2014. június 2., hétfő

Elballagott az óvodás

A Csongrád megyei Bakson, a Mária-telepen 1200 fős, ballagással összekötött születésnapi mulatságon ünnepelték az egyik búcsúzó óvodást – írja a Délmagyarország.
“Elérkezett a ballagás napja, az a nap, amely meghatározza a gyermekük életét” – mondta a búcsúzó óvó néni szombaton a baksi Szent Miklós Katolikus Általános Iskola és Óvoda ballagásán.
A Délmagyarország szerint az útravalót egy család nagyon komolyan vette, 13 méteres limuzint küldtek a leendő kisiskolásért. A kétórás ballagási műsor végén a gyerekek a faluház előtt egy-egy lufit engedtek fel, így búcsúztak el az óvodától. Ahogy az utolsó is felszállt, Kozák László, azaz Kis Gróf és zenekara rázendített, a romák selyemvirágok tucatjaival halmozták el a 6 éves óvodást.
A kislány nagypapája intézte állítólag a különleges meglepetést, aki pezsgőt, zenekart, és egy Hummert is hozatott a baksi faluház elé, otthon ökröt sütöttek, az esti bulira pedig még Gáspár Lacit is elhívták.
“Egybeesik a ballagás az egyik családtag 60. születésnapjával. Ezért a nagy felhajtás” – mondta egy baksi férfi, amikor a 2000 lelkes zsákfaluban rendezett 1200 fős nem mindennapi mulatságról kérdezte a lap.
A helybeliek úgy tudják, a ballagó óvodás egy házat is kap ajándékba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése