2014. április 17., csütörtök

Egészségedre! - Váljék!

Nagyon sokan a külső miatt kezdenek el edzeni...és ezzel nincs is semmi baj! Edzőként és orvosként viszont a legjobb azt látni, amikor az emberek el kezdenek tudatosak lenni azzal kapcsolatban, hogy a mozgásnak mennyi pozitív hatása van az egészségre.
A legjobb ebben, hogy ezt nem kell bizonyítani...mindenki érzi, kivétel nélkül!
Nem érzed jól magad a bőrödben? Fáradt vagy, lehangolt, nincs erőd semmihez? Az elején nehéz lesz elkezdeni a mozgást, de napról napra érezni fogod, hogy tényleg a sport a legjobb gyógyszer mindenre!
És természetesen a fogyás által egy szebb test lesz az ajándékod, amely növeli az önbizalmadat, nyitottabb leszel általa, felvehetsz olyan ruhákat is, amikben önmagad lehetsz, tetszeni fogsz önmagadnak és másoknak...ezek az élmények pedig hihetetlenül meg fogják változtatni az életed és a napjaid!!
Én mindenki véleményét meghallgatom és vannak, akik azt mondják, hogy ők azért nem akarnak fogyni, mert jól érzik így magukat, nem a ruhamérettől lesznek azok, akik! Én nem arról beszélek, hogy ki milyen méretű legyen, engem sem ez érdekel! A mozgásban nem ezt tartom fontosnak, hanem azt, hogy bár te jól érzed most magad a bőrödben ( tényleg jól?), az elhízás nem jó a szervezetnek, rengeteg betegség elindítója!
Szóval, amikor azt mondom, hogy a mozgás fontos, akkor én erre gondolok első sorban!
Sportolj az egészségedért, egy minőségibb és hosszú életért!
Dr. Madarasi Pál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése