2014. március 3., hétfő

Az ukrán szélsőséges vezető terrorizmusért könyörög

A Jobb Szektor elnevezésű szervezet vezetője, Dimitrij Jaros (Dmitri Yarosh) a legkeresettebb Oroszország területén tevékenykedő terroristának, Doku Umarovnak könyörög egy kis terrorizmusért Oroszország ellen. Beszédében kijelentette, hogy sok ukrán fegyverrel támogatta a csecsen harcosokat az oroszok ellen (?) most ideje visszasegíteni. Kijelentéseit nagy felháborodás követte, ami miatt nagyon gyorsan magyarázkodni kényszerült. Ezen magyarázatok egyike az volt, hogy feltörték a Jobb Szektor weboldalát ismeretlenek, és a nevükben valótlanságokat állítanak. Ezekre az állításokra a csecsenek jelenlegi vezetője Ramzan Kadirov is reagált, miszerint ki kell vizsgálni a jelenlegi ukrajnai folyamatok végeztével a kijelentések valóság tartalmát, és ha bebizonyosodik, hogy igazak, akkor felelősségre kell vonni az érintetteket terrorizmus miatt.

Hídfő.net | Az ukrán szélsőséges vezető terrorizmusért könyörögDimitrij Jaros. Először a zsidókat tolta be a hatalomba, majd iszlamistákkal akar szövetkezni?

A soviniszta idióták akkora taktikai baklövéseket követnek el, amelyek legalább olyan súlyosak, mint a nyugatról pénzelt szíriai kannibalizmus és az FSA (Free Syrian Army) egységei által futtatott gyerek kereskedelem. Ezek miatt a nyugat is kénytelen magyarázkodni, az egész szíriai háború elvesztette a tömegek szimpátiáját, támogatását nemcsak Szíriában, hanem az egész világon. Mostanra mindenki Asszadnak ad igazat. Ezek miatt a gigantikus baklövések miatt mindenki kénytelen lesz beismerni, hogy Oroszország teljesen jogosan jár el. Az ilyen és ehhez hasonló stratégiai balfogások ami lassan, de biztosan kihúzzák a szőnyeget az egész cionista banda alól. Nem tudunk másra gondolni, csakhogy fogytán a pénz, és kapkodni kezdtek a gyors "eredmények" (értsd: népek rabigába taszítása, nemzetek eladósítása) érdekében.

http://www.hidfo.net/2014/03/03/az-ukran-szelsoseges-vezeto-terrorizmusert-konyorog


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése