2013. szeptember 12., csütörtök

Új rend: A földön eszel? – Bilincsbe veled!

Új rend
- “Mégis, mi van kiadva parancsba ezeknek a rendőröknek?” -

Határtalan bűn: a földön ülve ettek, megbilincselték és bevitték őket a rendőrök

R-H: “A jó qrva… ennek az egész rohadt népnyúzó rendszernek, amelyik a mi fiainkon, lányainkon gyakoroltatja a jogállamot!… Honnan jöttek EZEK, akik ránk szabadultak, és szinte már bármit megtehetnek velünk?… Most már, hagyjátok békén a magyar embert, és a magyar ember gyermekét, mert ők már nem fognak félelemben felnőni, abból nem esztek!…”

Bilincsbe verve vittek be a rendőrségre két fiatalt, akik egy budaörsi gyorsétterem mellett, a fűben ettek. Egyiküknek szemetelés miatt, másikuknak személyi igazolvány hiánya miatt kell 50 ezres büntetést fizetnie, írta a Délmagyarország.
A rendőrök vitték be a 23 éves szegedi Hegyi Olivért és barátját egy budaörsi autós pihenőhelyről. A Budapesten tanuló egyetemista állítása szerint szemetelésért, barátja pedig azért kapott 50 ezer forintos büntetést, mert nem volt nála a személyi igazolványa, közölte a Délmagyarország.
A lap megszólaltatja a fiatalembert, aki azt mondta, stoppal akartak utazni, és éppen a közeli gyorsétteremben vett ételt ették a fűben ülve, amikor rendőrök igazoltatták őket, és kiderült, hogy társánál nincs személyi.
- Azonnal kiszabtak rá egy 50 ezer forintos helyszíni bírságot. Velem közölték, szedjem össze a szemetet, és a zacskóra mutattak, amiben még ott volt a sajtburgerem fele. De volt ott más is, cigisdoboz, miegyéb, ami nem a miénk volt, ráadásul mondtuk, kukába dobtuk volna a saját szemetünket. A felszólításra az csúszott ki a számom, hogy; “Ne már!” Ez már akkora ellenszegülés volt, hogy hátracsavarták a kezem, és megbilincseltek. Marci csuklóján is kattant a bilincs – - mondta a lapnak Hegyi Olivér.
A lap megkereste az illetékes rendőrkapitányságot, de egyelőre nem kapott választ a csütörtökön feltett kérdésekre.
A két egyetemistát bevitték a Budaörsi Rendőrkapitányságra, majd kettő darab 50 ezres csekkel távoztak. Ez a törvények szerint a legmagasabb összegű helyszíni bírság, jegyzi meg a lap. A 23 éves egyetemista 60 óra közmunkával váltotta ki a büntetést, az újszegedi Partfürdőn takarított
Forrás: Oigo
R-H komment:
Na szóval: A jó qrva… ennek az egész rohadt népnyúzó rendszernek, amelyik a mi fiainkon, lányainkon gyakoroltatja a jogállamot!
Itt van egy város, a neve Ózd. Segélyosztás napján (családi, GYES, jövedelempótló stb.) a főutcán végigmenve, legalább 30 “fiatalt” lehetne előállítani, mert “utcán szemetel”, kvázi eszik! Igaz, nem ülnek le közben az aszfaltra, de a maradék papírt garantáltan oda küldik, a “családfő” elszívott csikkje után.
A hónap első 4-5 napján simán kiszabhatnának jó pár millió forintnyi bírságot, de AZT a szemetelést nem lehet büntetni, valamiért…
Ez, ami történt, egyfajta “új rend eljövetelének” az előszele, ahol az állampolgár immár alattvaló, és örüljön, hogy ott helyben nem lőtték agyon ellenszegülésért!
Mégis, mi van kiadva parancsba ezeknek a rendőröknek?
Miféle ország az, ahogy naplemente után szabadon garázdálkodhat egy egész csorda “magasabb rendű kasztból származó népcsoport”, beterítve üvegcseréppel az utcát, járdát, lévén, hogy segély van, és nem műanyagflakonos bort isznak, hanem egyenesen pezsgőt! Mert ez az új módi, pezsgő, azért, hogy törjön, ha földhöz vágják!
De ez valamiért nem bántja a rendőreink szemét, és az sem baj, ha a 12 éves “szemünk fénye” bejön a házunkba, a fürdőszobaablakon, a távirányítóját keresgélve éppen nálunk…
Miféle ország ez? Kié ez az ország? Kik ezek, marslakók? Honnan jöttek EZEK, akik ránk szabadultak, és szinte már bármit megtehetnek velünk? Télen, segítség helyett megrudossák a hajléktalant, jót nevetve rajta, a nyomorulton… Iskolás gyermekeinket előállítják, mert fél órával hamarább megy haza tanításból, mivel lázas… és ez főbenjáró bűn, miközben egész utcák vannak, ahol nem járnak iskolába a gyerekek, de az nem baj!
Elég volt belőletek, még egyszer… most már, hagyjátok békén a magyar embert, és a magyar ember gyermekét, mert ők már nem fognak félelemben felnőni, abból nem esztek! Mert tudom, hogy az a cél: félelemkeltés, feltétlen tekitélytisztelet!
De abból nem esztek, mert takarodni fogtok mind, akik minket bántotok…!
A mai nappal kezdődik éppen egy kis “előadás”, egy bemutató, mire képes a nép, ha megszervezi saját maga ellenállását.
Nézzétek, és gondoljátok meg: ez csak a kezdet, és nem a vég! Holnap ti jöttök, imígyen:
Holnap ti jöttök imigyen_

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése