2014. március 15., szombat

Sz. Kovács Péter: A vírusfajról


Ildomosnak tartanám, ha nemzettársaim nem gubóznának be, nem vennék fel a rájuk erőszakolt szemfedőt, és nem hangoztatnának teljesen idegen vezényszavakat, politikai szakzsargonokat. Ígérni mindenki tud, a vádaskodáshoz nem szükségeltetik nagy ész, és így tovább… a tudatosan generált aljasságokat mind-mind vezető emberek követték el, és követik el ma is. A magyarság, finoman szólva, meg van hülyítve, el van butítva hazájában, ez tény, valóság.
Van egy népcsoport, nevezhetjük fajnak is, bár irritál a faj szó, amelyik nem foglalkozik semmivel, vírusként rátelepszik egy adott ország, állam lakosságára, és szívja az életerőt, a gazdaságot uralma alá hajtja, a pénzt, mint egyetlen istenüket, mindennél többre tartja; valóban vírusként működnek, s ezzel legyengítik a gazdatestet. Magyarországra keletről, Galíciából jöttek ezek a nemzetpusztító férgek, beépültek az oktatásba, a gazdaságba, a sajtóba, az irodalomba, a politikába; megszereztek minden kulcsfontosságú pozíciót, hogy ezzel saját akaratukat bocsássák a megszállt Nemzet életére. Képesek voltak azonnal nekilátni a magyarság szétzilálásának, erkölcsi fertőt szabadítva el, és még attól sem riadtak vissza, hogy bűntudatot gerjesszenek látványosan, önmagukat sajnáltatva. A Jóistentől elrugaszkodott népcsoport ateizmust hozott, bal- és jobboldali eszméket, amelyek aztán a politika féregjáratain keresztül aláaknázták a Magyar Királyság pilléreit. A Nemzet egységének megbontásával aztán könnyűszerrel elérhették céljaikat, olyan embereket sikerült soraikba állítaniuk, akik valódi értékekkel bírtak, akik bírták még a magyarság nacionalista, valódi hazafias lelkületét.
A szabadság eszméjével operáltak évtizedeken keresztül, közben pedig a modern rabszolgatartást teremtették meg olyan láthatatlan módon, hogy a Nemzet csak akkor jött rá a manipulációkra, amikor már nyilvánvalóvá váltak a törekvések, vagy éppen berobbant az időzített bomba. A testvériség jelszóval megteremtették a forradalmak alapjait, dolgos, nemzeti érzelmű embereket lehetett így a vágóhídra küldeni, az ő szemszögükből ezek voltak a „vértisztítás” eszközei. A meghalt magyar emberek helyére rövidesen rabszolgatartók kerültek, akik aztán magukkal húzták népcsoportjuk tagjait, és ez így ment éveken, évtizedeken keresztül. Amikor egy-egy haladó szellemű gondolkodó felfejtette a huzatot, kirántotta a mesterkedések alól a Valóságot, mindjárt megbélyegezték, kreált szavakkal ítélték el az illetőt, s bár voltak ezeknek a gondolkodóknak követőik, az aknamunkának köszönhetően évek alatt elhaltak a próbálkozások, közönybe, vagy ellenállásba fulladtak a tények feltárásai. Vannak úgynevezett tabutémák, amelyeket nem lehet feszegetni! Azt kérdezem, miért nem? Modern Júdeát kreálni lehet Magyarországból?
Hazánk túlságosan értékes a vírusfaj szemében, ezt elismerem. Számos érték található itt, amely mellett nem mehet el egy hazátlan, pusztító „nemzet”, faj… A Kárpát-medence bővelkedik ivóvízben, a föld hatalmas kiterjedése alkalmas a művelésre, a táptalaj termékenysége rendkívül jó, továbbá itt található a Föld szívcsakrája, Dobogókőn, a Pilisben. Egyes mondák szerint, aki a Föld szívét birtokolja, az egész világot az uralma alá hajthatja… Ezen a gondolatmeneten végighaladva, bárki előtt világossá válhat, hogy Magyarország kiemelt fontossággal bír egy vírusként létező faj szemében.
Ők találták ki a szocializmust, és annak továbbfejlesztett változatát, a kommunizmust. Ez az eszme, amely több mint 100 millió embert pusztított el a Földön, hihetetlen kegyetlenkedésekkel söpört végig a bolygón, s ennek az ideológiának kiagyalói, megalkotói, elkövetői hatalmas számban a gyalázatos, vírusfaj szülöttei voltak. Elpusztítottak papokat, lelkészeket, templomokat romboltak le, az ellenállókat megsemmisítették. A vallás üldözésével aztán végérvényesen kilógott a lóláb, ugyanis mindennemű vallást üldöztek, kivéve egyet, az emberi kirekesztés legsunyibb, legönzőbb vallását nem.
A demokratikus berendezkedést szintén ők alkották meg, ezek a „nagy” ideológusok. Tulajdonképpen a modern rabszolgatartásról szól a demokrácia, a személytelen szavazásokkal hatalomra juttatott kormányzatok uralmáról, melyek a vírustól kapják utasításaikat, akik nyomást a Piac erejével képesek gyakorolni. Ma már ott tartunk, hogy a külföldi nagytőke, a multinacionális vállalatok megszabhatják egy kormány arculatát, politikáját, a háttérben kinevezhetnek vezetőket, államfőket. Miközben mérhetetlen harácsolást végeznek egy országban, addig a nemzetek tagjait lealacsonyítják, megbélyegzik, kifosztják mindenéből, adóssá teszik a hitelek kusza rendszerén keresztül. Ha ez ellen bárki lázongani merészel, azonnal túlharsogó kampányokba kezdenek, az országot lejáratják a világ előtt; az eszköz végtelen számban áll rendelkezésre, mivel a világsajtó abszolút uralmát élvezik.
Magyarországon bevezették a zéró toleranciát, amelynek következtében semmifajta elmarasztalót nem lehet közölni a vírusfajjal kapcsolatban, a tabutémák feszegetése tilos. Ezzel semmi mást nem kívántak elérni, mint megóvni a nagytőkét, a külföldről dirigáló, háttérben bujkáló hatalmat, hogy az emberek érezzék, rájuk lett parancsolva, tilos bárminemű megkérdőjelezése ennek a hatalomnak, a vélemények szabad kinyilvánítása. Itt tartunk: a demokrácia egyenlőségében még sincs egyenlőség!
Azok az emberek, akik felülnek a fentről érkező ostoba demagógiának, mérhetetlenül sokat ártanak Nemzetünknek. Ezt a mocskot, ezt a vírust ki kell mosni az ország szervezetéből, amíg még nem késő! Ma már meglehetősen nehéz helyzetben vagyunk, ezt az erőt megtörni nem könnyű feladat. Összefogás szükségeltetik, de nem oly módon, hogy tíz ember összefog hússzal, és akkor kész; ide vérbő összefogás kell, hogy a Nemzet egésze kapaszkodjon egységbe, és ne hagyja, hogy mindenféle urizáló szónokok ledöntsék az Egység biztos szobrait! A széthullás, a teljes pusztulás megakadályozható. Váljunk valódi magyarrá magyar földön, itt, az otthonunkban, a Hazánkban! Ha ez nem következik be, elgondolni sem merem, milyen lesz a jövendő…

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/mveszetek/sz-kovacs-peter/3059-a-virusfajrol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése