2014. június 25., szerda

Megint Tasnádival foglalkoznak - pedig van rosszabb

Tasnádi László rendészeti államtitkár III/II-es tiszti múltjára hivatkozva tartana újabb "Békemenetet" a Civil Összefogás Fórum. A szervezet ezúttal a "demokrácia erkölcsi alapjaira" hivatkozva fenyegetőzik további "civil" nyomásgyakorlással, ha Tasnádi nem mond le önként a posztjáról.
Miközben a Civil Összefogás Fórum láthatóan aktívabb részvételre törekszik a belpolitikában, ki lehet jelenteni, hogy semmilyen mértékben nem tekinthető civilnek, hacsak nem a meghatározott cél érdekében működő vezetés által mozgósított, félrevezetett sokaság vonatkozásában.
A Civil Összefogás Fórum a közelmúltban bizonyította magáról, hogy radikális atlantista ernyőszervezet, és a nyugati érdek kiszolgálása céljából az alapvetően nyugatellenessé váló tömegek lekötését folytatja. Alig egy hónapja Fricz Tamás, a CÖF egyik alapítója a "civil szervezet" nevében hivatalos kérvényt adott be Brüsszelben, hogy az Európai Uniót alakítsák át az Osztrák-Magyar Monarchia mintájára egyetlen központosított állammá, amiben a tagállamoknak nem lenne független hadügye, külügye és pénzügye. Utóbbi lépésük nyilvánvalóvá tette, hogy a Civil Összefogás Fórum, miközben ilyen-olyan indokkal tömegeket visz az utcára, a radikális atlantisták rövidtávú célja, az Európai Egyesült Államok megalapítása érdekében tevékenykedik. Fricz Tamás Brüsszelben kérvényezte a független magyar külügy, hadügy és pénzügy felszámolását, ami a hatályos magyar törvények szerint hazaárulásnak minősül.
Hídfő.net | FriczEgy újabb személy, aki hazaárulást követett el. Mégsem érvényesek rá a magyar törvények, mert a nyugati érdeket képviseli és "érinthetetlen".
Megjegyezzük, a Civil Összefogás Fórum legutóbb akkor tudott nagyobb tömegeket utcára vinni, amikor a megmozdulással Orbán nyugatellenes retorikáját kellett megtámogatni. Az Európai Unió föderalizálását nem támogatják a magyar választók, Gyurcsány pártja a választásra jogosultaknak pontosan 2,79%-át tudta megszólítani az Európai Egyesült Államok létrehozását célzó kampánnyal. Fricz Tamás beadványa viszont hazaárulás, mert a magyar államiság felszámolására tett javaslatot egy nemzetközi szervezetnek.
Aligha valószínű, hogy a hazaárulók - még ha büntetlenül maradnak is - újból százezer embert tudnának felvonultatni. A magyar közéletben újra erőre kapó ügynöközést viszont láthatóan félre akarják vinni. Hogy kinek mi van a múltjában, az bizonyos szempontból valóban egy lényeges kérdés, de a múlt ügyeivel foglalkozást nem szabad előtérbe helyezni ahhoz képest, ami a jelenben van.
A magyar "politikai elit" csupa olyan személyekből áll, akik nyugati egyetemeken végeztek, ilyen-olyan indokkal hosszú éveket töltöttek nyugati országokban, majd hazajöttek, és elvégezték az ország nyugat felé fordítását. Kijöttek a nyugati egyetemekről, és hazautazásukat követően elvégeztek egy privatizációs programot, amivel az állami vagyont áron alul idegen kézre, nyugati befektetők kezére játszották. Azt követően részt vettek hazánk bevonásában a NATO-ba és az Európai Unióba. Miközben a demokrácia álarca mögé bújtak a nyugat ügynökei, se az európai uniós csatlakozást, se a NATO csatlakozást nem támogatta demokratikus többség. Előzetesen módosítani kellett a választási törvényt, hogy a referendum eredménye érvényes legyen akkor is, ha a választóknak csak 25%-a jelenik meg. Végül nem is lett meg az 50%-os részvételi arány, se az EU-csatlakozásról, se a NATO-csatlakozásról tartott referendum esetében.
A nyugat ügynökei ma is aktívak, jelenleg is kormánypozícióban vannak. Most bedobtak egy gumicsontot a magyar politikába, hogy a pártok és a "civil" szervezetek Tasnádival foglakozzanak, ne azzal, hogy az Orbán-kormány tagjai mennyi időt töltöttek nyugati országokban, hol szereztek diplomát, majd hazautazásuk után a nyugati érdeket képviselték a magyar belpolitikában. Pedig ezzel kell foglalkozni, mert ez az egyetlen közös pont az elmúlt 25 év összes magyar kormányában.

http://www.hidfo.net/2014/06/25/megint-tasnadival-foglalkoznak-pedig-van-rosszabb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése