2013. november 14., csütörtök

Töviskesné Dsupin Judit Ibolya: Blokád alatt van Magyarország

Árpád perében a Kúria képtelen volt ítéletet hozni. Ezért az Európai Bíróság elé vitte az ügyet. A tárgyalás 2013. december 5-re van kitűzve.


Jog - A Kúria épületeAz árrés maga a fő bizonyítéka annak, hogy nem történt pénzkölcsönnyújtás, mert folyósításkor kölcsönnyújtás esetén a kölcsön összegének névértéken történő rendelkezésre bocsátásáról van szó. Kereskedelmi árrés éppen az áru eltérő beszerzési és eladási ára között keletkezik. Esetünkben a devizaösszeg, mint meghatározott pénzösszeg
VÉTELI ÁRFOLYAMON TÖRTÉNŐ BESZERZÉSE TÖRTÉNIK AZ ADÓSTÓL ELŐRE ÁTADOTT VÉTELÁRRAL,
MAJD AZ ADÓS A HAVI TÖRLESZTŐ RÉSZLETET FORINTRA ÁTSZÁMÍTVA FIZETI MEG, ELADÁSI ÁRFOLYAMON,

miközben ügyleti kamatot is fizet az általa meg sem kapott devizaösszegre.
Tehát maguk a hitelező Bankok is beszerzésként tekintenek a forintfolyósításra, hiszen vételi árfolyamon folyósították. Könyvelésükben hitelfolyósításként könyvelik le a gazdasági eseményt, hogy ügyleti kamatot is követelhessenek az Adóstól az általuk át sem adott devizára, miközben a deviza árfolyamváltozása okozta árfolyam különbözethez és a kereskedelmi tevékenység miatti árréshez is hozzájutnak. A devizaösszeg helyetti forintfolyósítás nem felel meg pénzkölcsönnyújtásnak, mert a Bank nem pénztartozást fizet meg az Adósnak, hanem pénzkölcsönnyújtási szolgáltatásra vállalt kötelezettséget. De a Bankok mégsem nyújtottak a hatályos törvények szerinti pénzkölcsönt, helyette devizakötelezettséget írattak velük alá, hogy a deviza erősödése miatt kifoszthassák őket.

Ez a jelenlegi igazságszolgáltatási rendszer úgy tűnik, nem hajlandó kimondani azt, hogy csalás történt. De nekünk tudnunk kell, hogy mit tettek velünk, máskülönben nehéz az igazunkért kiállni. Magyarországon devizában meghatározott pénzösszeg, mint kölcsönösszeg szerződésbe foglalására nem kerülhetett volna sor oly módon sem, hogy a devizában meghatározott pénzösszeget a Bank az Adós rendelkezésére bocsátja, mert nem lehetséges teljesíteni irreálisan megemelkedett törlesztő részleteket, ha az árfolyam változás ezt előidézi. Elegendő volt devizában meghatározni a kölcsön összegét, és elkezdték várni a CHF erősödését, ami évtizedek óta jellemző, lévén a CHF menekülő deviza. Előbb a munkajövedelemre szálltak rá az emelkedő törlesztővel, ezt követően a pénzelvonás automatikusan blokkolta a megrendeléseket és a kereskedelmi forgalmat. Majd a felmondásokkal egy összegben lejárttá teszik a forint árfolyam romlása miatt jelentősen megnövekedett hátralékot az eltelt időszak jogellenesen magas törlesztő részletei ellenére.
Ekkor rátelepednek az Adós vagyonára, és a jövőbeli bérekre, ha a végrehajtáskor nem szűnik meg a követelés az ingatlanok potom áron történő elherdálása miatt.

Az ország blokád alá került.
Mindezt a forint devizához képest történő leértékelése okozza.
blokád, ostromzár, körbezárás, bekerítés, zárlat:

valamely államnak vagy egy részének a világtól való elzárása, főként külkereskedelmi kapcsolatainak erőszakos megszakítása abból a célból, hogy bizonyos követelések teljesítésére kényszerítsék


Magyarországon a devizaalapú hitelezéssel lehetővé vált, hogy a forint leértékelésével kivonhassák a munkajövedelmeket. Ezzel a lakosságnak az eredeti törlesztő részlet feletti kiadásai mind hozzájárultak ahhoz, hogy a gazdaság az európai országokhoz képest, azoktól élesen elhatárolódva visszaessen, ami miatt súlyos bevétel kieséseket szenved el a lakosság, és ennek következtében a keresletcsökkenés miatt az ingatlan – és gépjárművagyon és minden eladható dolog leértékelődik. A soha nem volt deviza meg már meg van véve . .

A törlesztő részlet növekménye a társadalom egészében a kereslet, a megrendelések elmaradása miatt a bevételek tragikus csökkenését eredményezi. A végén a családnak a legalapvetőbb kiadásokra sem marad pénze, mert a bevételi oldal csökkenése és a kiadások növekedése a család teljes pénzügyi ellehetetlenülését eredményezi.

A beálló fizetésképtelenség miatt a közjegyzők törvénytelenül elkészített végrehajtható okiratait felhasználva, a végrehajtási kényszerre hivatkozva a magyar állam az, amely a magyar lakosság vagyonát erőszakkal elveszi a Bank jogtalan követeléseinek kielégítésére. Így válik a magyar állam bűnelkövetővé a blokád alá helyezett magyar lakosság kifosztása során, miközben ezzel idegen országok bankjait szolgálja és a hazai pénzügyi maffiát. Az állam a büntetőjogi és polgárjogi felelősség terhét ezzel leveszi a kifosztó Bank válláról, hiszen a végrehajtási eljáráshoz végrehajtható okirat szükséges, ami által a folyamat visszamenőlegesen és előre nézve is legálissá válik.

A magyar igazságszolgáltatási rendszer, a közjegyzők, a magyar kormány és a magyar parlament tudtával zajlik a folyamat.

A szerződések megkötését követő havi törlesztő emelkedések az utolsó fillérig hozzájárulnak ahhoz, hogy a gazdaság működése megfeneklik, és a rohamos visszaesés következtében rendkívül rövid idő alatt fizetésképtelenné válhat bárki, devizaalapú hiteles, forinthiteles, kisvállalkozó, középvállalkozó.

111eu bíróságAz Adóhatóságnak vajon mi lesz a megoldási javaslata, ha a vállalkozók nem tudják megfizetni a bevételektől részben függetlenített adóikat? Adóvégrehajtás lesz? Felszámolás lesz?

Az Önkormányzatoknak vajon mi lesz a megoldási javaslata, ha a polgárok nem tudják megfizetni a vállalkozásaik utáni adóikat és a helyi adót? Végrehajtanak? Felszámolást kezdeményeznek?

A közmű cégeknek vajon milyen megoldási javaslata lesz, ha a vállalkozók, családok nem tudnak fizetni? Felszámolás kezdeményezése? Végrehajtásra adás?

Mindez annak következtében történik, hogy a magyar forintot az idegen Bankok Magyarország felszámolására használják fel a devizaalapú és nem devizaalapú kölcsönök lakosságtól történő beszedésére a magyar törvényhozó testület és a magyar kormány tudtával, az igazságszolgáltatási rendszer segítségével, és a végrehajtó hatalom közreműködésével.

Felszámolási eljárás esetén a cég vagyona a felszámolóbiztos kezelésébe kerül annak következtében, hogy a cég fizetésképtelenné válik valamilyen oknál fogva. A cég működése minimálisra csökken. Egy a cél. A hitelezői igény bejelentőinek kielégítése a cég meglévő pénzeszközeiből, vagyonából és a még befolyó bevételeiből. És a cégnek vége lesz. Gyakorta idéznek elő felszámolást szándékos pénzügyi ellehetetlenítéssel Bankok, rivális cég, hogy a cég vagyonát, vagy a cég tulajdonosi körében lévő kurrens vagyontárgyat, ingatlant megszerezzék.

De hogy családokra is ez várjon, ami által a legalapvetőbb életlehetőségüktől is megfosztják őket, miközben a magyar állam, amelynek kötelessége a haza és a nemzet tagjainak védelme, segédkezik.

A folyamat a lakosságot elérte. Megtörtént a lakosság eladósodása, olyan szerződésekkel, amelyeknél a követelés mértéktelen, és elkezdődött a bedőlő hitelek miatt a végjáték, amikor a Banki felmondások miatt elrendelt végrehajtási eljárások során már a magyar állammal állnak szemben az Adósok, miközben a magyar államnak nincs ahhoz joga, hogy idegen hatalmak kezére átjátssza a magyar lakosság ingatlanát, bankszámlán megjelenő munkajövedelmét, nyugdíját, autóját a hatályos jogszabályok figyelmen kívül hagyásával.

A Bankkal történő nemtelen összjátékkal a jogellenesen megindított végrehajtások százezrei fognak beindulni, ha nem térnek észre az emberek, nem érzik meg a veszélyt, és hagyják a folyamat beteljesedését. Nem megoldás sem a pereskedés, sem a végrehajtás megszüntetése iránt indított per, hiszen az igazságszolgáltatás intézményrendszere nem teszi a dolgát, és az ország lakosságának ellehetetlenítését nem hajlandó megállítani, miközben a hatályos jogszabályok mind minket igazolnak.

Igen nagy szükség van arra, hogy a jelen lévő irgalmatlan méretű veszéllyel a felnőtt lakosság tisztában legyen, és szembe merjen szállni, enélkül esélyünk sincs a fennmaradásra.
A HAZA NEM ELADÓ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése