2014. március 3., hétfő

Ukrajna és a magyar választás


Közép-Európa országainak és népeinek még reményük sem lehet gazdasági és politikai helyzetük javulására. Az EU gazdasági válsága, amelyből kilábalásra még tervek sincsenek, fokozottan sújtja az EU erősebb államaitól függő csatlós államokat, köztük hazánkat is. A túlélés lehetőségeit a csendes, lassú gazdasági javulás és az adott pillanatok lehetőségeit kihasználó politika biztosíthatná. Ez lényeges javulást nem eredményezne, de legalább a szinten tartást garantálná. Lényegében ez a Fidesz programja is, mellyel szemben az ellenzékének -a Jobbik kivételével- még programja sincs.
A választás előtt általában túldimenzionálva, populista terminológiával fűszerezve igyekeznek a pártok olyan célkitűzéseket a társadalom elé vetíteni, mely a választási eredményeket számukra kedvezően befolyásolhatják. A választók többsége már nem hisz az ilyesmikben, ennek ellenére elvárja, hogy a cirkuszi műsorban ez a szám továbbra is szerepeljen. Talán azért, mert az elmúlt időkben ehhez szoktatták.
Most azonban valami gond van a cirkuszi műsorral, különösen az ellenzék vonatkozásában. Mintha a szereplőinek nem is az előadás, hanem az előadás utáni ráadásműsor lenne a fontosabb. A Fidesz hatalmi helyzetben a csekélyke eredményeit igyekszik óriásivá felfújni, a Jobbik a valós igényeket ragozza, a cionliberális szövetség viszont szakítva az eddigi gyakorlatukkal, mely az ellenfél teljes (politikai és erkölcsi) lejáratását igyekezett megvalósítani, mélységes csöndbe burkolózik. Ron Werber, a rutinos és abszolút erkölcstelen izraeli propagandista, az MSzP eddigi választási küzdelmének kidolgozója és irányítója, egy dühkitörés után kirohant a stratégiai megbeszélésről. Felmérte a lehetőségeket, és nem akar egy megalázó vereség egyik bűnbakjává válni. A cionliberális összefogás megértette azt, hogy reménye sincs nem csak a kormányra kerülésre, de még egy számukra elfogadható választási eredmény elérésére sem. Ezért a választási kampányuk semmitmondó, jellegtelen. Nem akarnak erre már sem pénzt, sem energiát fordítani.
A választás előtti kritikus időszakban egy párt vezetője naponta szerepel, nyilatkozik, irányítja a beosztottjait, értékeli az értékelhetőeket. Ha kell, botrányt generál, sokkolja a közvéleményt, egyszóval minden lehetőséget megragad, hogy központi figurává válhasson. Ezzel szemben mit csinált Mesterházy? Elutazott az USA-ba, ott McCain-el tárgyalt, hetekig nem lehetett róla tudni semmit. Bajnai is utazgat és sunnyog, mintha nem is érdekelné a választás eredménye. Fodor annyira jellegtelen, hogy olyan, mintha nem is létezne. A választási küzdelem csúcspontján. Egyedül a már leírt Gyurcsány hozza a formáját, lassan központi figurává növi ki magát. Önjáró, botrányokat okoz, színészkedik, ripacskodik (mikor mire vevő a hallgatóság), nyilván nem avatták be a "nagy terv"-be.
Ez a gyenge választási harc nem azt jelenti, hogy a cionliberális ellenzék feladta volna a hatalmi terveit. Csalással viselj háborút-elvet követve (és kissé átírva), már most arra készülnek, hogy a választás után nagyobb létszámú és folyamatos tüntetésekkel a "választási csalások" ellen tiltakozzanak. Sokba kerül ez a művelet, mert komoly napidíjakat kell fizetniük több ezer embernek hosszú időn keresztül, de ha a támogatást a külföldi utakon megígérték, akkor az ukrán példát követve talán sikerül az atlantisták számára kellemetlenné vált Orbánt és pártját kiszorítani a hatalomból. Új választások kiírásával és a felfordulás miatt hitelét vesztett Fidesz-KDNP ország-világ előtti lejáratásával, hamis ígérgetésekkel közelebb juthatnak a hatalom megszerzéséhez, mint az eleve elvesztett választásokkal. Pár hétig a csőcseléké, a kocsmák és a sikátorok lakóié lesz a főváros (mint Kijev), aztán a tehetetlennek kikiáltott Fidesz helyett jön egy erélyes rendteremtő társaság, és ezzel együtt az új választás kiírása. Meg az atlantista mézesmadzag, a csökkent értelmi képességűek számára.
Na, de egy kis számítási hiba csúszott a fenomenális tervezetbe. Ukrajnában nem úgy alakultak a dolgok, ahogy a kiagyalói tervezték. Ott már véget kellett volna érni mindennek, és az atlantista cionbérenc hatalom büszkén parádézhatna a nyugati média által létrehozott hamis dicsfényben. De mivel olyan ott a helyzet, hogy az oroszokon kívül mindenki értetlenül pislog és retteg, alighanem a háttérhatalom nem engedélyezi a magyarországi anarchiát, mert két, esetleg három (Szerbia) zavargó társadalom egy rakáson már megoldhatatlan gondokat okozna a különben gyáva és ötlettelen atlantistáknak. Az oroszok akaratlanul is így mentik meg a Fidesz kormányt, és nullázzák le a cionliberálisokat. Persze, még nincs ez a játék lejátszva, lehetnek itt még furcsa dolgok, de egyben biztosak lehetünk, nem az atlantisták forgatókönyve szerint fog lejátszódni.
Kassai Ferenc


A 2014-es választások által generált déja vu érzés...

A 2014-es választások által generált déja vu érzés...'Az Egyenlítő TV blog exkluzív információkat kapott egy – állítása szerint – választási csalásba bevonni próbált álláskeresőtől. A blogunknak névtelenül nyilatkozó úr beszámolója szerint az I. kerületi fideszes önkormányzathoz köthető személyek és más, adminisztratív munkát vállaló álláskeresők a Hunyadi János utca 9. szám alatti Gong Restaurant pincehelyiségében határon túli magyar választók adatait írják át listákról és adatbázisokból "formanyomtatványokra".
Informátorunk szerint a munkáltatót csak hosszas unszolásra nevezte meg a folyamatot irányító hölgy és az étterembe telepített "rendszergazda": állításuk szerint a "győztes pártnak", a Fidesznek kell dolgozni. A munkáért állítólag készpénzben fizetnek, és a megbízás csak ma éjfélig tart.'
'A hír hallatán az Egyenlítő TV munkatársai kiszálltak az étteremhez. Először felhívtuk a honlapon jelzett számon a helyet. Telefonon egy férfi jelentkezett, aki azt felelte kérdésünkre, hogy "még folyik az adatrögzítés, de az éttermet be kellett zárniuk". És valóban: a Gong "rendezvénye" hirtelen zártkörű lett.
Ezt követően nem sokkal megjelent az étteremnél több különböző autó is, amelyekbe nagy mennyiségű iratot helyeztek el az "adminisztrátorok". Kollégáink a helyszínen folytatják az étterem környékének megfigyelését, illetve kérdésekkel fordultunk az ügyben az I. kerületi önkormányzat jegyzőjéhez.'
http://egyenlito.blog.hu/2014/03/03/valasztasi_csalast_szervez_a_fidesz_egy_pinceben


Mint várható volt, az ukrajnai EU csatlakozásra hivatkozva kirobbantott "válság" ismételten figyelemelterelő erővel bír, elsősorban a magyarországi választásokkal kapcsolatban. A 2010-es választás csalásainak fényében a mostani 2014-estől már csak azt lehet várni, hogy a "hatalom" közli az állampolgárokkal, hogy nem kell elmenni szavazni, mert ezt a "terhet" is leveszik az állampolgárok válláról, megírják helyettük az aláírási íveket, és szavazni sem szükséges, mert előre elkészítették a parlamenti bejutáshoz szükséges szavazati arányokat a marokkói választási programhoz. Mint tudjuk, 2010-ben Kövér kijelentette, hogy forradalom lesz, ha a FIDESZ-nek nem lesz 2/3-a az Országgyűlésben. 2010-ben - azok az információk szerint, amiről tudunk - a lecsökkentett számú szavazóirodák (Bajnai) miatt Szigeti, az OVB elnöke hozzájárult, hogy meghosszabbítsák a választás lezárási időpontját, amihez a Választási Törvény, és betöltött tisztsége alapján nincs is joga. Az "átszavazásos trükk" is jól működött, ahogy a nyugati határainkon beáramló utaztatott szavazók, vagy a "vásárolt szavazatok" régóta alkalmazott rendszere is.

2010-ben alig volt olyan motel a nyugati határszél közelében, amelyik ne telt házzal üzemelt volna a választás időtartama alatt, a sok külföldről érkező "csiszta magyar" miatt. A szükséges szavazatszámról való "gondoskodást" a választási körzetek közötti utaztatással oldották meg, de különböző tarifákkal az etnikum is besegített, melyekről a feljelentéseket oda tették, ahova szokták ilyenkor, a kukába.
A 2006-os Gyurcsány-Veress-Kóka 2005-ös költségvetési lopások nyomainak eltüntetése óta (1380 milliárd), jól tudjuk, hogy "ilyen célra" mindig van "állami keret", a tolvajoknak még a zsebükbe sem kell nyúlni a korábban lopott pénzekért. A 2014-es választás "előkészítése", mint várható volt, már gőzerővel (közpénzből felfűtve) folyik.
A "kis pártoknak" nem kell aggódniuk! Még összefogva sem tudnak képviselőt juttatni a Parlamentbe, ha nem hagynak "beépülni" soraikba FIDESZ-KDNP vagy MSZP-DK-LMP-s megbízottakat. A fentebb közölt oknyomozással kapcsolatban az Apostoli Magyar Királyság kormányzója, Borbély József, feljelentést tett: http://apostolimagyarkiralysag.hu/news.php?readmore=196
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1442562935980825&id=100006813967915


Az itthoni helyzet kezd olyanná válni, mint Ukrajnában, ahol a csaló, tolvaj rablóelit, a "mindkét oldalon" burjánzó korrupció ellen lázadó embereket felhasználta a Janukovics rablóbanda kiiktatására, és Timosenkó, a másik oldali érdekelt előtérbe helyezésére. Hab a tortán, hogy mozgósítás "Ukrajna integritásának megőrzése érdekében", még azt a terhet is a kisemberek vállára teszi, hogy "harcoljanak" a Timosenkó-féle rablóbanda érdekeiért, mert a május 25-re meghirdetett választást ugyanúgy elcsalják, mint az összes korábbit. A történelemben némi jártasságra szert tett embereknek "déja vu" érzése támadhat, mert a hatalomra szert tett, magukat "elitnek" nevezők - mindegy, hogy nemeseknek vagy politikusoknak hívják őket - vagy erőszakkal, kényszerből, vagy kihasználva a "pártolók hülyeségét", de háborúba kényszerítették és most is abba kényszerítik, a "csak normálisan élni szeretne" típusú, "magukat a politikától távol tartókat", így lemondva "a tudás hatalmáról".

Figyelmeztetés! A gödröt már jó ideje ássák! Ki-ki választhat, hogy önként beleugrik, csak betemetni akarja, vagy arra használja fel, hogy azok kerüljenek bele, akik odavalók, mert ugyebár, aki másnak vermet ás...

/Tulok /

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése