2013. szeptember 12., csütörtök

Meglepetés

Nem számítottam rá, hogy a mindig az írott törvényesség talajáról protestálás a hatalomba beleégettek agyáig nem jutott el, hogy a klasszikusan békés aktivistáknak a pokoljárás hatására végül az erőszak esetlegességét kelljen latolgatniuk.
ököl
Nincsen egy normális domináns bak ebben a korhadt rezsimben, aki elárulja ezeknek a szerencsétlen mamelukoknak, hogy már a bőrük van veszélyben, mert ugyan ki ismerheti a társadalom vegytanát, a fellángolás pillanatát, hát valóban képesek továbbhergelni a megnyomorított fáklyásokat a nádfedeles viskóból? Kik ezek az eszementek akik az egyik lábukkal már a tülleriák dézsavüjében matatnak, miközben a holnapi hülye beszédüket csiszolgatják?
Hogy lesz ennyire életveszélyesen vak valaki, akinek lánykorában még voltak gondolatai? Nincsenek tisztában vele, hogy minden hamis beszéd ellenére a vér vért szokott kívánni, vagy nem tudják magukról, hogy gyilkosok, esetleg nem értik, hogy működik a magyar? “Tűrte Miklós, tűrte, ameddig tűrhette” módon. Összepaszírozott dühökkel nemzetméretben tőzsdézni, az nem a bölcsesség netovábbja. A végtelen elpofátlanodás hülyévé tesz, nem védetté idióták!
Muszáj égnie Európa szívének megint, hogy fényénél végre meglássátok a végső haragra torzult arcokat és a kezekben a köveket?
Mert ha igen, akkor játszódjatok!

Nagy Tibor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése