2014. április 9., szerda

Atlantista zsoldosok a Szabadság téren

Kedden mintegy 300 holokauszt túlélő és anarcho-atlantista szimpatizáns őrjöngött a Szabadság téren, önkívületi állapotukban a kordont is ledöntötték, ahogy arról beszámoltunk. Jelen pillanatban is tüntetők vannak a téren, tiltakozásul a szerintük "neonáci emlékmű" miatt.
Hídfő.net | Kordonbontó radikális atlantista bérencek. Kezdődik?Kordonbontó radikális atlantista bérencek. Kezdődik?
A körülbelül 30 főnyi "seregben" feltűnt Iványi Gábor, Magyar Fruzsina (aki magát zsidó létére Árpádházi leszármazottnak tartja), Bárdos Deák Ágnes, Suchmann Tamás és az elmaradhatatlan Szanyi Tibor is. Egy öreg liberális pogácsát osztogat, ezért néhány erősen ittas hajléktalan is emeli az amúgy is csapnivaló látványt. Hangos üvöltésekkel, unalomig ismételt, antináci rigmusokkal hangolják egymást. Néhány perce kamerás rendőrbusz érkezett a helyszínre és néhány rendőrt is látni. Beavatkozás részükről nem történt. A tegnap ledöntött kordont a munkások felállították, de a tüntetők azt ordítják újra ledöntik azt. Minden kétséget kizáróan elindult az atlantista agitáció a fennálló törvény és rend ellen.
Detki Kristóf





_________________________________________________
Gratulált Orbánnak a Mazsihisz

Az MTI-hez is eljuttatott, Heisler András elnök, Zoltai Gusztáv ügyvezető igazgató és Tordai Péter elnökhelyettes, a Budapesti Zsidó Hitközség elnöke által aláírt levélben úgy fogalmaztak: „engedje meg, hogy a magyarországi zsidóság, a zsidó közösség nevében őszintén gratuláljunk ahhoz, hogy […] a választók akaratából ismételten Ön alakíthatja meg Magyarország Kormányát”. A levélben annak a meggyőződésüknek adtak hangot, hogy a zsidóság félelem nélkül élhet, szabadon gyakorolhatja vallását és vallhatja meg ősei hitét Magyarországon. Mint írták: „hisszük, hogy Ön és kormányzata fellép majd az emberi egyenlőség eszméje mellett, fellép az antiszemitizmus, a rasszizmus, a xenofóbia minden formájával szemben, különös tekintettel a holokauszt 70. évfordulójának megemlékezéseire”. Reményüket fejezték ki, hogy „az évszázados hagyományoknak megfelelően” közjogi státusuk változatlan marad, és „a parlamentben nem hoznak a jövőben sem olyan döntést, amely megzavarná azt a harmonikus viszonyt, amely biztosította minden itt élő zsidónak az identitásválasztás szabadságát”. (MNO, részlet)
MI ÉRTJÜK  CSALÓ MEGFOGALMAZÁST
Az identitásválasztás annyit jelent magyarul, ha pénzt kell kizsarolni a kormánytól és az államtól, akkor zsidók vagyunk, de ha a történelmet kell lehazudni, akkor "magyarok" vagyunk...

NEKIK SZABAD KÖZTERÜLETEN ROMBOLNI

Láthattuk a tévében, hogy a gettósöpredék a megkezdett Szabadság-téri emlékmű építkezésének nekiesett és két napig rombolták, a bambán bámuló kirendelt  rendőrök szeme láttára. Így néz ki a narancsos jogállam. Ugyanis a rendőrség csak magyarok ellen intézkedhet (igazoltatással, gumibottal, viperával, vízágyúval, kardlappal és lőfegyverrel), zsidóbűnözők ellen semmit sem szabad tenniük. S ezt a gyalázatot a Jobbik sem teszi szóvá! Első képen a You Tubon egy erőszakos zsidóreklám. Ugyanakkor a YT kéretlen levélreklámban is zsidómocskot küldözget magáncímekre. Harmadik MH képen a lemondott Mazsihisz kápó, aki holotúlélőnek állítja be magát (amiről nincs fénykép), miközben egykori munkásőr fényképéről  elhíresült az internetes oldalakon. Végül a tábori rabbi, aki Orbánnak adja az ukázokat, a Kurucinfo címoldalán...

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/szabadon-rombolhatnak-zsid%C3%B3terrorist%C3%A1k


Kordont bontott a radikális atlantizmus


Baloldali radikális atlantista szervezetek együtt hajtottak végre utcai agressziót tegnap a Szabadság térre tervezett emlékmű ellen tiltakozva. Korábban a Mazsihisz és nemzetközi zsidó szervezetek kifejezték tiltakozásukat a német megszállási emlékmű megépítése ellen. Az Amerikai Népszava pedig - megépítése esetén - az emlékmű felrobbantására szólította fel a magyarországi "ellenállókat". Azt követően a Mazsihisz ultimátumot adott a magyar kormánynak és követelte az emlékmű építési munkálatainak leállítását.
Tegnap a verbális fenyegetéseket tettekre váltották. A radikális atlantisták előre be nem jelentett tüntetésre vonultak fel a tervezett emlékmű helyét övező kordonhoz, amit le is döntöttek. A hazai média nagy tettként hivatkozott a rendellenes fellépésre, amit - mint hangsúlyozták - "neves történészek", "ismert politikusok" szerveztek. A Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció fellépése volt ez a kordonbontás, amin az Együtt-PM politikusai is részt vettek.
A radikális atlantisták erőszakkal ledöntötték a kordont, majd bevonultak a tervezett emlékmű számára kijelölt helyre és "kaddist" mondtak. A fővonalú média több sajtóorgánumában fel sem merült, hogy a magyar olvasók többsége nem tudja, mi az a kaddis, - hiszen számukra ez olyan egyértelmű, bensőséges jelentőséggel bír, hogy fel sem merült az idegen kulturális elem értelmezésének szükségessége. Más médiaorgánumok hozzáfűztek egy rövid magyarázatot, miszerint a zsidó vallás szerinti "Isten dicsőítését szolgáló imát" mondtak a térre bevonulók. Tekintve a szervezők céljait, ezt inkább átoknak kell tekintenünk.
Történelemhamisítás, szellemi kútmérgezés: valójában ez a megmozdulás céljainak rövid, tömör összefoglalása
A megmozdulás szervezői azt kifogásolják a tervezett emlékműben, hogy az "felmenti a magyar lakosságot a holokauszt miatti felelősség terhe alól". Bár 70 év telt el a második világháború és az általuk napi rendszerességgel emlegetett események óta, a szervezők követelik a magyar lakosság kollektív megbélyegzését, követelik, hogy minden magyar fiatalba bele legyen sulykolva az alaptalan bűntudat, amire hivatkozva ők, mint a sajnálat tárgya, a többségi társadalom által is elfogadott további kárpótlásokban részesülhetnek.
Feltehetőleg ez a megmozdulás nem az első eset. Újabb és újabb megmozdulásokra számíthatunk, egészen addig, míg a kormány fel nem lép a szervezőkkel szemben. Ha ez a fellépés megtörténik, akkor következik a diktatúrát kiáltás és a kormányellenes szervezkedés kiterjesztése. Még meg sem alakult az új magyar kormány, Magyarországnak máris egy nyugati felforgatási kísérlet előkészületeivel kell szembenéznie.

http://www.hidfo.net/2014/04/09/kordont-bontott-radikalis-atlantizmus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése