2014. március 3., hétfő

Újabb két pénzes zsidót tett meg kormányzóvá a kijevi rezsim

Ha a kijevi tüntetések kezdetekor azzal hülyítették a szélsőjobboldalt a nyugati támogatók, hogy a forradalom utáni kormányban már nem lesznek oligarchák, a mai történések bizonyára belső harcokat eredményeznek majd a hajdani-majdani tüntetők közt. A cionfasiszta kijevi kormányzat ma kinevezte kelet Ukrajna élére az ország két leggazdagabb zsidóját.
Igaz, kelet Ukrajna már orosz irányítás alatt van, ez a két díszpéldány pedig el sem hagyja Kijevet, ott kapták meg a kinevezést - de lássuk előbb, kiről is van szó. Róluk:
Igor Kolomojszki, és Szergej Taruta
A Donyeszk régió élére kinevezték azt az Igor Kolomojszkit, aki Ukrajna harmadik leggazdagabb embere, vagyona mintegy 2,4 milliárd dollárra tehető. Az ő kezében van több ukrán magánbank, de az olajiparban és élelmiszeriparban, mezőgazdaságban és szállítmányozásban is vannak nagyvállalatai. Timosenko korábbi "támogatója" volt, mielőtt elbuktatta a pártját azzal, hogy az utolsó pillanatban bejelentette, mégse fizeti Timosenko kampányát. Jelenleg Vitalij Klicsko pártját, az UDAR-t pénzeli, részben neki köszönhetően tudtak folyamatosan fizetett aktivistákat az utcákon tartani. Kolomojszki ukrán-izraeli kettős állampolgár, vállalatbirodalmát pedig mindeddig Svájcból irányította. Most az államfői székbe tett - szintén zsidó - Turcsinov nevezte ki egy keleti ipari régió kormányzójává.
A Donyeszk régió élére Szergej Tarutát ültetnék, aki mintegy 2 milliárd dollár magánvagyonnal rendelkezik, szintén Ukrajna 10 leggazdagabb üzletemberének egyike. Ő bányásztársaságokban és nyersanyagban utazik, valamint a Donyeszk központú Metallurg Fottball Club tulajdonosa.
Persze mindkét díszpéldány csak névlegesen kapja meg a kormányzói posztot, mivel a keleti, orosz-lakta területek mostanra saját független kormányokkal és saját népi milíciákkal rendelkeznek. Gyanítható, hogy ha betennék a lábukat a papíron megkaparintott területre, mindkét zsidó egy útszéli lámpán végezné, a nép legnagyobb örömére. Igaz, lassan Kijevben is forró lesz számukra a talaj, miután a hasznos-idiótaként felhasznált nemzeti radikálisok kezdik zokon venni, hogy az ő NS-forradalmuk után mindenhol csupa milliárdos zsidókat tettek pozícióba.
Fenyvesi Áron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése