2014. március 24., hétfő

Csinos kis dokumentációt villantott halála előtt Welsz, de valószínűleg az iratok a nyilvánosságra nem kerülnek

Illegális tevékenységének szinte a teljes dokumentációját átadta a rendőrségnek a halála előtti órákban Welsz Tamás.

Iratok, köztük az elmúlt években kiállított bissau-guineai útlevelek igénylőlapjai, továbbá néhány kész okmánynak a fénymásolata is a rendőrség kezére került csütörtökön. A vállalkozó hatalmas mennyiségű dokumentumot adott át a rendőröknek, akikkel egyeztetett időpontban találkozott csütörtökön Budapesten, a Logodi utcai irodájában
Welsz a rendőrség megérkezéséig nem tétlenkedett: adathordozókat és jó néhány dokumentációt előkészített. A rendőrök megérkezése után két idősebb hölgy egy komplett pincerészt is kinyitott: itt volt Welsz irattára. Ezek után közölte, hogy ez még mindig nem minden, Érden is őriz kincseket, így tehát elindultak az ottani lakásába, ahol lettársa jelenlétében adta át a rendőröknek azokat a papírokat és adathordozókat, amelyeket a korábbi házkutatáson az akkor eljáró hatóság emberei nem találtak meg.
Egyre több bizonyíték áll rendelkezésre arról, hogy a hatóságok tudtak Welsz illegális tevékenységéről, de valamiért nem tettek semmit. A rendőrség a jelek szerint nem kíván választ adni arra a kérdésre, hogy mit lett a sorsa annak (vagy azoknak) a feljelentésnek, amelyet Welsz ellen tettek az elmúlt években…
(hirhatár)



Welsznek volt ideje kitálalni - melyik pártot döntik be a választások előtt?


Hiába tették el láb alól Welsz Tamást "természetes halállal", rendőrségi információk szerint még a halála előtti órákban át tudott adni rengeteg dokumentumot. Welsz állítólag még március 20.-án egyeztetett időpontban átadott több adathordozót és fénymásolatot az irodájába kiérkező rendőröknek; hamis okmányok fénymásolatait, valamint információkat afrikai útlevelekre, rendszámokra és forgalmi engedélyekre vonatkozóan. Emellett az is kiderült, hogy hamis jövedelemigazolásokkal is üzleteltek, melyekkel a magyar tulajdonosok igazolhatták a hazai hatóságok előtt, hogy a jövedelmük után az adót már az afrikai országban (Bissau-Guinea) befizették.

Délre menekülnek az észak-atlantiak

A Népszabadságnak nyilatkozó rendőrségi forrás szerint több bizonyíték van arra is, hogy az illetékes hatóságok legalább 2005. óta tudtak Welsz tevékenységéről, de mégse tettek semmit. A Magnet Bank fiókjaiban az érintett MSZP-s képviselő számlanyitását megelőző egyéves időszakban összesen kilenc számlát nyitottak bissau-guineai névre. Ez a kilenc személy potenciális hamis papírokkal rendelkező magyarországi politikus. Ennek felgöngyölítésében egy olyan ügy bontakozik ki, melynek kimenetelével az illetékes szervek már most tisztában vannak. Az MSZP, és vele együtt a radikális atlantista baloldal nyakát épp most vágják át a mérsékelt atlantizmus képviselői, hogy saját hatalmukat átmenthessék.
Egy kérdés fogalmazódhat csak meg az ügy kapcsán: vajon az említett adatbázisban már szerepelnek-e a Fidesz politikusai is, vagy a Fidesszel kapcsolatos kompromittáló anyagok csak a radikális atlantista vonal kivégzése után fognak előkerülni?

http://www.hidfo.net/2014/03/24/welsznek-volt-ideje-kitalalni-melyik-partot-dontik-be-valasztasok-elott




A RENDŐRSÉG ÉS A MENTŐK HALLGATNAK
Ha nagykutya haláláról van szó, akkor semmit sem lehet tudni, csak találgatni. A rendőrség igen nevetséges mesével jött elő W.T. esetében. Aki a híreket bogarássza érdekes dolgokat tudhatott meg egy-két nap alatt. Ez az ürge nem akárki volt. Szabadon üzletelhetett itthon és külföldön, persze piszkos módszerekkel és erről mindenki tudott a hatóságok részéről. Most eltették láb alól. Ilyet csak olyasvalakivel tesznek, aki túl sokat tud. És aki túl sokat tud, az egyszer megszólalhat és kitálalhat. Hát jobb gyorsan eltüntetni. Csakhogy egy ilyen gyanús halálnak a bejelentése, amire nem adnak hihető magyarázatot, az egyértelműen azt bizonyítja, hogy a hatóságok mindenben hazudnak. Főleg a rendőrség, a titkosszolgálat meg hivatalból hallgat. És a sajtó? És a tömegtájékoztatás? Ők is hallgatnak, éppen úgy mint a mentők, akik más esetekben, amikor hétköznapi ember hal meg, akkor bőbeszédűek. Most megmondták nekik, hogy hallgassanak. Persze ez a nagy titkolózás csak most van. Lehet hogy egy fél év vagy egy év múlva már kezdenek derengeni az összefüggések. Mocsokrácia már csak ilyen. S történik ez a választások előtt közel két héttel. Micsoda véletlen. S éppen egy rendőrkocsiban hal mag a maffiózó. S állítólag halála előtt minden adatot átadott a rendőrségnek. Úgy látszik a rendőrautóban bérgyilkosok is utaztak. Ebben sincs semmi új. Gyurcsány is fogadott bérgyilkosokat 2006-ban és később a cigánygyilkosságoknál, amit szintén elhallgatnak. Ha netán tényleg a Fidesz győz és folytatja a kormányzást, akkor igen kíváncsiak leszünk, hogy Gyurcsány elvtárs tetteit és bűnözéseit előveszik-e majd? Vagy Gyurcsánynak is elfogy a türelme és "köpni fog"? Esetleg a Fidesz vezérekre?

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/meghalt-egy-nagykutya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése