2014. április 9., szerda

Bajnaiék kezdik a felforgatást?

Bajnai Gordon és pórul járt cionliberális csapata vérig sértődött, mert 4 fővel nem fognak tudni frakciót alakítani a Parlamentben. Szóba került az ultraliberális Fodor Gábor neve is, de azt már Bajnaiék is túlzásnak érzik. A probléma ott van, hogy Bajnai az elért eredmények tükrében nem tud a nyugati gazdáihoz dörgölőzni klasszikus politikai támogatásért, mert nyilvánvalóvá vált, hogy demokratikus úton Bajnai és a hozzá csapódottak vállalhatatlanná váltak.
Hídfő.net | Bajnaiék kezdik a felforgatást?
Mi maradt hát nekik, leselejtezetteknek? A felforgatás és az erőszak. Ahhoz még adhatja az arcát, ha nem akar a csatornába kerülni. Bajnai kijelentette egy sajtótájékoztatón, hogy "...alapvetően a parlamenten kívüli eszközök használatával fogunk tovább politizálni..." Ez sok mindent jelenthet, de Bajnaiék számára a vég, hiszen cionista gazdáik kezében átkerültek az eldobható eszköz kategóriába.
A legvalószínűbb, hogy a nyugat hátrébb tolja a frontvonalat Lengyelország-Magyarország-Románia vonalra, mert Ukrajna végleg az oroszok kezére kerül. A fennmaradó csonka Ukrajna csak azért nem kerül felosztásra, mert erős történelmi vitatéma lenne az érintett országok között, ezért inkább a mindenkinek jó, semleges bábállam marad meg, kijevi központtal. A Bajnai-féle bábokat meg ki lehet küldeni majd a barikádokra, hogy aztán NATO-mesterlövészek célpontja lehessenek a megfelelő pillanatban.

http://www.hidfo.net/2014/04/09/bajnaiek-kezdik-felforgatast

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése