2013. november 5., kedd

Ez "vonat" már elment...


Ez "vonat" már elment...Éves megemlékezésként túl vagyunk a Halottak Napján, leróva kegyeletünket elhunyt szeretteink sírjainál, megemlékezve eltávozott rokonokról, barátokról, ismerősökről és szívünkhöz közel álló, történelmünkből ismertekről, de elsősorban olyanokról, akiknek köszönhetően lehetőségünk van emlékezni rájuk, mert még élünk. Sajnos a Hallowin-őrület "játékos perverziója" fertőzésként hatol be a még érintetlen társadalmakba is. A koponyák és rothadó zombik felizgatják a lelkileg sérült, vagy lelketlen embereket, így a Halloween perverz szexuális orgiává vált! A Sátáni Biblia helyet a Halloween az egyik a két legfontosabb fesztivál közül a sátáni naptárban, miközben akár "HD minőségben" is, de torz gumiálarcok és valódi hús vér halottakban "gyönyörködhet" a szemlélő, mert a mindennapok részévé vált a hatalom által nyereségvágyból elkövetett erőszak. Az emberáldozat, a vér és szexuális orgazmus, október 28-tól november 1-ig, a druida Shamhain szüreti fesztiválja. A teokrácia, a rabszolga sorba taszított parasztság elleni terror párosult a tömeges emberáldozatokkal, amikor több ezer férfit, nőt és gyermeket élve elégettek az "ünnepen". Talán nem meglepő, hogy a gall druida tömeges áldozatok bemutatásának hagyománya feltámadt az Illuminátusok megjelenése és a francia forradalom alatt.

A Halloweent a luciferi gondolkodásmód önálló kezdeményezése kereteként tervezték. A megszállottság, a vágy és a halál lett a támasza a szórakoztató iparban. 1966 óta a perverz szex, az okkult csodálat "forradalma", a sorozatgyilkosok és elmebetegek társadalmi elfogadtatásának szimbóluma. Mindez azon célokat szolgálja, hogy a folyamat kiagyalói oly mértékben és minőségben mérgezzék a társadalmakat, mint ahogy teszik ezt az államilag üzemeltetett kábítószermaffián, a homoszexualitás népszerűsítésén, az emberi értékek devalválásán és felszámolásán keresztül, háborúkkal, tömeggyilkosságokkal, humanitárius cselekedeteknek beállított fosztogatásokkal, törvényesnek nevezett rablógyilkosságokkal. E tevékenység része az éhséglázadások kirobbanásához vezető, politikai, stratégiai okokból,
és nem utolsó sorban nyereségvágyból elkövetett időjárás befolyásolás is.


(Lekima, a szuper tájfun. SW-IR űrfelvétel készült 14:30 24 óra 2013. Hőmérséklet a szem fekvésében -123 ° C-on. Forrás: CIMSS / SSEC / WISC.)
A négy trillió dolláros "üzlet", a globális felmelegedési csalás jövedelmének felhasználása és szerkezeti jellege az Enron-botrány óta számottevően átalakult. A kezdeti, üzleti célú időjárás-módosítás már nem csak üzleti, de stratégiai fegyverré vált, bár nem csak arra használható. Október második felében még a japán szigeteket elérő szuper-tájfun várta, hogy a szigorúan titkos DARPA-projekt csapata akadályozza meg a pusztítást, nem hiába. A Tesla-technológia világszerte óriási érdeklődésnek és kutatás-fejlesztés szinten a lehető legnagyobb népszerűségnek örvend. Az emberiség túlnyomó része viszont nem annyira osztja ezt nézetet, amikor a bőrén kísérleteznek. A 2010. nyarán létrehozott orosz aszály, európai hideg, és az ausztrál árvizek, az arabokra és a Közel-Keletre nézve csúfos éhséglázadásokhoz, "Arab Tavaszhoz", majd Líbia kirablásához vezettek. Japán már 2011. március 11-én is megtapasztalta, mire képes a Tesla kutatások alapjain kifejlesztett HAARP-technológia, a múlthéten azt is, hogy a "Szuper-Tájfun" rejtélyes energiájú impulzusok hatására feloldódott a semmiben.

Persze, nem is véletlenül jött létre. A globális, vagy inkább globalista zsarolásról megbízható információt közölt a Veterans Today, és arról is, hogy a tájfun nem természetes eredetű, és megpróbálják felhasználni Japán ellen. Az alábbi felsorolás ismerteti a chemtrails segítségével végrehajtott támadást, amitől a vihar újra erősödni kezedett:

(Ma reggel) Last Stand: A művelet folytatódik, annak ellenére, hogy ellenintézkedéseket tettek. Az északi régióban a felső homlok feloldódik, 3 órával később, az északi régióban a szem aszimmetrikusan csökken, utána további 2 órán át a szimmetriáját teljesen elveszti, és 13 órával a rajt után a működés, a vihar, 3. kategóriássá gyengült (lásd az alábbi képeket).
taifun_2_3.jpg
Szuper tájfun: Lekoma - 2013-10-24. Kezdve 75%-os erő alkalmazás 12:52 órakor (19:52 GMT) tegnap este, az alábbiak szerint.:

A nagy energiájú kísérletek okozta abnormális viselkedés megállapítást nyert, és amely kísérletek az USA-ban nagyon "sikeresek".

Hogy nem mind arany, ami fénylik, jól mutatja, hogy: "Ha nem lett volna a Lekima, a Francisco tájfun is elment volna észak felé" - mondta Tomohiro Osaki. De az erősebb és gyorsabb LekimaFranciscot, megakadályozza a gyors haladását, és azt, hogy északi irányba elmenjen.

várhatóan blokkolja, sőt megzavarja a

A szemelvényként beillesztett legújabb időjárás módosítási "eredmény" jól példázza a cionista amerikai irányítás célkitűzéseit. Közben a - "gépezet" többi része is dolgozik". CIA terrorista ügynökök dolgoznak az USA által létrehozott al-Kaida terroristák teljesítményének fokozásán Szíria ellen, összehangolva a NATO terrorista tevékenységével. Pofátlanul "elfogultságról" papol az amerikai szövetségi bíróság, amikor alkotmányellenesen megakadályozta Shira Scheindlin bíró alkotmány szerinti döntésének érvényesítését a New York-i rendőrség stop-and-friskaz egész világ utálja azUSA-t, és vele együtt Izraelt is, a gátlástalan és minden törvényt figyelmen kívül hagyó politikának nevezett erőszak alkalmazása miatt. A geo-mérnöki "projektek" célja a halál. 2013. májusában Dél-Karolinában akkora aeroszol támadást hajtottak végre 22 millió ember ellen, hogy a mérgező chemtrail csapadék miatt a 10 mérföldre lévő hegyeket alig lehetett látni. Dél-Karolina amúgy is a bögyében lehet az USA terrorista kormányának, mert nem csak mérgező vegyianyagok permetezésével, de atomrobbantásokkal is szeretnék megritkítani a lakosságát. Hogy "tiszta vizet öntsünk a fejekbe" (hidrokefália), idézhető Zbigniew Brzezinski (Council on Foreign Relations, Trilaterális Bizottság, Bilderberg Group):

"Korábban könnyebb volt irányítani egymillió embert, minthogy fizikailag megöljenek egy embert. Ma már végtelenül könnyebb megölni egy millió embert, amit majd ellenőriz egy millió ember."

Jól ismert és dokumentált az, hogy hosszú távú expozícióban a légszennyezés miatti levegőbe kerülő részecskék jelentősen növelik a halálozási rátát, a tüdőrák és a szívbetegségek kockázatát. A dohánytermékeken mutogatott szénbányász tüdőanthracosis), és a "pék tüdő" (liszt és más allergének belélegzése) okozta súlyos asztma elkerülhető, de a "Geoenginering csapadékkal" érkező részecskék nem. A "Chemtrails", a meghatározása szerint egy "egzotikus fegyver". Az Air Force (1990) Chemtrails kémia kézi online leírása elérhető és letölthető. Link
Az Evergreen Aviation elismeri, hogy rendelkezik chemtrail szerződésekkel az Air Force-al (Légierővel). Kizárólagos chemtrail szabadalmak listái állnak rendelkezésre. Több száz laboratóriumi vizsgálat azt mutatja, hogy a geo-mérnökinek nevezett projekt elsődleges összetevői az alumínium és a bárium. Egyéb alkatelemek közé tartoznak a szintetikus polimerek, a kén, etilén-dibromid, Morgellons betegség, vírusok, gombák és baktériumok. A toxikus fém-részecskék gyorsan felszívódnak a légutakban és/vagy a gyomor-bél traktusban, lerakódnak a tüdőben, az izmokban, és a csontokban.

politikája ellen. Csodálkoznak, hogy (

Egy térkép a The Guardian-tól
Nem élő rendszerek használata esetén is az alumínium részét képezi a biokémiai folyamatoknak, felhalmozódik az agyban és a csontokban. A
Material Safety Data Sheet az alumíniumról kimondja, hogy a mérgezés legjelentősebb tünetei a csökkent szellemi funkciók, feledékenység, koncentráció képesség csökkenés, és szélsőséges esetben teljes értékű demencia, Alzheimer-kór. Toxicitást is okoz, csont lágyító és csonttömeg csökkenés jelentkezik, a vese és egyéb lágyrészek sérülését eredményezi, és elég nagy dózisban okozhat szívmegállást. Az alumínium-mérgezés szorosan kapcsolódik az autizmushoz. A bárium mérgező az emberre és az állatokra, drámai csökkenést okoz a szervezet kálium szintjében. Emiatt (és más tényezők közrejátszásával), a báriumról ismert, hogy jelentősen növeli a szívrohamok gyakoriságát, főleg 65 éves kortól. A kén a másik toxin, ami felmerül a Geoengineering tevékenységgel kapcsolatban. Laboratóriumi vizsgálatok azt mutatják, hogy a kísérleti állatokon a kén súlyos érrendszeri károsodás okoz, az erek, az agy, a szív és a vesék esetében. Ezek a vizsgálatok azt mutatják, hogy a kén egyes formái magzati károsodást és veleszületett rendellenességek okoz. Az anyák is folytatják a kén-mérgezést, átadva gyermekeiknek az anyatejen keresztül. A kén szintén károsíthatja a belső enzimrendszereket az állatoknál.

William Thomas
, oknyomozó újságíró és a szerző a Chemtrails-ről megerősítette, hogy a Chemtrails szem fertőzéseket, orrvérzést, bőr sebeket, izom fájdalmat, krónikus kimerültséget, legyengült immunrendszert, akut asztmát és az allergiát, a rövid távú memória elvesztését és szívinfarktust okoz sok embernél, több mint egy tucat országban.Thomas azt is leírja:
A gyilkos kis részecskék, mint az alumínium-oxid, megtalálhatók a Chemtrails-ben. A New York Times szerint, "mikroszkopikus porszemek ... képesek beszivárogni a tüdő legkisebb rekeszeibe, és a tüdő átadja a véráramnak. "
A részecskék mérettartományban arra a Welsbach Szabadalmi leírásra épülnek, hogy a Chemtrails a legerősebben kötődik a betegségekhez és a korai halálhoz, különösen azoknál embereknél, akik már fogékonyak a légzési problémákra." (New York Times október, 14/06)
A Welsbach Szabadalom kéri a megatonnás mennyiségű, 10 mikron méretű alumínium-oxid részecskék kiszórását a légkörben. Az EPA megállapítása szerint a részecskék "szélsőséges veszélyt jelentenek az emberi egészségre", ami 5%-kal nagyobb halálozási arányt idéz elő 24 órán belül.
"A szív, valamint a tüdő is sérül az ultrafinom részecskéktől, mivel elég kicsik ahhoz, hogy bekerüljenek a véráramba, és lángra lobbantsák a szöveteket és sejteket". - számol be a Los Angeles Times. "Miután elérik részecskék a szívet, stressz-reakciót okoznak a sejtekben, gyulladást idéznek elő, ami hozzájárul a szívbetegséghez. A részecskék is okozhatnak vérrögképződést. " (Los Angeles Times, december 29/03).
Az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége Neurotoxikologiai (agy mérgezés) részlege szerint, a lebegő részecske "olyan környezet-egészségügyi kockázatot jelent, ami globális méreteket ölt." (az aerosoled részecskék egészségügyi kockázatai, PubMed Abstract).
Az EPA kifejti, hogy mélyen behatolnak a tüdőbe és a keringési rendszerbe. Ezek a por méretű részecskék "felelősek több tízezer halálesetért évente, a légúti és koszorúér-betegségek előidézésével."
2010-ben 1.200.000 kínait ölt meg a légszennyezés.
"A levegőszennyezés az élet természetes velejárója a városokban, mint Peking, ahol sok ember visel légzőkészüléket, amikor a szabadban utazik". A fenti vizsgálatok alapján egyértelmű a következtetés, a Chemtrail csapadék károsítja az egészséget és megöli az embereket.

Az autizmus mértéke az amerikai gyerekeknél már csaknem megduplázódott az elmúlt évtizedben, az amerikai Centers for Disease Control (CDC) jelentése szerint, ami körülbelül 150 gyermek volt 2000-ben, és jelenleg minden ötvenedik amerikai gyerek már diagnosztizált autista. A rabló -és tömeggyilkos elit nagyon jól tudja, hogy mi történik, ha a gyermekek naponta belélegzik a részecskéket, a repülőgépek által kiszórt alumíniumot, séta közben, a parkban játszva, vagy üldögélve a saját légkondicionált otthonukban, tantermekben. Obama vezető tudományos és technológiai tanácsadója, John P. Holdren a társszerzője egy könyvnek, az Ecoscience címűnek, amelyben támogatja kialakulását egy "planetáris rendszernek", amely egy "globális rendőrség" útján érvényesítheti totalitárius intézkedéseit a népesség-szabályozás területén (is), beleértve a kényszerabortuszt, a tömeges sterilizációs programokat az élelmiszer -és vízellátáson keresztül, valamint a kötelező testi implantátumok használatára kötelezve, amelyek megakadályozzák, hogy a párok gyermeket tudjanak nemzeni. Holdren már a Goldman Sachs 2007-es konferenciáján is javasolta, hogy "a Geoengineering-módszer a legjobb, hogy megszabaduljanak a selejt emberektől egy fenntartható lakosság érdekében".

A "
húsba vágó" kérdésről sok oldalt lehetne írni, mert a felgyülemlett szakirodalommal, laboreredményekkel, bizonyítékokkal, vallomásokkal és jó szándékú tájékoztatásokkal meg lehetne tölteni a Nemzeti Múzeumot, pincétől a padlásig. A Council on Foreign Relations (CFR - Külügyi Kapcsolatok Tanácsa) lényegében egy nem túl titkos kormánya az Egyesült Államoknak, és sok kutatónak van rálátása a hatalmas globális bűnszövetkezetre, amely a mainstream médiát is szabályozza. Ugyanez a "BSZ" (bűnSzövetkezet), amit nevezhetünk "ZsCBSz"-nek is (Zsidó Cinosta BűnSzövetkezetnek). Nincs új a nap alatt, vagyis módszerek nem változtak, csak kiegészültek a technikai fejlődés legfrissebb elemeivel. Ebbe bele tartozik Obamba átverései közül mindegyik. A féreg, ha amerikai, vagy francia, brit, esetleg magyar, akkor is féreg marad. A lehallgatási botrány már csak hab a tortán. Évek óta lehallgatnak minden elektronikus eszközt, műholdakról figyelik egyes személyek mozgását, tevékenységét. Szeretnék tudni, hogy mikor találják meg az "ellenszert" ellenük. Tudják mi az, és mi is tudjuk, ez a vonat már elment...

Tulok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése