2014. március 3., hétfő

Összenő ami összetartozik - cionfasiszták és cioniszlamisták

Kínában Kunming nagyváros vasútállomásán egy tucatnyi késekkel felfegyverzett ember rátámadt a járókelőkre és elkezdte kaszabolni őket. 28 ember meghalt, több mint 130-an megsebesültek, mire a rendőrségnek sikerült megfékeznie a támadást. 5 terroristát megöltek, a többi felkutatása nagy erőkkel folyik. A hatóságok szerint a Kelet Turkesztán Iszlamista Mozgalom elnevezésű terrorszervezet volt a támadás elkövetője. Értjük? Három nappal azután, hogy Kína a Kijevben uralkodó mostani állapotok miatt nem látja biztosítottnak az anarchofasiszta-anarchocionista (a puccsot a fasiszták és a cionista mag közösen hajtotta végre-anarchiába torkolló állapotokat idézve elő Ukrajnában, tehát jogos az elnevezés) puccs előtti törvényes kijevi kormánnyal megkötött szerződések teljesítését, és mivel Ukrajna illegitim kormánya arrogánsan lepasszolja a szerződés teljesítésére irányuló összes (jogos) kínai kérdést.
Hídfő.net | Késes terroristák a Kuming vasútállomásonKunming nagyváros vasútállomás - a halottak csomagjainak egy része. 28 halál a cionisták számláján ismét.
Kína, mint elsősorban gazdasági gondolkodású ország az első ilyen elmaradt tétel miatt, ami egy 3 milliárd dolláros gabonaszállítási szerződés, nemzetközi bírósághoz fordul - az egyik kínai nagyváros pályaudvarán, pont véletlenül erre pár napra ismeretlenek embereket kaszabolnak le a szó szoros értelmében. Erre az elkövetési módra az afrikai kontinensen kívül a modern kori történelemben soha nem volt még példa. Azt szintén megjegyeznénk,hogy az oroszországi iszlamista öngyilkos robbantás szintén pályaudvaron történt. Micsoda véletlen...
Az ukrajnai cion-anarchofasiszták vezetője Dimitrij Jaros, aki most az ukrán nemzetbiztonsági és honvédelmi bizottság alelnöke, nyíltan szólította fel a csecsen iszlamista terroristákat terrorcselekmények végrehajtására az Orosz Föderáció területén, mivelhogy a csecsen iszlamista háború idején ők is támogatták a szélsőséges csecseneket az Orosz Föderáció ellen. Az oroszok ezt akár már önmagában is casus bellinek (háborúra jogalapot adó oknak) vehetnék. Cionisták, szélsőséges iszlamisták, fasiszták. Összenő ami összetartozik.
Gábor deák




Ki támogatja a terroristákat Kínában?

Vasárnapi hivatalos közlés szerint a hszincsiangi szakadár erők előre megtervezett terrortámadása volt a délnyugat-kínai pályaudvari tömeges késelés, amelyben legalább 29 ártatlan civil meghalt és több mint 130-an megsebesültek. Az USA és az EU azt akarja elérni, hogy Kína belső ügyeivel legyen elfoglalva és ne akadályozza a nyugati agressziót Ukrajnában és másutt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése