2013. november 14., csütörtök

A Jobbikról vagy jót, vagy semmit?

A történet nagyjából 2012. nyarán kezdődött, amikor Szegediék távozása után Holcman László írt egy cikket „Bocsánat” címmel.
Mint ismeretes, a Szegedi ügy előtt rengeteg borsodi hazafinak kellett elhagynia a pártot, de szép számmal akadtak olyanok is, akik nem várták meg, hogy lapátra tegyék őket, mentek maguktól (köztük Holcman is) csak azért, mert a pártvezetés az utolsó leheletéig védte a zsidót! Hiába a rengeteg kérlelő szó, azokba rúgtak bele mindig, akik a munkát elvégezték. Itt azonban érdekes helyzet állt elő a hangfelvétel nyilvánosságra kerülésével, mindenki számára kiderült, hogy a pártvezetés által meghurcolt embereknek volt igazuk.
Ilyen szituációban általában egy bocsánatkérés a minimum, ami elvárható lenne, ez azonban nem történt meg. (Jóval később Vona írt ugyan egy szerény cikket, de mint kiderült az már csak a jelenlegi radikálisnak nem nevezhető tagságra vonatkozott.)
Holcman írt egy cikket, melyben kifejtette, hogy Szegediék miatt mennyi alapszervezet szűnt meg, mennyi aktív tag hagyta el a pártot, hogyan működtek az etikai eljárások, ahol koncepciós keretek között tették lapátra azokat a tagokat, akik terhesek lettek a párt számára. A cikk tehát azért íródott, hogy a Vona-Szabó tandem talán egy halvány elnézést kiköhög magából.
Ehelyett azonban olyan dolog történt, amire Holcman és jómagam is soha nem gondoltunk volna. 2012. szeptemberében idézést kapott a miskolci Törvényszéktől. A Jobbik „jó hírnév megsértése miatt” beperelte, és 400.000 Ft nem vagyoni kártérítést követelt rajta, természetesen a kamatokkal egyetemben, ahogyan az a zsidóknál szokás.
A legfontosabb momentum, hogy a cikk megírásakor már Szegedi nem volt a párt tagja, a Jobbik mégis azon rugózott, hogy a zsidó miatt nem szűnhettek meg oly nagy számban alapszervezetek. Tehát formálisan még ekkor is Szegedi pártját fogták. A másik pertárgy pedig a koncepciós eljárás, merthogy a Jobbikban ilyenek bizony nincsenek.
Vona és Szabó tisztában vannak azzal, hogy egy ilyen per mennyi pénzbe kerül, ahogyan azt is tudták, hogy Holcman családos ember, két kislány édesapja. Ennek ellenére volt pofájuk bíróság elé citálni azt az embert, aki négy éven keresztül nem kevés áldozatot hozott a Jobbiknak. 2010-ben az országgyűlési választásokon közel 30%-ot ért el egyéniben, mintegy 8.000 szavazattal.
Természetesen Vonáék az adófizetők pénzéből könnyen pereskednek, melyeknek a számát meg sem lehet becsülni országosan. Valamennyi kritikus hangot megütőt, aki névvel vállalva merte bírálni a Jobbikot, a legtöbb esetben beperelték. A lényeg nem az, hogy nyernek, vesztenek, hanem így alkalmaznak retorziót, hogy a cikk írójának eszébe se jusson legközelebb valami negatívumot írni a pártról. Több mint érdekes, hogy a legtöbb perben ugyanazt az ügyvédet alkalmazza a Jobbik.
Holcman perére visszatérve, több mint egy évig húzódott. A tanúmeghallgatások alkalmával is voltak érdekességek. Volt olyan tanú, akit röviddel a tanúvallomás után rúgtak ki, mint kiderült szaszi utasítására.
Első fokon Holcman megnyerte a pert, arra kötelezte a bíróság a Jobbikot, hogy térítse meg a perköltséget. Természetesen fellebbeztek Vonáék, és az ítélőtábla döntésén már jól látszik a Jobbik fideszhez tolódása (a szélsőségesek elküldése). Már nem kell perköltséget fizetniük.
A sors fintora, hogy miközben tartott az elsőfokú tárgyalás, Szegedi beperelt jónéhány prominenst, élükön Novák Előddel. A Jobbik fel volt háborodva, hogy a zsidó kamatokat is követel. Talán ezt hívják hétköznapi nyelven úgy, hogy a fagyi visszanyal.
Érdekes dolog továbbá ez a „nem vagyoni kártérítés” is, hiszen, ha valakinek tönkreteszem valamijét, azt természetesen meg kell fizetni, meghatározható az összege. De teszem fel jelen esetben, a Jobbik úgy gondolta, hogy az ő jó híre 400 ezret + a kamatokat éri (szerintem fabatkát sem). Ha jobban belegondolunk, a zsidók ebből csinálnak hatalmas üzletet, hogy pénzre váltják a „szenvedéseiket”. Mert ez csak szimpla potya pénz, semmi más. Attól, hogy valaki azt mondja rólam, hogy hitvány ember vagyok, és a bíróság megítél nekem akár több millió forintot, azzal nem lettem kárpótolva, ellenben egy bocsánatkérés már helyrebillenti a „káromat”.
Visszatérve az ügyre, levonhatjuk a szomorú konzekvenciát, mégpedig azt, hogy a Jobbik sem különb a Deákné vásznánál, sőt ki kell mondani, még rosszabb. Azért mert rengeteg embernek az utolsó utáni remény sugárt jelentette, a szimpatizánsok, és aktivisták sokasága került visszafordíthatatlan apátiába, hogy a nagy reménnyel kecsegtető párt, és annak vezetése elárulta, becsapta őket.
Isten malmai azonban lassan őrölnek, és ha eljön a számonkérés ideje (mert eljön), akkor majd a Vona és Szabó féle ficsúroknak ott kellesz állni Isten ítélőszéke előtt, és a többi politikussal együtt számot vetni, hogy miért kellett becsapni, tönkre tenni, és kisemmizni ezt a jobb sorsra érdemes magyar népet.
Egykori pártag a szerencsi választókörzetben
Holcman László egykori kampánysegítője







VONA GÁBOR SZEMÉLYESEN
TÁRGYALHATOTT ORBÁN VIKTORRAL
Az "ellenzéki" és "radikális" Vona Gábor csak-csak föltornázta magát a Fidesz kistestvérének...Ehhez jó három év kellett nekik, hogy a parlamenti zsinagógában begyakorolhassák magukat. Hallottuk a hírt, hogy Orbán már személyesen tárgyalt Vonával, az amerikai kémkedéssel kapcsolatban. Kisértetiesen úgy működik a Jobbik a Házban mint annak idején a MIÉP. A Csurka vezette MIÉP négy évig azért ült a Házban, hogy a Fideszt támogassa. Most ugyanezekért a célokért kuncsorog Vona Gábor is, hiszen valami morzsa csak leesik neki a jövő évi választások után..Sok minden lehetséges még addig, de egy biztos, hogy a Jobbik föladta korábbi önmeghatározását és jelszavait, a Fidesz köpenye mögött settenkednek a bársonyszékek megtartása felé. Alább a Magyar Hajnal elemzései a Jobbik piszkos ügyeiről. Nem tudjuk, hogy a Vonáról készült kép fotómontázs-e vagy sem, minden esetre a sátán jelét mutatja, alul szintén a Magyar Hajnal képe Vona üzlettársairól, a balszélső figurán sárga csillag van....
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/vona-g%C3%A1bor-%C3%A1mokfut%C3%A1sa-megkezd%C5%91d%C3%B6tt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése