2014. június 25., szerda

Donbassz: viszonylag nyugodt éjszaka



jóreg
Az utóbbi hetekhez képest viszonylagos nyugalomban telt Donbassz civiljeinek éjszakája.
Szemjonovkában tegnap kora este volt egy kis tüzérségi tűz, de az éjszaka nyugalomban telt el.
Donyeck mellett szintén az este tankokból lőtt a kijevi bűnbanda latorcsapata, de áldozatokról nincs emlités.
Estére viszont a tegnap délután Krivoj Luk faluba érkezett horda minden lakost kiavart otthonából úgy, hogy még a személyes holmijaikat sem vihették magukkal. Több falusit egyszerűen lelőttek. (Ebben a faluban egyébként még milicista sem fordult meg soha, a környéken ezidáig harci cselekmény nem volt.
Kijevben viszont vérfagyasztó jóslat hangzott el! Maradék-Ukrajna nem kis gazdasági gondjait alaposan meg fogja majd dobni HATMILLIÓ-eddig Oroszországban dolgozó-munkavállaló visszatérése. Ennek a tömegnek az érkezése már akár egy héten belül megkezdődhet!
(Szinte ezzel egyidőben tették közzé Moszkvában az orosz munkaügyi adatokat. Az oroszországi munkanélküliség 4,9%!!!-és folyamatosan csökken.)



Donbassz mai “fegyverszünetes” napja


Vlagyimir Putyin inditványozta Valentyina Matvijenko Házelnöknél, hogy az Állami Duma vonja vissza azon döntését, amellyel felhatalmazta az Orosz Föderáció elnökét a Kelet-Ukrajna területén az hadsereg bevetését. A hirt a Bécsben tárgyaló orosz elnök szóvivője-Dmitrij Peszkov tudatta.

Kijevi randijukon Valcman és Kolomojszkij összerúgták a patkót. A Nyalókakirály “békülési hajlandósága” feldühitette a dnyepropetrovszki zsidófasiszta rémurat, és be is jelentette, hogy ő bizony háborúzni kiván Donbassz ellen.
Украину разрушить и перестроить, Донбасс перестрелять и другие идеи окружения Коломойского
A közismerten buzi Oleg Ljasko fasiszta hordavezér ma védelmébe vette az AZOV névre keresztelt, és zászlóaljnak titulált bérgyilkoshordát. Véleménye szerint egyáltalán nem bűn az, ha a Kolomojszkij által apanázsolt zsoldosok többsége büntetett előéletű, és “amnesztiával szabadulva, a börtönből egyből a kiképzésre sietett!” A lényeg az, hogy “harcolnak”!
ljaskoA Harkov-régió-orosz határ vonalának harkovi oldalán megkezdődött a “várárok” kiásása. Az eredetileg két méter széles és két méter mély árkot az “oroszoktól rettegő” kijevi hiénaklán négy méter szélesre ásatja.

Odesszából a rendőrség állományába tartozó 850 személyt vezényeltek Donbasszba-harcolni. Közlekedési rendőröktől a nyomozókig kotorták össze az állományt-HÁBORÚS harcra. Hirlik, hogy a vezényelt állomány foga nem nagyon fűlik a végrehajtandó feladathoz.
odesAmúgy pedig ÉPPEN EGY “EURÓPAI NEMZET” VAN SZÜLETŐBEN!
Donyeck-régióban-Szlavjanszk térségében-ma ismét áldozatul esett egy hiénahelikopter a milicia légvédelmének. A Mi-8 tipusú forgószárnyas amely teherszállitóként repkedett, ezúttal kilenc zsoldost vitt. A bérgyilkosok is és a legénység is a gép sorsára jutott.
Под Славянском сбит вертолет: девять погибших
Szlavjanszkot most a Karacsun-hegy kiesése miatt a Beljanszkij-dombról lövi a latorhorda tüzérsége. De a krizis óta első alkalommal-ma Krasznyij Partizán nevű falu is kapott izelitőt a tüzérségi tűzből.

A milicia Krasznyij Oszkol, Izjum, Jakotszkoe és Krasznyij Limany környékén ellenséges csoportositásokat figyelt meg.

http://balrad.wordpress.com/2014/06/24/donbassz-mai-fegyverszunetes-napja/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése