2013. október 26., szombat

Bomlasztók, csalók, trükközők

Még sehol sincs a választási hajsza, de a sajtó már a szavazási időszakra emlékeztető cikkekkel árasztja el az olvasókat. Folyamatosak a "mi micsoda szuperek vagyunk" valamint az ellenzéket ócsároló cikkek, de a legszembetűnőbb a közvélemény kutatók folyamatos társadalom befolyásoló manipulatív cikkezése.
Valójában mi magunk is végeztünk el több reprezentatív közvélemény kutatást. Ezek alapján pontos képet kapunk arról, hogy valójában milyen a mai magyar közvélemény kutatások igazság háttere, mennyire manipulatívak, és milyen jellegű befolyásolásra használják fel őket. Mi tudjuk a saját felméréseink alapján, hogy jelenleg a biztosan szavazni szándékozók aránya a teljes szavazóképes lakosságból, 45%-on áll. Vagyis ha ma lennének a választások, akkor azok érvénytelenek lennének minden bizonnyal, mivel nem lenne meg az 50%. A demokratikus nyugat nem tudná elviselni, ha bárhol előfordulna ez, hogy parlamenti választáson ne legyen meg az 50%, az a rendszer bukását jelentené. A választási kampány része, (aljasak zsidó trükk) hogy kétpártosítják a tömeget, és ezt a két bázist egymás ellen gerjesztik. Jól bevált régi trükk, ezt használják a világon mindenütt, nézzük csak az USA-t, nyugat európát vagy bármely más vidéket. A kis egy két százalékos pártok csak azért vannak ott, hogy ezzel bizonygassák a nagy demokráciájukat.
Amikor azt írják, hogy a Fidesz állása a jelen szavazóképes lakosság között 26% on áll, jól tudjuk, hogy hol a csalás. Ott, hogy a százalékot csalják felfele, a megemlített kört lefele. Így a számadat sokkal magasabbnak tűnhet. A másik trükközés önmagában a százalékokban és azok körül kirajzolódó médiamanipulálásban van. Ezekkel a közvélemény kutatásokkal semmi egyebet nem akarnak mutatni, mint azt, hogy éppen kit akarnak ösztökélni. Most éppen azt híresztelik, hogy megállt a Fidesz emelkedése. Eddig pedig az emelkedésről hangoskodtak. Az emelkedésről történő hangoskodás pszichológiája a saját bázis erősítése, a "tömegvonzás" erősítése. Most, viszont azzal hogy megállt, vagy csökken a Fidesz azt akarják elérni, hogy a bizonytalanok megmozduljanak. Egy szó sem igaz az egészből, puszta pszichológia, manipuláció.
Most a Fidesz saját felméréseink szerint a szavazni hajlandó népesség körében 42 százalékon áll. A szavazni hajlandó réteg azonban sokkal kisebb, mint aminek a közvélemény kutató cégek beállítják, mivel igen csúnyán nézne ki a valóság a minden demokratikus vívmány dicsőítő cikkek között. Így itt egy kicsit csökkentünk, ott egy kicsit emelünk, és máris kész a közvélemény kutatás.
Nagyon sokan vélik úgy, hogy a közvélemény kutatásokat bírálók csak képtelenek a nagy cégek tőkéjével versenyezni, így saját szakállukra kibicet játszva csak bíráskodnak. Tehetnénk mi is, ha nem állna rendelkezésünkre az MNA berkein belül egy kis csapat, amely a közvélemény kutatások minden csínyját ismeri, és rendelkezik a megfelelő technikai háttérrel, no és persze sok-sok szorgalommal, amelyért pénzt nem kap. Így pontos adatokkal rendelkezünk, és oly meglepő válaszokkal is, melyek nyilvánosságra hozatala bizony ugyancsak meglepné a nagy demokrata urakat. Méghozzá valóban reprezentatív adatokkal.
Amikor a sajtós hírszolgálat szétküldte az utolsó ilyen gyöngyszemet, a válaszok között olvastam ilyet, idézem: "Az említett 26% csalt adatának valóságtartalma éppen elég arra, hogy azt mondjam a Fideszre szavaz az összes cigány és buzi zsidó. Éppen kiteszi a 26% valóságos tartalmát." - idézet befejezve. Azt valóban elkönyvelhetjük, hogy hatalomba berágódott zsidók és cigányok, minden szervezetükön keresztül bizonyosan jeleskednek a szavazói bázisokban. Nekik lenne a legnagyobb csapás a jelenlegi rendszer bukása, mert egy szociális munkás államban még a végén dolgozniuk is kellene. A bukás elkerülésének az egyik apró de nem elhanyagolható fogaskereke a közvélemény kutató cégek manipulációi. Ők ingerelik a társadalmat, ők támasztják alá a csalás eredményeit, mondván: igen, az eredmény megfelel az előre jelzett közvélemény kutatásoknak, holott csupán arról van szó, hogy ugyan azok a körök csalnak, és saját magukat bizonygatják, támasztják alá vele.
A demokrácia azonban szépen lassan menetel a saját halálába a közvélemény kutatásaival, liberális szemléletével, holokauszt vallásával együtt. Ennek oka pontosan a csalt adatokban található. Hogy is van az, hogy ennek a 40, annak a 20 százaléka. Hogy lehet az, hogy soha nem beszélnek a száz százalékról. Ki is a száz százalék? Kik is azok, akik nem a 26, hanem a "maradék" 74%? Vagy éppen a 45%, de hol a másik 55%?  Nos ők a kirekesztettek, a csalódottak, a becsapottak. A rendszer ugyanis semmit, és duplán aláhúzva lehet leírni, semmit sem adott a magyar embereknek. Bizonyos liberális oldalak pedig azon csodálkoznak, hogy egyre növekszik Kádár korszak iránti nosztalgia. Annak idején, a rendszerváltás után nem sokkal volt egy vicces szólás: ami a kommunistáknak nem sikerült 40 évig, az Antallnak sikerült 3 év alatt, megszerettetni a kommunizmust. A szólásnak bőven van igazság tartalma, csakhogy ennek az igazságnak kárvallottjai is vannak. Leginkább maga a magyarság, de egyénileg is. Az emberek ugyanis vagy apátiába zuhantak immunissá válva minden politikára, vagy eleve ellenségei a rendszernek. Ezek az emberek nagyon is pontosan tudják a közvélemény kutatások valóság tartalmát. Semmi egyebet nem kell tenniük, mint belenézni a pénztárcájukba. Ott van minden közvélemény kutatás, gazdasági kimutatás, kormány helyzetelemzés eredménye.
A jelen rendszernek akár pozitívumai is lehetnek. Ez azonban nem változtat azon, hogy maga a magyarság teljesen kirekesztetté válik önmaga irányításából, kontrolljából, sorsának irányításából. Ennek eredményeképpen a fiatal generációk befelé fordultak. Egyértelmű eredmény, melyet a "néma nemzedék" elemzésként szoktak emlegetni. A mai 24 év alatti korosztályt egyáltalán nem érdekli a politika. Magasról tesznek mindenféle rendszerre, egyáltalán már önmagában az sem érdekli őket, hogy van e egyáltalán bármilyen rendszer. Ők a demokrácia termékei. És ők lesznek egyre többen. Ők a mi jövőnk, a jövő magyarsága, melytől azt várnánk, hogy majd egyszer mint nyugdíjasokat ők tartanak el bennünket. A sok hazugság, a sok közvélemény kutatás, kimutatás, csalás, hazug győzelem eredményei ők. Ennek az egész elmebeteg társadalmi berendezkedésnek, amelyet demokráciaként emlegetnek, holott sokkal inkább ráillene a diliház jelző. Nem kell több demokrata vívmányt emlegetnünk, csak ezt az egyet. A nemzet jövőjét ölték meg. Elvéve tőle a felelősséget, jogot, kötelességet, lehetőséget, mindent, ami maga a jövő lenne. És mindezt becsomagolták szép sztaniol papírba, amelyek a csalások és hazugságok.
"A sátán a ti atyátok, és ti az ő kedvére akartok tenni". Csakhogy a hazugság olyan mint egy betegség. Ragályt terjeszt, a ragálytól megbetegedett pedig tüneteket fog mutatni. A néma nemzedék is egy tünet, a hazugság tünete. Ezt eredményezi a közvélemény kutatás hazugságai, a saját maguk által kreált diagramok, statisztikák, az állandó hazudozás. De milyen sorsa is lehetne a hazugság rendszerének, és a csalás társadalmának? Önmaga súlya alatt fog összeroppanni. A hazugság súlyos teher, nehezebb a kőnél. A sok hazugság alatt eddig minden rendszer összedőlt, ez sem lesz másképp. No majd azok után lehet normális adatokat, közvélemény kutatásokat végezni. És az előre is viszi majd a társadalmat nem hátra.
Hídfő.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése