

Donyeckben jaguárok estek fogságba!


Tegnap egy furcsa katonai akció zajlott Donyeckben.
Februárban-a Majdant követően-új főügyészt nevezett ki a puccsista hiénacsapat Kijevben. Oleg Monyickij személyében. A főügyész pedig utasitotta helyettesét, hogy intézkedjen, és tartóztassa le Donyeck “szeparatista főkolomposát”!
Tudták persze, hogy a dolog azért nem lesz egyszerű, ezért aztán az akció sikerének garanciájául kijelölték a különleges erők “Jaguár” elnevezésű harci csoportját. Teljes létszámban és fegyverzettel. 250 kiválóan kiképzett speciális harcost.
Gondolta ezt a főügyész, és a feladat végrehajtásával megbizott helyettese-Alekszej Baganyec.
Azt a 12-14 “terroristát” gyerekjáték lesz elkapni ilyen csoporttal.

                                                                              Alekszej Baganyec
Ma aztán a helyettes főügyész sűrű izzadás közepette előadta főnökének, hogy balul sült el a vállalkozás. A “Jaguár” csapat elment ugyan a tetthelyre! Össze is futottak a Donyecki Népköztársaság néhány katonájával! Meg is beszélték rögvest a dolgot. Mondták a donyeckiek a “Jaguároknak”, hogy nincs értelme a kijevi hiénák miatt még csak karcolni is egymást!
Erre a 250 “Jaguár” lette a fegyvert. És fogságba vetették magukat. Mindenestől.

Baganyec főügyészhelyettes abbéli gyanújának is hangot adott, hogy meglehet már megint fegyverben vannak a “Jaguárok”-de már mint a DNK fegyveres erőinek része!
(B-R )


Donyeck határában a Marinyinka melletti útzárnál a megszállók megpróbálták megsemmisiteni a Népi Milicia ottani erőit. Heves tűzharc bontakozott ki. A zsoldosok két lángoló BTR-t, és három halottat visszahagyva elkotródtak. A Népi Milicia is elveszitett sajnos egy embert, egy másik pedig kórházba került.
Szlavjanszknál-már amint arról beszámoltunk-kora hajnal óta tűz alatt tartja a Népi Milicia a Karacsun-dombra szoritott zsoldosfalkát.

http://www.youtube.com/watch?v=Do3X6gQWpLc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése