2013. november 14., csütörtök

Sikertelen nukleáris hamis-zászlós merénylet, majd Obama elleni merényletkísérlet

Bevallom, hogy eléggé lehangolt állapotban írom ezeket a sorokat, a helyzet ugyanis rossz, és sajnos nem kizárt, hogy 2014-ben be fognak következni azok a szörnyüségek, melyekröl a bibliai Jelenések könyvében is szó van.

A bankároligarchia az utóbbi idöben elhitette a pórnéppel, hogy a „válság véget ért“, holott semmi sem áll messzebb a valóságtól, valójában az egész nyugati bankrendszer totális csödben van. Azt viszont nem merik meglépni, mint Cipruson, hogy egyik napról a másikra bezár az összes bank, majd elszedik a betétesek pénzét, félve, hogy a közhangulat teljesen ellenük fordul, világszerte véres zavargások és forradalmak törnek ki, s tovább már nem lesznek képesek formálni az események alakulását az elképzeléseik szerint. Az egyedüli kiút ebböl a helyzetböl egy szörnyü, apokaliptikus esemény kiprovokálása, melynek a leple alatt aztán be lehet zárni a bankokat is, s újból „tiszta lappal“ lehet indulni, lévén mondjuk egy harmadik világháború kirobbanása esetén a totális pénzügyi összeomlást be lehet állítani mint a háború következményét, a kirobbanó zavargásokat pedig brutálisan le lehet veretni a háborús szükséghelyzetre hivatkozva.

Bár Szíriában szeptemberben nem sikerült nekik világháborút kiprovokálni az oroszokkal, ez viszont nem jelenti azt, hogy megnyugodhatnánk, a helyzet továbbra is veszélyes, erre amúgy október elejétöl számítva én is figyelmeztettem itt az olvasókat

Októberben aztán - teljesen kiszámítható módon - meg is történt az elsö kísérlet, nevezetesen egy atomtöltet detonálására az USA keleti partvidékén, Dél-Karolina államban. Amennyiben a bombák felrobbannak, emberek százezrei pusztulnak el, s végre eljött volna nekik az alkalmuk világháború kiprovokálására, mivel a nukleáris hamis-zászlós merényletet nagy valószínüséggel Iránra vagy Szíriára kenték volna.

2013. október 10:
Menesztették az amerikai nukleáris erők parancsnokát

Szerencsejáték miatt kirúgták a nukleáris arzenálért felelős amerikai altengernagyot
"Timothy Giardinát lefokozták és elbocsátották a Stratégiai Parancsnokságtól. Zsetonokat hamisított és ment be velük játszani egy kaszinóba."

Eltűnt nukleáris robbanófejek
„ Egy magas szintű forrásból szivárogtatták ki, hogy Texas légibázisról Dél-Karolinába szállítottak titokban egy nukleáris robbanófejet. Az eltűnt hadianyagról szóló jelentés megjelenésének napján azonnal kirúgtak egy nukleáris fegyverekért felelős főparancsnokot. Ilyen nem nagyon fordult még elő, de most jön csak a java... Lindsei Graham szenátor bejelentette, hogyha nem támadják meg Szíriát, akkor a "terroristák" nukleáris bombát fognak robbantani Dél-Karolinában. A két esemény közötti párhuzam kézenfekvő. Barack Obama öt magas beosztású katonai személyt bocsájtott el az eseményeket követően. Feltételezhetően egy hamis zászlós terrortámadás hiúsulhatott meg, amit érthető okokból nem nagyon reklámoznak...“

Az amerikai haditengerészeti titkosszolgálati oldal szerint Obama azért menesztette a tábornokokat, mert nem voltak hajlandóak detonálni a nukleáris robbanótölteteket...


Az események ezen verzióját erösítette meg egy másik, Al Gore amerikai ex-alelnökhöz közel álló titkosszolgálati oldal is:


A napokban menesztett két haditengerészeti admirális (Ted Branch és Bruce Loveless) pedig egy Obama elleni merénylet szervezése mögött állt a Haditengerészeti Titkosszolgálat bizonyos elemensei segítségével:

Két (újabb) haditengerészeti admirális ellen indult eljárás a napokban
(Two admirals face investigation in Navy bribery scheme)

Obama elleni merényletkísérlet és a washingtoni metró elleni false-flag merényletkísérlet sokkolta az USA szövetségeseit
(Plot To Kill Obama And Blow Up D.C. Subway Shocks US Allies)


Szíria körül is szeptemberben nagyon veszélyes helyzet alakult ki, aminek kicsúcsosodását az az esemény jelentette, melyröl a fösodratú médiumok a következöképp hazudtak olyan gátlástalansággal, hogy csak okádni és köpni tudok, ha rágondolok:

Izrael rakétakísérletet hajtott végre a Földközi-tengeren
http://nol.hu/kulfold/izrael_r...i-tengeren

Izrael kedden az USA-val együttműködve rakétakísérletet hajtott végre a Földközi-tengeren, hogy kipróbáljon egy amerikaiak által finanszírozott rakétavédelmi rendszert - közölte az izraeli védelmi minisztérium.
...
Az izraeli bejelentés magyarázatot adhat a RIA orosz hírügynökség két ballisztikus rakéta kilövéséről szóló korábbi jelentésére. Korábban mind a NATO, mind az amerikai, izraeli, német, francia és brit védelmi minisztérium úgy nyilatkozott, hogy nincs tudomása ballisztikus rakéták kilövéséről a Földközi-tenger medencéjében.



Valójában két ballisztikus rakéta lett kilöve teljesen élesben, Szíria irányába, melyek viszont le lettek löve, még mielött célba értek volna.

Két verzió létezik afelöl, hogy mi történt:

1. A Navy intel kiszivárogtató-oldal szerint egy izraeli tengeralattjáró lötte ki öket azzal a célzattal, hogy lángra lobbantsa a helyzetet, majd az amerikai haditengerészet lötte le öket, még mielött célba értek volna.

2. Más források viszont arról tudósítanak, hogy az amerikai haditengerészet lötte ki öket, azt tesztelve, mire képesek a Szíriába és annak partvidékének a védelmére telepített S-350E Vityaz orosz légvédelmi rendszerek, majd az orosz légvédelmi rendszer lötte le öket. Amennyiben a lelövés nem sikerült volna az oroszoknak, úgy Obamának nagyon erös nyomásgyakorló eszköz lett volna a kezében a szentpétervári G20-as találkozón az oroszokkal szemben. Ezt a verziót a libanoni Al-Manar napilap szellöztette meg (de amúgy lehet Mosszad dezinfo is):

Truth of US-Russia Confrontation
Aggression was over the Moment those Two Missiles were Fired
http://www.almanar.com.lb/engl...id=71&s1=1

Hogy melyik verzió igaz, fogalmam sincs, ha még kiszivárog valami, még utólag jelezni fogom.

/nem_progr


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=117:semmijo&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése