2014. május 19., hétfő

Gyurcsányék ránk erőltetnék az eurót, felszámolnák a magyar államot


Magyarország eurozóna-tagságáról beszélt a Demokratikus Koalíció alelnöke, Molnár Csaba, aki szerint úgy is felvennének minket az euroövezetbe, hogy az ahhoz szükséges kritériumok egyikének sem felel meg az ország. A Demokratikus Koalíció az euró azonnali bevezetését akarja Magyarországon, amit szerintük az államfő "politikai döntése akadályoz". A radikális atlantisták erre hivatkozva, politikai döntés alapján erőszakolnák rá az eurót hazánkra, - mert mi másnak lehet nevezni, amikor az ország nem felel meg a követelményeknek, de már úgy is beléptetnék? Se a gazdasági helyzet nem teszi lehetővé az euró bevezetését, se a nép nem támogatja azt. Ennek ellenére bevezetni, - ha valami, akkor ez politikai döntés.
Molnár Csaba nyíltan felvállalta, hogy pártjának célja az Európai Egyesült Államok megalapítása. Ez a magyar államiság felszámolását jelentené, a magyar állam jogosultságainak Brüsszel kezébe adását. Brüsszel kezében lenne a média, az oktatás, a bankrendszer, Brüsszelbe folynának be az adóbevételek és Brüsszel rendelkezne erőszak-monopóliummal Magyarországon, vagyis nemzetközi irányítás alatt lenne a rendőrség és a hadsereg, amibe a magyar hatóságoknak nem lenne beleszólása. Az iskolába bekerülő magyar fiatalok előtt a térképen nem lenne olyan, hogy Magyarország, ehelyett Európai Egyesült Államok lenne.
A Demokratikus Koalíció azzal próbálná legitimálni Magyarország felszámolását, hogy nyugati színvonalú fizetéseket ígér. Korábban az atlantisták ugyanezt ígérték: nyugati színvonalú fizetések reményében voltak hajlandók elfogadni az emberek, hogy csatlakozunk az Európai Unióhoz. Tíz éve léptünk be, az árak nyugati szintre emelkedtek, a fizetések nem, viszont megszűnt több millió munkahely. Most újra, ugyanezt az ígéretet dobják be, mert jól tudják, hogy a választópolgár gyorsan felejt. Molnár Csaba szerint egy európai bérfelzárkóztató programra van szükség - ez eddig rendben is van, csakhogy ennek semmi köze az Európai Egyesült Államok megalapításához. Brüsszel most is adhatna több pénzt, teremthetne munkahelyeket. Ehhez nem kell felszámolni a magyar államiságot.
Vegyük észre, hogy a radikális atlantisták jelentette veszély most minden eddiginél fenyegetőbb. Bevonták az országot az Európai Unióba, nyugatiak kezére játszották az állami vagyont. Most a magyar állam maradékát is felszámolnák, és mindezt azzal kívánják alátámasztani, hogy anélkül nem lesz több munkahely. Nekünk van egy más ötletünk: ezúttal ígéretek helyett előbb a konkrétumokat kérjük. Előbb mutassák a bérfelzárkóztatási programot! Abban a pillanatban, ahogy a magyar átlagfizetés eléri a németországi szintet, meg lehet kérdezni a magyar népet, hogy akarja-e az eurót. Nem fogja. Molnár Csaba azon megállapítása, hogy "Magyarországon támogatják a legtöbben az Európai Egyesült Államok megalapítását", pedig nem azt mutatja, hogy Magyarországon sokan támogatják, - hanem épp ellenkezőleg: hogy nyugat még ennyire se.

http://www.hidfo.net/2014/05/19/gyurcsanyek-rank-eroltetnek-az-eurot-felszamolnak-magyar-allamot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése