2013. november 5., kedd

Többé nem félünk tőletek

Hogyan tudja egy harcias kisebbség elnyomni, terrorizálni a többséget? Úgy, hogy megfelelően harciasan lép fel. Gondoljunk arra, egy törpe tacskó is képes elkergetni egy embert, pedig ha belegondolunk, a tacskónak vajmi kevés esélye lenne még egy fegyvertelen emberrel szemben is. De ha a fellépés elég harcias, ráadásul fegyverekkel, ellátással, pénzzel megtámogatva, amely még magabiztosságot is ad, akkor a fellépő kisebbség könnyen befolyásolhatja, elnyomhatja a nagy tömegeket. Gondoljunk csak 1919-re, ahol a vörös vonatok, meg a cionbolsevik bandák milyen kis csapatok voltak a magyarság egészéhez mérten, mégis micsoda pusztítást tudtak végezni, és bénítottak meg egy egész országot.
Hídfő.net | A Magyar Nemzeti Arcvonal hivatalos honlapja
Szíriában épp ilyen helyzet volt egészen idáig. Az emberek féltek kimenni az utcára, még az ablakon kinézni is, mert mindenütt orvgyilkosok, robbantások, terrorista félelemkeltés. Csakhogy megtörtént az összefogás. Irán fegyverekkel, Oroszország fegyverekkel és információkkal, a Hezbollah több ezer harcossal állt az Asszad rendszer mellé. A hadsereg lassú, de alapos és folyamatos előrenyomulásban van. Megtisztították a főváros fő kerületeit, és végül a napokban a külvárosokat, valamint a vonzáskörzetbe tartozó településeket. A tegnapi napon sikertelen betörési kísérlet történt a patkányok részéről, egy bentrekedt és körülzárt csoportnak akartak utánpótlást eljuttatni, de a 35 fős bandát elfogták, heten meghaltak, a többi fogságba került. A hadsereg ura a fővárosnak, és most már a főbb városoknak is. Homs külső kerületében folyik még harc, ahol a terroristák próbálnak újra bejutni a városba, Aleppo északi külvárosaiból szorítják ki a terrorista bandákat. A halott emberevők többsége külföldi, katari, szaúdi, kazah, de van egyiptomi és csecsen is, mindenfelől.
Országszerte megmozdulások kezdődtek. A felszabadított területekre visszatért az élet, megnyitottak a boltok, az emberek újra kimerészkedtek az utcára. Sok helyen még hallani a távolból a harcokat, de az emberek összeverődnek, és ünnepelnek. Már látni a fényt az alagút végén.
Hídfő.net | A Magyar Nemzeti Arcvonal hivatalos honlapja
Szíria szerte megmozdulások voltak, és az emberek már nem féltek tömegekbe verődni. Mindenfelé szíriai zászlók, és Asszad fényképek, és azt kántálták a népek: "már nem félünk tőletek" - "már nem félünk tőled FSA". A megmozdulásokon sok a férfi, és rengeteg a fiatal. Van utánpótlása Az SAA Asszad hadseregnek.
Eközben újabb két kisvárost szabadítottak fel, és rengeteg településről jön a hír, hogy kihátráltak a "coyot bandák". A Qalamun hegységben folyó harcokban a bandák veszteségei nagyok, az elkeseredettség miatt több helyen belharcok robbantak ki a csoportokon belül, sokan megadták magukat. A Hezbollah elvágta az utat, hogy a hegyekből visszahátráljanak Libanon felé, így a kelepcébe zárt bandák ezen a területen utolsó harcaikat folytatják a napokban
Hídfő.net | A Magyar Nemzeti Arcvonal hivatalos honlapja
Hídfő.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése