2014. június 25., szerda

Kijevi zsidóhiénák belháborúja: Kolomojszkij elmenekült Ukrajnából?

Egy korábbi hir szerint a múlt héten Viktoria Nuland-az amerikai külügy főfő ukrajnai ügyintézője és fölforgatója Kijevben járt a dolgok végrehajtását ellenőrizni. (Azt nem tudni, hogy Nuland szemléje egybe esett-e Soros kijevi Jelenésével) Valcman Nyalókakirály és Helytartó referálását követően tett egy olyan megállapitást, miszerint Valcman “jófijú”-Kolomojszkij “rosszfijú”!
Ezt a kijevi vizitet követően rúgta össze a patkót Fenn a Palotában a két zsidóhiéna, Valcman és Kolomojszkij. Kolomojszkij ugyanis váltig kitart eredeti elgondolása, minden oroszok lemészárlása mellett, és szerinte tűzszünetre semmi szükség, a gyilkolászást lankadatlan hévvel kell folytatni Donbasszban! Az ebben a kérdésben talán kissé mérsékeltebbnek tűnő Valcman összevitatkozott Dnyepropetrovszk Rémurával. Kósza hirek szerint Jacenyjuk hiéna már a kijevi bajuszakasztás előtt javallotta Maradék-Ukrajna Nyalókakirályának a körömaggató dnyepropetrovszki hiéna száműzését az udvarból. Hiszen már Izraelben is követelik Kolomojszkij izraeli állampolgárságának a megszüntetését. Szombaton pedig valamiféle ukrajnai zsidó szekta is kiátkozta Dnyepropetrovszk Rémurát.
kommo
Egyszóval kirobbant Kijevben egy zsidóoligarcha belháború, amelynek folyományaként Kolomojszkij körül rohamosan fogyni kezdett a levegő. A hiéna pedig minden valószinűség szerint nagyobb bajt szimatolt ki, és egy friss hir szerint kereket oldott Ukrajnából.
“Спонсор государственного переворота на Украине и финансист неонацистов еврейский олигарх Игорь Коломойский заявил, что более не намерен быть губернатором Днепропетровской области и покинул страну.”-igy a hir, ami “magyaritva” a következő:
“Az Ukrajnában az államcsinyt finanszirozó neonáci zsidó oligarcha Igor Kolomojszkij kijelentette, hogy a továbbiakban nem kiván Dnyepropetrovszk-régió kormányzója lenni, és elhagyta az országot.”
Médiahirek szerint minden valószinűséggel Genfbe menekült, ahol komoly odúval rendelkezik.
Érdekességként megjegyezzük, hogy nem is olyan rég, Oroszország bűnüédöző szervei nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Kolomojszkij háborús bűnös felkutatására és kézrekeritésére az Interpol tagállamai területére.
Tudomásunk szerint Svájc is tagja ennek a szervezetnek! Márpedig Genf az Svájcban van!
(Forrás: http://pravdoryb.info)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése